LM 12/13 (gr. E) [04]: JUVENTUS 4-0 FCN
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Widac za gadka szczegolnie poskutkowała na Markiza i Vidala, ach gdyby Markiz to był napadzior to i nie byłoby przegranej z Interem a teraz to byłoby 5:0.
Najbardziej zagubiony Matri i Kielon.
Gio fajnie, ale znów kilka marnych przyjęć, fajnie ze chciał przełamać Matriego, ale lepiej jakby podał do Asy, który był po drugiej, zmienić napadziorów i dawać Pogbe choć i Marrone może być.
Najbardziej zagubiony Matri i Kielon.
Gio fajnie, ale znów kilka marnych przyjęć, fajnie ze chciał przełamać Matriego, ale lepiej jakby podał do Asy, który był po drugiej, zmienić napadziorów i dawać Pogbe choć i Marrone może być.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Gdybyśmy mieli klasowego napastnika, prowadzilibyśmy już siódemką... Niestety Matri kopie się w czoło (miał kilka znakomitych sytuacji).
Porażka w sobotę cholernie zabolała i cieszę się, że oblicze naszego zespołu aż tak się zmieniło. Gramy składnie, mało błędów, wysoki pressing plus walczymy o praktycznie każdą piłkę (gol Vidala). Oby tak dalej. Mam nadzieję, że się nie zatrzymamy i coś jeszcze ustrzelimy. Ten zespół przypomina mi naszą drużynę z poprzedniego sezonu. Bravo.
Szkoda wyniku w Londynie, choć nie chce mi się wierzyć, że Ukraińcy ostatecznie zejdą z boiska pokonani.
Porażka w sobotę cholernie zabolała i cieszę się, że oblicze naszego zespołu aż tak się zmieniło. Gramy składnie, mało błędów, wysoki pressing plus walczymy o praktycznie każdą piłkę (gol Vidala). Oby tak dalej. Mam nadzieję, że się nie zatrzymamy i coś jeszcze ustrzelimy. Ten zespół przypomina mi naszą drużynę z poprzedniego sezonu. Bravo.
Szkoda wyniku w Londynie, choć nie chce mi się wierzyć, że Ukraińcy ostatecznie zejdą z boiska pokonani.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2012, 21:42 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mateuszello
- Juventino

Giovinco apeluje, by otworzyć oczy
Pomogło, bo ujrzałem różnicę wzrostową między nim a Matrim i uświadomiłem sobie, że wbrew moim wcześniejszym domysłom to jednak on był tak często na spalonym, że powinien zostać po nim tylko popiół
Aleee Marchisio dawno nie ukłuł. Połowa w jego wykonaniu pierwsza klasa.
Pomogło, bo ujrzałem różnicę wzrostową między nim a Matrim i uświadomiłem sobie, że wbrew moim wcześniejszym domysłom to jednak on był tak często na spalonym, że powinien zostać po nim tylko popiół
Aleee Marchisio dawno nie ukłuł. Połowa w jego wykonaniu pierwsza klasa.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- annihilator1988
- Juventino

bajbek17 pisze:Nie będę chwalić nikogo ze względu na przeciwnika. Taki skład powinien wyjść na pierwszy mecz w Danii a tamten dzisiaj i mielibyśmy 8 pkt.
Jeden i drugi natychmiast przestaje gdybać, bo nie ma to najmniejszego sensu. Co się stało to się nieodstanie. Do końca rozgrywek grupowych pozostały dwa mecze i wszystko może się zdarzyć.Mate.G pisze: Dlaczemu nie mogliśmy grać tak ostatnio.![]()
Gramy w 10...
- YaSq
- Juventino

Przed meczem w dani na forum panowala opinia, by wystawic juniorow a najlepiej ich kolegow by dac odpoczac najlepiej wszystkim i oszczedzac przeciwnika przy 10-0.bajbek17 pisze:Nie będę chwalić nikogo ze względu na przeciwnika. Taki skład powinien wyjść na pierwszy mecz w Danii a tamten dzisiaj i mielibyśmy 8 pkt.
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- Wojtek
- Juventino

