Polityka
- Piotr Juvefan
- Juventino

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>Castiel pisze:
Jeśli już się ktoś upiera...życie to życie to czemu tasiemca się trzeba pozbyć? To też żyje...w czym człowiek jest lepszy od tasiemca, kurczaka czy tygrysa? No na prawdę...jedna forma życia jest święta,a cała reszta ma się walić...idę się napić :twisted:

- Vimes
- Juventino

Deszczu nie nabzdyczaj się tak, bo w końcu pękniesz. Ostatnio zignorowałem toczącą się tutaj dyskusję o aborcji, bo przejadły mi się ideologiczne wojenki, ale nadawanie jej innej nazwy, które uskuteczniasz w niczym nie zmienia samego procesu.
Jeżeli chcesz prowadzić dyskusję w takim stylu odpowiem, że myślę, iż im samym najbardziej odpowiadałoby nabicie na pal :lol:.deszczowy pisze:Ty być tych ludzi pewnie wysłał do obozów zagłady, co? Zagazować?Vimes pisze:homośków
- pan Zambrotta
- Juventino

twoje argumenty przerażają, podobnie jak zdanie o morderczych kobietach porzucających swoje ofiary w podpaskach.Castiel pisze:Dajcie spokój chłopcy...w tym temacie nie będzie porozumienia.
Jeśli już się ktoś upiera...życie to życie to czemu tasiemca się trzeba pozbyć? To też żyje...w czym człowiek jest lepszy od tasiemca, kurczaka czy tygrysa? No na prawdę...jedna forma życia jest święta,a cała reszta ma się walić...idę się napić :twisted:
Jesteś niewiele lepszy od tasiemca, z tym się zgodzę.
- Castiel
- Juventino

Idąc Twoim tokiem rozumowania to życie to życie. Ale patrząc na świnkę nie widzisz stworzenia tylko podwawelską, jak patrzysz na kurczaka to widzisz skrzydełka w KFC. Łeb zebry czy jelenia na ścianie = sportpan Zambrotta pisze:twoje argumenty przerażają, podobnie jak zdanie o morderczych kobietach porzucających swoje ofiary w podpaskach.Castiel pisze:Dajcie spokój chłopcy...w tym temacie nie będzie porozumienia.
Jesteś niewiele lepszy od tasiemca, z tym się zgodzę.
Chcesz chronić życie to chroń "KAŻDE" a nie tylko to które Ci odpowiada. Zresztą co tu dużo mówić. Facet sobie siedzi przed kompem już pewnie po obiedzie, międzyczasie popije herbatkę, wieczorem coś zje i martwi się płodem niż tym, że masa dzieci w Afryce nie dożywa 5 roku życia. Gadać potrafisz, ale wysłać im chociaż beczki wody to nie bo za drogo.
- Piotr Juvefan
- Juventino

Castiel pisze:Idąc Twoim tokiem rozumowania to życie to życie. Ale patrząc na świnkę nie widzisz stworzenia tylko podwawelską, jak patrzysz na kurczaka to widzisz skrzydełka w KFC. Łeb zebry czy jelenia na ścianie = sportpan Zambrotta pisze:twoje argumenty przerażają, podobnie jak zdanie o morderczych kobietach porzucających swoje ofiary w podpaskach.Castiel pisze:Dajcie spokój chłopcy...w tym temacie nie będzie porozumienia.
Jesteś niewiele lepszy od tasiemca, z tym się zgodzę.![]()
Chcesz chronić życie to chroń "KAŻDE" a nie tylko to które Ci odpowiada. Zresztą co tu dużo mówić. Facet sobie siedzi przed kompem już pewnie po obiedzie, międzyczasie popije herbatkę, wieczorem coś zje i martwi się płodem niż tym, że masa dzieci w Afryce nie dożywa 5 roku życia. Gadać potrafisz, ale wysłać im chociaż beczki wody to nie bo za drogo.
Nie udawaj teraz św. Franciszka z Asyżu(przyjaciela "braci mniejszych") jak obrażałeś Papieża....
Jeśli,życie człowieka jest u Ciebie na równi z życiem glizdy to bardzo ciekawą ideologię reprezentujesz. Dla mnie można SZANOWAĆ wszystkie stworzenia,ale życie ludzkie trzeba CHRONIĆ.

