LM 12/13 (gr. E) [04]: JUVENTUS 4-0 FCN
- sFieSu
- Juventino

Panowie pomóżcie mi
Co mam zrobić może ktoś wie ? ~~Panowie czata nie ma ? Kurde, chciałem wejść na czata i wyskakuje mi okienko GG.
btw. wykupiłem na onecie mecz, lecz nie chce mi się załadować transmisja. Na stacjonarce piszę, że wtyczka Windows Media Player uległa awarii, a na lapku nic mi nie wyskakuję, tylko mam czarny ekran. WTF ?

- Wojtek1207
- Juventino

Ja oglądam tutaj:
http://atdhe.so/watch.php?id=475432.
Ogólnie bardzo ładnie gramy, w końcu chłopaki walczą (gol Vidala), trzeba się modlić, żebyśmy tak grali jak najdłużej.
Szkoda, że polchat nie działa. Wiadomo już coś o chacie na innym serwerze?
http://atdhe.so/watch.php?id=475432.
Ogólnie bardzo ładnie gramy, w końcu chłopaki walczą (gol Vidala), trzeba się modlić, żebyśmy tak grali jak najdłużej.
Szkoda, że polchat nie działa. Wiadomo już coś o chacie na innym serwerze?
- pudełko21
- Juventino

Dzięki za linki, jeden mi jako tako działa (czasem konieczne jest f5, ale da się oglądać).
A gdzie to sie robi? Ustawienie dekodera czy tv?Maciek01 pisze: Spróbuj wejść w ustawienia i zainstalować nowe kanały, jak pojawi się 1000 nowych to powinieneś znaleźć odpowiedni
- pogrzebacz
- Juventino

Fajnie grają, wkońcu totalnie zdominowali rywala, chyba pierwszy raz w tym sezonie.. Jedno ale: nawet w takim meczu widać ze nie posiadamy wysuniętego napastnika..
- Mate.G
- Juventino

Oglądam na Italia 1 Cyfrowy Polsat
ustalacie tylko 11919 napięcie w ustawieniach transporderów (przynajmniej u mnie)
...
Dlaczemu nie mogliśmy grać tak ostatnio.
Gramy w 10...
Matri to :doh: aa szkoda słów.
Górna 11919 MHz, pol. V
Dolna 27500 kS/s, 2/3
10 nowych kanałów w tym Italia 1. By google.
...
Dlaczemu nie mogliśmy grać tak ostatnio.
Gramy w 10...
Matri to :doh: aa szkoda słów.
Górna 11919 MHz, pol. V
Dolna 27500 kS/s, 2/3
10 nowych kanałów w tym Italia 1. By google.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2012, 21:39 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alfa i Omega
- Juventino

To jak Matri wyskoczył do strzału w końcówce - JEZU, CO TO BYŁO :lol:
On jest koszmarny.
On jest koszmarny.
- kosciu88
- Juventino

Pogba na boisko za Pirlo, niech chlopak opocznie i Caceres za Chielliniego, nie moge patrzec jak nieraz podaje 
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Hoffman
- Juventino

U mnie na FF też czarny obraz, ale na IE już hula.sFieSu pisze:Panowie pomóżcie mi
Co mam zrobić może ktoś wie ? ~~Panowie czata nie ma ? Kurde, chciałem wejść na czata i wyskakuje mi okienko GG.
btw. wykupiłem na onecie mecz, lecz nie chce mi się załadować transmisja. Na stacjonarce piszę, że wtyczka Windows Media Player uległa awarii, a na lapku nic mi nie wyskakuję, tylko mam czarny ekran. WTF ?
- Norbi 24
- Juventino

Ładna gra Isli,pod koniec połowy jednak trochę niewidoczny.
Ja oglądam na tym: http://socsports.no-ip.org/?ghghhggfg
Dobra jakość,nie ścina, tylko nie ma czasomierza na ekranie
Ja oglądam na tym: http://socsports.no-ip.org/?ghghhggfg
Dobra jakość,nie ścina, tylko nie ma czasomierza na ekranie
- Vimes
- Juventino

Tak to powinno wyglądać dwa tygodnie temu, czyli 3:0 do przerwy i cześć. Matri zaliczył strzał w poprzeczkę i jakąś dziwną próbę strzału pod koniec pierwszej połowy. Sam już nie wiem, czy lepiej zostawić go na boisku, żeby się przełamał czy wpuścić Bendtnera. Szkoda, że Szachtar przegrywa. Trzeba będzie ograć Chelsea i zremisować w Doniecku.
- Mozna
- Juventino

Bramka na 1-0 na Chelsea to dopiero fail. podanie do bramkarza który nabił Torresa przy wybiciu piłki.Tengen pisze:Może Duńczycy są ciency, ale dzisiaj przynajmniej ciśniemy, jest pressing, zaangażowanie. Bramka Vidala xD
Ogląda ktoś Chelsea? Widziałem tylko bramkę na 1:1 i na 2:1, swoją drogą niezły fail.