WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Boss
- Juventino
Odezwał się brodaty wielebnyGreger pisze:Kudły Ci zetnę mendo pejsata!Pissu pisze:Zdecydujemy w trakcie bifora! Każdy niech wbija do Gregera, rozniesiemy mu chate i wnerwimy sąsiadkę!!!

- Greger
- Juventino
Nie, dziś kulturalnie.Boss pisze:Odezwał się brodaty wielebnyGreger pisze:Kudły Ci zetnę mendo pejsata!Pissu pisze:Zdecydujemy w trakcie bifora! Każdy niech wbija do Gregera, rozniesiemy mu chate i wnerwimy sąsiadkę!!!Opanowałeś już sztukę zamiany wina w wódkę
:C :twisted:
- Myzarel
- Juventino
Widzę że dyskusja trwa tu w najlepsze ale że na biforze niestety być mnie nie może to mam wielką prośbę! Daj ktoś znać gdzie ostatecznie oglądamy! Pierwszemu który zamelduje stawiam piwo (jeśli oglądamy w Winnerze to na afterze
) !!! 722 007 404

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- greenjack85
- Juventino
UNO!!! I żadnych przenosin, ewentualnie gdzieś obok.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Nie rozumiem co po nie których jak mogą się zadawać z reproduktorem. Jego już od dawna nie można nazwać prowokatorem, to perfidne chamidlo. Rozumiem disy na piłkarzy kluby etc. Jednak jak ktoś bezczelnie mnie obraża BEZ POWODU to czlowiek jest dla mnie totalnym zerem. I nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mi tu o wyniku czy chlaniu, nie byłem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> a w takiej sytuacji każdy ma prawo się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> TYMBARDZIEJ ze pierwsza zaczepke olalem.
Nie chciałem nic z tym gościem mieć do czynienia bo jego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> znam od kilku lat (jeszcze pieprzyl jakbyscie mnie nie znali). Jednak widać ze jego poziom intelektualny musiał dac mi się we znaki. Zero kultury i klasy.
I na litość boska nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o dystansie ze to spoko ziomek i w ogóle.
Nie chciałem nic z tym gościem mieć do czynienia bo jego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> znam od kilku lat (jeszcze pieprzyl jakbyscie mnie nie znali). Jednak widać ze jego poziom intelektualny musiał dac mi się we znaki. Zero kultury i klasy.
I na litość boska nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o dystansie ze to spoko ziomek i w ogóle.
- Greger
- Juventino
Buczuś! Trochę dystansu, to spoko ziomek i w ogóle...Buczus_JuveFan pisze:Nie rozumiem co po nie których jak mogą się zadawać z reproduktorem. Jego już od dawna nie można nazwać prowokatorem, to perfidne chamidlo. Rozumiem disy na piłkarzy kluby etc. Jednak jak ktoś bezczelnie mnie obraża BEZ POWODU to czlowiek jest dla mnie totalnym zerem. I nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mi tu o wyniku czy chlaniu, nie byłem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> a w takiej sytuacji każdy ma prawo się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> TYMBARDZIEJ ze pierwsza zaczepke olalem.
- blk01
- Juventino
Lubię to!Greger pisze:Buczuś! Trochę dystansu, to spoko ziomek i w ogóle...Buczus_JuveFan pisze:Nie rozumiem co po nie których jak mogą się zadawać z reproduktorem. Jego już od dawna nie można nazwać prowokatorem, to perfidne chamidlo. Rozumiem disy na piłkarzy kluby etc. Jednak jak ktoś bezczelnie mnie obraża BEZ POWODU to czlowiek jest dla mnie totalnym zerem. I nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mi tu o wyniku czy chlaniu, nie byłem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> a w takiej sytuacji każdy ma prawo się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> TYMBARDZIEJ ze pierwsza zaczepke olalem.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Aha, no to spoko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie ma tematu.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Winner daje rade, klimat fajny i da się przeboleć ceny piwka, z racji sentymentu do tegoż miejsca.