- Castiel
- Juventino

Pomóż komuś inaczej niż tylko ckliwą gadką przy kompie. Adoptuj dzieciaka z porażeniem mózgowym. Daj się napić dziecku z Afryki normalnej czystej wody. Szanować to nie chronić? To tak jak śmiertelny zastrzyk z przemywaniem zapobiegającym zakażeniu. Kochana świnko wybacz mi - bang - trup, ale kotlet będziePiotr Juvefan pisze: Nie udawaj teraz św. Franciszka z Asyżu(przyjaciela "braci mniejszych") jak obrażałeś Papieża....
Jeśli,życie człowieka jest u Ciebie na równi z życiem glizdy to bardzo ciekawą ideologię reprezentujesz. Dla mnie można SZANOWAĆ wszystkie stworzenia,ale życie ludzkie trzeba CHRONIĆ.
Co do aborcji no błagam was...jakaś babka chce usunąć bo sama może umrzeć, wy mówicie nie. Dziecko się urodziło i co? Nie chcecie go znać. Macie je głęboko w dupsku. Pogratulować
- Pan Mietek
- Juventino

A w temacie "homosiów" mam ciekawostkę:Vimes pisze:Jeżeli chcesz prowadzić dyskusję w takim stylu odpowiem, że myślę, iż im samym najbardziej odpowiadałoby nabicie na pal :lol:.deszczowy pisze:Ty być tych ludzi pewnie wysłał do obozów zagłady, co? Zagazować?Vimes pisze:homośków
(wybaczcie źródło)
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 79044.html
deszczowy, jak skomentujesz to i słowa Twojego przezabawnego sojusznika Castiela?
- Pan Mietek
- Juventino

Czytaj ze zrozumieniem CastielkuCastiel pisze:Ci dalej o tych gejach i lesbach...no na prawdę. Jakim prawem człowiek zagląda drugiemu człowiekowi do sypialni i jakim prawem ocenia co on robi ze swoim Benem...? Kosmos na prawdę.
Nie wiem do kogo było to kierowane, raczej nie do mnie bo mnie takie sprawy nie obchodzą. Za to zapytam, jakim prawem mamę i tatę zamienia się na rodziców 1 i 2.....
Swoją drogą, myślę, że mógłbyś się już nie udzielać. Doszczętnie się skompromitowałeś a pewnie nawet deszczowy uważa że jesteś zabawny.
- Castiel
- Juventino

Nie obchodzi mnie to. Większych bzdur jak na tym forum nie wyczytałem nigdzie indziej. To co myślisz Ty, Deszczowy i inni mam gdzieś. Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem by forum internetowe miało jakikolwiek wpływ na twoje życie.Pan Mietek pisze: Swoją drogą, myślę, że mógłbyś się już nie udzielać. Doszczętnie się skompromitowałeś a pewnie nawet deszczowy uważa że jesteś zabawny.
Tak przy okazji pisałem do "szefów" tej strony, forum itp by dali wiecznego bana, blokadę na IP i cuda na kiju. Mają to gdzieś. Mogę trolić do woli.
Co do aborcji to kto chce jej najbardziej? Kobiety i co byście nie zrobili to i tak to przepchnął.
Rodzice homo? Niech sobie będą. Kto daje gwarancje, że dziecko wychowane przez 2 facetów czy 2 kobiety będzie homo?
To i tak będzie tylko mały % rodziców homo. W papierach może być cokolwiek. Dziecko i tak będzie mówiło mama i tata, a nie rodzic. Ostrygi i ślimaki nazywamy jak nazywamy, a w papierach mają że to ryby.
- Vimes
- Juventino

