LM 12/13 (gr. E) [04]: JUVENTUS 4-0 FCN
- Nedved1983
- Juventino

już pozamiatane?! jeszcze nic się nie rozstrzygnęło, w tej grupie jeszcze wszystko jest możliwe. musimy wygrać z Chelsea u siebie, a to wcale nie jest niewykonalne. nasza defensywa nie daje aż takich prezentów jak Szachtar. w pucharach przegraliśmy ostatnio 11 meczów temu 
szkoda że nie biegali tak 2 tyg. temu i w meczu z interem.
mecz całkowicie pod naszą kontrolą, szybko strzelone bramki, dawno nie oglądałem naszego meczu na takim luzie w 2 połowie.
cieszą bramki Giovinco i Quaga ( i prawie asysta, ale drewniany Matri znów nie wykorzystał szansy). ale jeszcze bardziej cieszy przełamanie Marchisio i kolejna bramka Vidala. do tego Pogba i Isla dostali szansę pograć.
nasi przełamali się po przegranym meczu.
szkoda że nie biegali tak 2 tyg. temu i w meczu z interem.
mecz całkowicie pod naszą kontrolą, szybko strzelone bramki, dawno nie oglądałem naszego meczu na takim luzie w 2 połowie.
cieszą bramki Giovinco i Quaga ( i prawie asysta, ale drewniany Matri znów nie wykorzystał szansy). ale jeszcze bardziej cieszy przełamanie Marchisio i kolejna bramka Vidala. do tego Pogba i Isla dostali szansę pograć.
nasi przełamali się po przegranym meczu.
- pablo1503
- Juventino

Świetny meczyk w naszym wykonaniu. Matriego nie będę komentował, bo każdy widział co on robił na tym boisku. Śmiem nawet zaryzykować, że sam Amauri nigdy tak źle dla nas nie zagrał
Niech ktoś wyłoży 6mln na stół i asta lawista bejbe.
Nie rozumiem waszej dramaturgii. Mamy 6pkt, lider ma 7, a wy już wypisujecie, że żegnamy się LM. Wiem, czeka nas cholernie trudny mecz w Doniecku, ale nie róbmy z Szachtara jakichś tytanów nie do ogrania. Wygrana jak najbardziej w naszym zasięgu.
Nie rozumiem waszej dramaturgii. Mamy 6pkt, lider ma 7, a wy już wypisujecie, że żegnamy się LM. Wiem, czeka nas cholernie trudny mecz w Doniecku, ale nie róbmy z Szachtara jakichś tytanów nie do ogrania. Wygrana jak najbardziej w naszym zasięgu.

- mnowo
- Qualità Juventino

Coż płaczecie że już "nie awansujemy"? Dwa mecze, w których zdarzyć się może wszystko. Chelsea już raz pokazaliśmy, że potrafimy, Szachtar gra dobrze, ale nie tylko oni będą zmotywowani. Jak Juventus się dobrze poukłada na te mecze (a liczę, że tak), to kurde - nie jesteśmy trampkarzami. Nie wystawiamy Matriego i jest git.
Więcej wiary, do diaska.
Więcej wiary, do diaska.
- strong return
- Juventino

Jak będziemy grać tak składnie jak dzisiaj, to możemy próbować wyjść, z tego co dziś widziałem w 2 połowie ani górnicy ani niebiescy nie zagrali akurat jakoś bosko.
A tak poza tym, to zgadzam się z pumim , że zawinił nasz minimalizm i pewność siebie w pierwszym meczu.
Nie mówcie, że już odpadliśmy, skoro szanse są nieiluzoryczne, a każdego może dopaść jeszcze kryzys lub może mieć gorszy dzień,
A tak poza tym, to zgadzam się z pumim , że zawinił nasz minimalizm i pewność siebie w pierwszym meczu.
Nie mówcie, że już odpadliśmy, skoro szanse są nieiluzoryczne, a każdego może dopaść jeszcze kryzys lub może mieć gorszy dzień,
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Chelsea na fuksie rodem z poprzedniego sezonu, 2 pierwsze gole brak słów a trzeci w 94 minucie gdzie sędzia doliczył 3... (o ile pamiętam)
będziemy musieli wspiąć się na wyżyny żeby coś ugrać...
EDIT:
@SKAr7: chyba ci się coś pomyliło... Szachtar będzie 1, praktycznie już jest
będziemy musieli wspiąć się na wyżyny żeby coś ugrać...
EDIT:
@SKAr7: chyba ci się coś pomyliło... Szachtar będzie 1, praktycznie już jest
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2012, 22:49 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- KondzioJuveFans
- Juventino

Zrozum, że jeśli wygramy z Chelsea i zremisujemy z Shakhtarem to wychodzimy z grupy na 100 % !Pajo1906 pisze:Zakładając ze Chelsea i Szachtar wygrają z dunczykami kilkoma golami, to nie wiem czy 4 pkt da nam awans...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- kosciu88
- Juventino

Dobry mecz ladnie zagrali MVP i odrazu gra byla inna. Szkoda ze Chelsea wygrala mecz tym bardziej ze mieli dzis duzego farta. No nic trzeba wygrac u siebie ze smerfami i zremisowac z gónikami.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Mate.G
- Juventino

Jeśli wygramy z Chealsea nie przegramy z Szachatrem mamy 4 pkt nie liczy się bilans bramek a bezpośrednie spotkania.Pajo1906 pisze:Zakładając ze Chelsea i Szachtar wygrają z dunczykami kilkoma golami, to nie wiem czy 4 pkt da nam awans...
2.Juventus 10
3.Chealsea 10
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Szachtar / 5 / 10Pajo1906 pisze:Zakładając ze Chelsea i Szachtar wygrają z dunczykami kilkoma golami, to nie wiem czy 4 pkt da nam awans...
Chelsea / 5 / 10
Juventus/ 4 / 6
4 punkty w każdym wypadku da nam awans, bo będą się liczyć mecze bezpośrednie - odpadnie ten, z którym zdobędziemy 3 punkty)
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2012, 22:51 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- szycha21
- Juventino

łłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeee Chelsea strzeliło... łłłłłeeeeeeeeeeeeee :płaczę: odpadniemy!!!!!!! Trzeba wygrać z tymi i zremisować z tymi albo wbić tym tyle bramek a tamtym tyle!
Dajcie spokój! Gramy dalej. Mamy jeszcze dwa mecze i wszystko ejst w naszych rękach...czy naprawde jest aż tak źle? Niech oni się boją nas a nie my ich. Czemu mielibyśmy nie wygrać na Ukrainie? I jeszcze z Chelsea u siebie? A czemu Nordsj nie miałby urwać naszym rywalom punktów? To jest LM jeszcze sporo się może zdarzyć... Lepiej spokojnie czekać i faze grupową podsumować po 6 kolejce niż płakać/jarać się przedwcześnie.
Dajcie spokój! Gramy dalej. Mamy jeszcze dwa mecze i wszystko ejst w naszych rękach...czy naprawde jest aż tak źle? Niech oni się boją nas a nie my ich. Czemu mielibyśmy nie wygrać na Ukrainie? I jeszcze z Chelsea u siebie? A czemu Nordsj nie miałby urwać naszym rywalom punktów? To jest LM jeszcze sporo się może zdarzyć... Lepiej spokojnie czekać i faze grupową podsumować po 6 kolejce niż płakać/jarać się przedwcześnie.