Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2012, 14:35

Z tego co słyszałem, chodzi o prowizje dla agentów takich zawodników jak Lavezzi, Gargano czy Quagliarella. Wątpię jednak by coś poważniejszego im za to groziło.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2012, 11:49

Cavani nie zagra w dzisiejszym meczu z Chievo z powodu kontuzji odniesionej na treningu: "Cavani out of Napoli-Chievo". A ja go zrobiłem kapitanem w moim fantasy składzie :angry:. Ciekawe czy tylko dmuchają na zimne, czy wypadł na dłużej?

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2012, 12:01

Z tego co mi wiadomo pauzować ma także w środę z Atalantą.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2012, 12:07

bendzamin pisze: W sumie nie obrazilbym sie, gdyby odebrano im ze 2 punkty w ligowej tabeli, bo siedza nam na karku :prochno:
Nie ma potrzeby czekania na takie rzeczy. Napoli niedługo znów złapie zadyszke i na koniec sezonu skończy z 8-9 porażkami. Jak my nie dajemy rady to w najgorszym wypadku remisujemy. Kontuzja Cavaniego to dla nas dobra sprawa choć wcale nie musi się skończyć od razu porażką Napoli. Pandev czy Hamsik zawsze mogą coś wsadzić.

szycha21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2012, 13:31

bendzamin pisze:W sumie nie obrazilbym sie, gdyby odebrano im ze 2 punkty w ligowej tabeli, bo siedza nam na karku :prochno:
A co gdybyśmy wygrali lige 1 punktem? Ciszyłbyś się wtedy? Bo ja tam takiego sukcesu raczej bym nie liczył.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2012, 11:25

szycha21 pisze:A co gdybyśmy wygrali lige 1 punktem? Ciszyłbyś się wtedy? Bo ja tam takiego sukcesu raczej bym nie liczył.
Zauwaz, ze tamta wypowedz zostala okraszona emotka. Czy cieszylbym sie z takiego sukcesu? To zalezy od szczegolow dot. tej sprawy. Jesli bylyby niezbite dowody na to, ze oszukiwali, a odpowiednie przepisy przewidywalyby za to kary punktowe, to nie rozumiem, dlaczego mialbym sie nie cieszyc. Na razie jednak o calej sprawie cicho, a napoli potracilo punkty, wiec nie ma o czym mowic.

Mazzari po wczorajszym meczu znow czaruje rzeczywistosc. Nazwal wczorajszy mecz przekletym i wypowiedzial sie tak, jakby to jego druzyna przez 90 minut stala pod bramka rywali i obijala slupki/poprzeczki/bramkarza rywali, a gol dla Atalanty wpadl po jednej, jedynej akcji gospodarzy. Tymczasem patrzac na skrot, mozna dojsc do wniosku, ze Atalanta tez potrafila przycisnac, a przy golu obrona napoli zostala pieknie rozklepana. Mazzari powinien miec raczej pretensje o <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do swoich graczy, ktorzy z szesciu metrow nie potrafia skierowac pilki do siatki, zamiast wymyslac jakies glupoty.

BTW. nie wiem, czy dobrze interpretuje ta sytuacje, ale ze skrotu mozna wywnioskowac, ze De Sanctis dostal zolta kartke za opoznianie gry w sytuacji, gdy jego druzyna przegrywala 0-1 :lol:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2012, 11:27

Cavani wraca na mecz z Torino, bo wygląda na to, że bez niego Napoli traci moc?

Obrazek
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 01 listopada 2012, 11:36

Vimes pisze:Cavani wraca na mecz z Torino, bo wygląda na to, że bez niego Napoli traci moc?
Mówiłem, że jeśli w Napoli odpadnie jeden-dwóch podstawowych piłkarzy to zaczną oni masowo gubić punkty.

I tak jest, brak Cavaniego robi swoje ;)

Ile bym dał, żeby ten piłkarz zawitał w nasze szeregi...

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2012, 12:24

Nie rozumiem dlaczego Cannavaro nie złapał czerwieni za tą akcję z arbitrem głównym. No ile można machać sędziemu rękami przed twarzą i nie łapać za to kartki?

Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2012, 16:59

Wspaniała zmiana Mazzariego, ostatnie minuty meczu wprowadza Aronice za Dossene a ten odpłaca mu się idealną asystą do .... gracza Torino i w doliczonym czasie remis w Neapolu :lol:

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2012, 17:00

Ardjan pisze:Wspaniała zmiana Mazzariego, ostatnie minuty meczu wprowadza Aronice za Dossene a ten odpłaca mu się idealną asystą do .... gracza Torino i w doliczonym czasie remis w Neapolu :lol:
Przynajmniej jedna pozytywna wiadomość przez ten weekend :)

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 04 listopada 2012, 19:57

Napoli pokazuje tylko, że nie dojrzało do walki o mistrzostwo.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2012, 20:22

Marat87 pisze:Napoli pokazuje tylko, że nie dojrzało do walki o mistrzostwo.
I spierdzieliło mi kupon na 600 złotych. United, Hannover, Bayern, Milan, Viola ale nieeee, oni nieeee. Raz nie mogli wygrać... nieeee. A obiecałem sobie przeznaczyć kasę na wyjazd na Derby z toro :angry: Tak zostaje Liga Sport Bar :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2012, 14:57

Ponoć Mazzarri ma problemy z sercem i stąd się brały jego wcześniejsze wypowiedzi o możliwej przerwie w pracy po tym sezonie.

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2012, 20:37

Vimes pisze:Ponoć Mazzarri ma problemy z sercem i stąd się brały jego wcześniejsze wypowiedzi o możliwej przerwie w pracy po tym sezonie.
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=236428
"Trener Napoli Walter Mazzarri (fot) zaprzeczył jakoby miał problemy z sercem. Szkoleniowiec odciął się od informacji, o których donosiły dziś włoskie media, informujące o konieczności poddania się przez niego zabiegowi. (...)
- Dziś rano przeczytałem wiele naiwnych komentarzy na mój temat - powiedział trener Napoli. - Ja tymczasem udałem się do kliniki w Avellino po prostu na badania kontrolne. Ta wizyta była umawiana z doktorem De Nicola już od dłuższego czasu. "
Czyli nic na rzeczy. Dziś Mazzari stwierdził, że Napoli nie ma szans na Scudetto. Dziwna wypowiedź :think: . Moim zdaniem razem z Juve i interem są największymi kandydatami.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
ODPOWIEDZ