Mietku w Nowym Wspaniałym Świecie deszczowego i jemu podobnych słowa mama i tata zostaną zastąpione przez "rodzic A" i "rodzic B" (oczywiście do momentu, aż postępowi ludzie dojdą do wniosku, że to również dyskryminacja, bo "a" jest w alfabecie przed "b"), w tym świecie ludzie nie będą mieć płci, bo to przeżytek, a oddzielne toalety dla kobiet i mężczyzn zostaną połączone, ponieważ narażają ich na psychiczne rozterki, bo muszą się zdefiniować przekraczając próg (serio, tak ma być w Szwecji). Takich kwiatków w lewackich rajach jest pełno na każdym kroku. Natomiast co do homośków to niech sobie robią w tych sypialniach co im się podoba, tylko dlaczego uparli się ostentacyjnie publicznie demonstrować swoje upodobania w tych swoich paradach?Pan Mietek pisze:A w temacie "homosiów" mam ciekawostkę:
(wybaczcie źródło)
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 79044.html
- Castiel
- Juventino

Też chciałbym to wiedzieć. Nie jestem przeciwnikiem homo. Nie jestem przeciwnikiem gejów tylko pedałów, którzy chodzą po ulicy w latexie. Z gejami nie ma problemu. Z pedałami jest problem bo sami sobie szkodzą. Robią sobie antyreklame całemu społeczeństwu homo.Vimes pisze: dlaczego uparli się ostentacyjnie publicznie demonstrować swoje upodobania w tych swoich paradach?
- deszczowy
- Juventino

Mieciu, ja chyba nie muszę Ci mówić, że ludzie obdarzeni...hm... alternatywnym tokiem myślenia zawsze wymyślą jakieś cudactwa w stylu "rodzic A, rodzic B"?Pan Mietek pisze: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 79044.html
deszczowy, jak skomentujesz to i słowa Twojego przezabawnego sojusznika Castiela?
Nasz dobry Vimes, panikuje. Lewica to nie tylko myślenie o homoseksualistach i ich prawach [którą to walkę skądinąd rozumiem; lepiej, żeby dzieciak dorastał w patologii domu dziecka - w gwałtach i złości czy w rodzinie "złożonej" z dwóch matek? - przyp. red.] ale w pierwszej chyba kolejności - walka o rozsądną gospodarkę. Można chwalić liberalizm pani Thatcher, ale kiedy fala entuzjazmu po jej reformach (rozpizganie w drobny mak systemu socjalnego!) przeszła, to nagle okazało się, że GB jest w niezłym klopie. Ale nie chce mi się znowu wszczynać gospodarczej debaty.
A polactwo jak zwykle skomle tylko "obiecał wizy, obiecał wizy...". Żenada.
- Niezapominajka
- Juventino

i:Już jutro na Placu Zamkowym. Ucz się jeść pałeczkami. Najlepiej koszernę macę.
jestes taki ,,tolerancyjny'' a tu pojeżdżasz komuś od Żydów. Myle sie czy tak to właśnie zabrzmiało? Chyba że Żydzi nie zlaiczają się do tej kategorii która ma prawo chodzić po Ziemi.Vimes napisał:
homośków
Ty być tych ludzi pewnie wysłał do obozów zagłady, co? Zagazować? Wytrzeć z powierzchni ziemi. Jak INNY NIŻ JA ma w ogóle prawo po niej chodzić?!
tak bardzo Cie nie obchodzi, że aż się tu udzielasz.Nie obchodzi mnie to. Większych bzdur jak na tym forum nie wyczytałem nigdzie indziej. To co myślisz Ty, Deszczowy i inni mam gdzieś. Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem by forum internetowe miało jakikolwiek wpływ na twoje życie.
- deszczowy
- Juventino

Moi rodacy nie mają najlepszej prasy ostatnio, więc muszę sięgać po autoironię ;]Niezapominajka pisze:i:Już jutro na Placu Zamkowym. Ucz się jeść pałeczkami. Najlepiej koszernę macę.jestes taki ,,tolerancyjny'' a tu pojeżdżasz komuś od Żydów. Myle sie czy tak to właśnie zabrzmiało? Chyba że Żydzi nie zlaiczają się do tej kategorii która ma prawo chodzić po Ziemi.Vimes napisał:
homośków
Ty być tych ludzi pewnie wysłał do obozów zagłady, co? Zagazować? Wytrzeć z powierzchni ziemi. Jak INNY NIŻ JA ma w ogóle prawo po niej chodzić?!
A poza tym - gdzie pojechałem komuś? Z macą to był tylko sarkazm. Vimi chyba się obawia, że Skośni będą niebawem defilować przez Aleje Jerozolimskie ;]