Wreszcie widzimy świetny Juventus w CL! Gdyby Matri nie był takim drewnyem to było 5-0, dawać FQ! Isla całkiem spoko oprócz zmarnowanej sety, gol Vidala pro ;D No i wreszcie Seba strzelił.
Kontrolować mecz i pewnie 3 pkt nasze
Kontrolować mecz i pewnie 3 pkt nasze
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardzo fajnie. Dobre tempo i zaangażowanie. Nie można tak było ostatnio?
Czelsi prowadzi i nie jest to dobra wiadomość. Szachtar dobrze gra w ofensywie, ale katastrofalnie w obronie (dwa spore błędy zakończone stratą bramki)... Jeśli tak się skończy, to sytuację można uprościć do takiej tabelki (zakładam rozjazd Duńczyków):
Drużyna/mecze/punkty
Szachtar / 5 / 10
Chelsea / 5 / 10
Juventus/ 4 / 6
Jak widać awans da nam jedynie komplet punktów, bądź zwycięstwo i remis. Kiepska sytuacja...
Czelsi prowadzi i nie jest to dobra wiadomość. Szachtar dobrze gra w ofensywie, ale katastrofalnie w obronie (dwa spore błędy zakończone stratą bramki)... Jeśli tak się skończy, to sytuację można uprościć do takiej tabelki (zakładam rozjazd Duńczyków):
Drużyna/mecze/punkty
Szachtar / 5 / 10
Chelsea / 5 / 10
Juventus/ 4 / 6
Jak widać awans da nam jedynie komplet punktów, bądź zwycięstwo i remis. Kiepska sytuacja...
- pablo1503
- Juventino

Gramy chyba najlepszą piłkę od początku sezonu. Wszyscy na 'plus', no może nie licząc Matriego, bo ten jak zawsze nic nie pokazuje, chociaż nie ma tragedii. MVP funkcjonuje wspaniale, to co robią Vidal i Marchisio, to mistrzostwo świata. Giovinco ostatnio poczytał trochę gazet, bo gra całkowicie inaczej, niżeli do tej pory. Nie szuka dryblingu na siłę, tylko w miarę mądrze gra. No i zdobył urodziwą bramkę.
PS. Ciekawa bramka Vidala 8)
PS. Ciekawa bramka Vidala 8)

- mati888
- Juventino

a nie Toro? Bo chyba myślimy o tym samym - wrzutka z wolnego z lewej strony boiska i uderzenie piętką spod pupymnowo pisze:Matri chciał zrobić to, co Del Piero kiedyś w jednym z ligowych meczów, nie pamiętam co to było - Piacenza? Peruggia?
Trzeba pocisnąć jeszcze ciutkę, bo te dwie ewentualne bramki mogą nam dać ostatecznie awans. Quaglia, Quaglia, Quaglia. Chcę go dziś zobaczyć - a jak dostanie ze 20 minut, to coś pewnie ukąsi, jeśli nie osiądziemy na laurach. Ładnie, Buffon mógł zejśc z boiska. To pokazuje naszą dominację. Tak powinno być już wczesniej i teraz byśmy byli w o wiele spokojniejszej sytuacji...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- cerb
- Juventino

A wiec nie pozostaje nic innego jak wygrana u siebie z Chelsea i remis w Doniecku.yanquez pisze::
Drużyna/mecze/punkty
Szachtar / 5 / 10
Chelsea / 5 / 10
Juventus/ 4 / 6
- baka
- Juventino

W końcu gramy dobrze i tak jak nas nasi Juventini przyzwyczaili i mamy wszystko czego brakowało nam w meczu z Interem czyli waleczny odbierający piłki Vidal w dodatku strzelający bramkę , Marchisio , który ciężko pracuje , żebyśmy mieli piłkę przy nodze , Pirlo , który reguluje i układa tempo gry oraz o dziwo nasz napastnik który strzela bramkę to chyba cieszy najbardziej w dodatku , że to ostatnio tak mocno krytykowany Gio dodać do tego solidną obronę i mamy wspaniały kolektyw. Oczywiście musi być jakaś szrama i jest nią Matri ja na prawdę nie chce być złośliwy i negatywnie do niego nastawiony , ale ludzie powiedzcie sami , że jeśli on pogra kolejne 45 minut to jeszcze się zabije o własne nogi i chyba sam Matri dostrzega to bo prawie połamał by sobie nogę kiedy w frustracji kopnął w słupek. Jeśli taki wyniki utrzymałby się dalej dałbym odpocząć Pirlo bo chłop cały czas gra 90 minut na pełnych obrotach i oczywiście musimy zmienić boskiego Ajehanrdo myślę , że tutaj dobrym rozwiązanie byłby Fabio.
- Tony Montana
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Panowie jakieś zmiany były? Niestety mam kiepską transmisję więc nie wiem.
- sFieSu
- Juventino

Chłopie jesteś wielki : ) Dziękuje : )Hoffman pisze:U mnie na FF też czarny obraz, ale na IE już hula.sFieSu pisze:Panowie pomóżcie mi
Co mam zrobić może ktoś wie ? ~~Panowie czata nie ma ? Kurde, chciałem wejść na czata i wyskakuje mi okienko GG.
btw. wykupiłem na onecie mecz, lecz nie chce mi się załadować transmisja. Na stacjonarce piszę, że wtyczka Windows Media Player uległa awarii, a na lapku nic mi nie wyskakuję, tylko mam czarny ekran. WTF ?

- roccoco23r
- Juventino

Matri wyp........!