WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Buczus_JuveFan
- Juventino
To jak tam gdzie zbiorka bo mam zamiar w koncu zawitac B-)
- daniel85
- Juventino
a ja Was spróbuję przekonać otóż
Winner różni się tym od Warki że jest ładniejszy, lepszy telebim, no i browar droższy 9zł fakt ale trzody tam przychodzą normalnie i drą ryje bo widziałem jakąś dziwną watache co na valencie z sevillą.... przyszli licznie tam się normalnie kibicuje jedynie tylko to 9zł drażni także zamiast 3 browarów za 18 zł w Uno możecie się napić 2 w Winnerze ale jest bifor jest after pewnie w innej knajpie także na 105min można zwolnić tempa do 2 browarów
Derby d'Italia są tylko 2x w roku a browar może pić codziennie zresztą po meczu można się przenieść gdziekolwiek taka jest moja propozycja oczywiście jeszcze kwestia czy na m puszczą mecz ale mogę przedzwonić wcześniej i się dowiedzieć
Winner różni się tym od Warki że jest ładniejszy, lepszy telebim, no i browar droższy 9zł fakt ale trzody tam przychodzą normalnie i drą ryje bo widziałem jakąś dziwną watache co na valencie z sevillą.... przyszli licznie tam się normalnie kibicuje jedynie tylko to 9zł drażni także zamiast 3 browarów za 18 zł w Uno możecie się napić 2 w Winnerze ale jest bifor jest after pewnie w innej knajpie także na 105min można zwolnić tempa do 2 browarów
Derby d'Italia są tylko 2x w roku a browar może pić codziennie zresztą po meczu można się przenieść gdziekolwiek taka jest moja propozycja oczywiście jeszcze kwestia czy na m puszczą mecz ale mogę przedzwonić wcześniej i się dowiedzieć
- Pissu
- Juventino
Z szacunkiem dla Walencji, szczerze wątpię że ich trzoda ma chociaż promil tego co my
Mówisz Danielu że darli ryje? A poszły wszystkie nasze teksty, od głupiej małpy po sprzedajnego **** etc?
I Barman nie wypraszał?

- AmericanPsycho
- Juventino
Pany, może rzeczywiście ten Winner?
Z UNO bez wątpienia wiążą się najlepsze wspomnienia...
i klimat bezkonkurencyjny. Ale przypomnijcie sobie ten marny telewizorek i jeszcze marniejszą jakość obrazu... Zrobicie się na biforze, to tam 2 piwa wystarczą. Później, po meczu, od razu do UNO możemy się skierować na resztę nocy.
Z UNO bez wątpienia wiążą się najlepsze wspomnienia...

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Dacin pisze:Zachciało się trzodzie na salony. Wbijać do Uno!

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.