Serie A 12/13 (11): JUVENTUS 1-3 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:41

gucio_juve pisze:
squinter pisze:zagralismy totalne dno. wszyscy z wyjatkiem Vidala. wszyscy.
Aha, bo Vidal gola strzelił, to dna nie zagrał? A kto stracił piłkę w kluczowej akcji przy golu Milito na 1:2. Idź się chłopie prześpij, albo się nie udzielaj więcej...
a ile przechwytow kluczowych w calym meczu mial Arturo? z tylu gral dzisiaj bardzo dobrze, gorzej z przodu, rewelacji nie zrobil, ale zagral najlepiej z naszych.

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

ewerthon pisze:
A czy to on nie stracił głupio piłki przy drugiej bramce?
I czy to nie on w pościgu za Guarinem nie powinien go taktycznie nieprzepisowo zatrzymać?

EjsI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ciężko opisać słowami to, czego dziś byliśmy świadkami. Najgorsze jest to, że stało się to właśnie w tym meczu... Pomijając jednak ten fakt, chyba to i lepiej. Najwyższa pora wziąć się w garść i przestać wierzyć, że wygra się spotkanie, bo gra się w Juventusie, w co chyba chłopaki wierzyli od paru ładnych spotkań.
PS Jestem bardzo wdzięczny N-ce, że wykupili prawa do transmisji Serie A, ale robią absolutnie wszystko, żeby to dobre wrażenie zatrzeć.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 29 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Poza tym. Wtf robił sędzia w tym meczu ?

Ten karny z dupy - skumam, bo my na przewale bramkę zdobyliśmy, ale te żółte i cała reszta ? :prochno:

jestem serio oburzony

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Zablokujcie temat. Cisza niech będzie lepiej. Rzygać się chce od czytania komentarzy, a dobrze nam zrobi cisza. Wypijmy, i spać.

jareckijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Gdyby Markiz wykorzystał jedną z dwóch sytuacji w pierwszych minutach, mecz ułożyłby się całkiem inaczej ;x
Dumni po zwycięstwie, WIERNI po porażce!

Z Juventusem od 2004 roku!
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Wojtek pisze:Sędzia wygrał im mecz, karny z niczego, jakieś głupie kartki niewiadomo za co?!?!?!? Szlak mnie trafia :angry: :angry:
No chyba na głowę upadłeś. Barzagli (tak samo jak Cambiaso) powinien skończyć z czerwoną kartką. Karny też jak najbardziej zasłużony - Marchisio trzymał Milito za koszulkę.

Szkoda przerwanej serii i przegranej na własnym stadionie. Sędzia pomógł przy bramce, ale i to nic nie dało.

Tengen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Widziałem mecz od 55 minuty. Boże... jak już przegrywać i to 3 do 1 to nie z merdaczami. Co się dzieje z Juventusem... nasza seria poszła się... no wiecie. I tak w zasadzie to nawet nie da się zwalić tego na kogoś - po prostu zagraliśmy taką chu*nie, że się w pale nie mieści. Miałem nadzieje po meczu Wisły z Lechem, że chociaż dzisiaj zobaczę coś miłego dla oka, ale nie. Gdzie tam. Schematyczne sranie, zero pomysłu. Ni ze środka, ni to ze skrzydeł. Pyta do kwadratu. Niech się nasz team obudzi wreszcie, bo to w kłuje, a serce boli.

mixery

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

W każdym innym meczu nie robiłbym tyle szumu o przegraną, no ale z merdasami? Ten Alessio to niech <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, po co on jak Carrera dobrze sobie radził? Mam nadzieję że chociaż cześć presji zejdzie i będzie tylko lepiej. To dopiero początek drogi.

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jestem, dziękuje z góry za kartkę, dobranoc.

Juve per Sempre.

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:42

Gorszego przerwania tej wspaniałej serii nie mogliśmy sobie wyobrazić. Przegrywamy 1-3 z jakąś drużyną mediolańską na własnym stadionie, a jedyna nasza bramka była strzelona po metrowym spalonym. W takiej sytuacji nie cieszy nawet to, że fotel lidera wciąż jest nasz. Ostatnio gra naszych nie zachwyca, a punkty są zdobywane po męczarniach lub po błędach. Idę się napić bo inaczej nie dam rady.

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Patrząc na Inter, kojarzy mi się historia Juventusu w zeszłym sezonie.

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Vidal zapalił bramkę na 2:1 ... myślę , że przyda mu się odpoczynek na ławce i niech szansę dostanie Pogba. Graliśmy tragicznie... ale nie ma co płakać !

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !

Fino Alla Fine Forza Juventus!
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mój Boże. W zasadzie wszystko, co bym napisał, co mi nakazuje rozum i serce - skończyłoby się kartką. Jutro może napiszę coś konstruktywnego, w tej chwili nie wierzę, że mogliśmy przegrać z tymi cieciami NA WŁASNYM kurka wodna STADIONIE!!! po prostu nie wierzę.

Pisałem to na fanpage'u na facebooku, napiszę i tu - ZAGRALIŚMY JAK PANIENKI BEZ JAJ i dostaliśmy za to karę. Najsurowszą z możliwych. Jasna cholera, jak można tak stanąc w meczu z największym rywalem. Toż to czysty kryminał

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:43

squinter pisze:
gucio_juve pisze:
Aha, bo Vidal gola strzelił, to dna nie zagrał? A kto stracił piłkę w kluczowej akcji przy golu Milito na 1:2. Idź się chłopie prześpij, albo się nie udzielaj więcej...
a ile przechwytow kluczowych w calym meczu mial Arturo? z tylu gral dzisiaj bardzo dobrze, gorzej z przodu, rewelacji nie zrobil, ale zagral najlepiej z naszych.
Przechwytów kluczowych równie dobrze mógł mieć Padoin, ale od piłkarza takiego jak Vidal wymaga się chyba nieco więcej po tym co pokazał w poprzednich spotkaniach. Moim zdaniem najlepiej? z naszych to zagrał albo Bonucci, albo Barzagli. Można se wybrać...

Darek-WLKP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:43

Powinno byc 0-3 .. bramka padla ze spalonego !
Dno i jak tam będziemy dalej grać to nie wyjdziemy z grupy LM a ponadto nawet nie zagramy w lidze europejskiej.. Vidal Dno , Marchisio Dno .. nie wiem co sie z chłopakami stało .. gwiazdorstwo i jeszcze raz gwiazdorstwo !!!! <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie w głowach , zero ambicji , klepalismy piłką lecz to nic nie dawało , inter 3-4 podania i już grozna akcja .

idę spac ,oby bylo lepiej!Forza Juve!

Zablokowany