Wszystko o Interze
- Kubba
- Juventino
Tak samo możesz spytać o skład Juve...szczypek pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale jakie gwiazdy ma Inter? Sneijder? Cassano? Sorry, ale jeśli zapytasz jakiegoś małolata o skład Interu to zrobi wielkie oczy.Serpente pisze:zresztą tak samo Juve jak i Inter mają gwiazdy w swoich zespołach
Inter może być groźny.
- SKAr7
- Juventino
Wiesz, Pirlo czy Buffona Ci wymienią, bądź co bądź, małolaty oglądają finały dużych imprez, a i w ostatnim roku media przyfapały nad tym pierwszym. Z Interu taki małolat może kojarzyć ludzi z teamu Interu Mou.Kubba pisze:Tak samo możesz spytać o skład Juve...szczypek pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale jakie gwiazdy ma Inter? Sneijder? Cassano? Sorry, ale jeśli zapytasz jakiegoś małolata o skład Interu to zrobi wielkie oczy.Serpente pisze:zresztą tak samo Juve jak i Inter mają gwiazdy w swoich zespołach
Inter może być groźny.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Najważniejszy mecz w lidze, możemy przegrać z każdym tylko nie z interem, tfu!. Zauważyliście, że zawsze jak im lepiej idzie to nagle się pojawiają ich kibice u nas? W tamtym sezonie, jakoś się ich dopatrzeć nie mogliśmy. Moim zdaniem zagramy, wygramy i odjedziemy na 7 punktów.
- Serpente
- Interista
szczypek
No, aż jeden komentarz pochodzi z forum (i to jeszcze po prowokacji jednego z waszych) reszta jest ze strony głównej spod newsa którego link widnieje chyba na poprzedniej stronie tego tematu, radzę zapoznać się z tym czym jest komentowanie na forum a komentowanie pod newsem, jak widać jesteś jeszcze bardziej ogarnięty od nas.
No, aż jeden komentarz pochodzi z forum (i to jeszcze po prowokacji jednego z waszych) reszta jest ze strony głównej spod newsa którego link widnieje chyba na poprzedniej stronie tego tematu, radzę zapoznać się z tym czym jest komentowanie na forum a komentowanie pod newsem, jak widać jesteś jeszcze bardziej ogarnięty od nas.
Że niby Sneijder i Cassano nie są gwiazdami? poza tym Zanetti, Milito, Cambiasso czy Walter Samuel to również bardzo rozpoznawalne persony w świecie futbolu i na pewno nie jeden leszcz je kojarzy, Guarina już wszyscy bardzo dobrze poznali z czasów gry w Porto, nie jest tak źle jak próbujesz pokazać. Idąc twoim tokiem myślenia Juventus też nie ma kim poszpanować bo kto niby Pirlo? Buffon?szczypek pisze: Przepraszam, że się wtrącę, ale jakie gwiazdy ma Inter? Sneijder? Cassano? Sorry, ale jeśli zapytasz jakiegoś małolata o skład Interu to zrobi wielkie oczy.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Si si...Serpente pisze:No, aż jeden komentarz pochodzi z forum (i to jeszcze po prowokacji jednego z waszych) reszta jest ze strony głównej spod newsa którego link widnieje chyba na poprzedniej stronie tego tematu, radzę zapoznać się z tym czym jest komentowanie na forum a komentowanie pod newsem, jak widać jesteś jeszcze bardziej ogarnięty od nas.
Marat87 pisze:Coś człowieka trafia jak widzi takie przekręty Szkoda, że sędzia w tej sytuacji popełnił błąd, tymbardziej że gdyby Catania ograła Juventus, mielibyśmy tylko punkt straty do "czystego" Juve...

Marat87 pisze:Sezon, dwa i znowu coś wyjdzie na jaw. Złodziej zawsze będzie złodziejem;)

Marat87 pisze:Śmiać, to się będę jak wszechmocne Juve nie wyjdzie z grupy w LM. Tam sędziowie już tak nie pomagają nie?

Marat87 pisze:Pewny zwycięstwa jesteś...Rozumiem, że sędzia już kupiony?

Marat87 pisze:nawet zwycięstwo z nami 4-0 nie sprawi że przestaniecie być najbardziej umoczonym w korupcję klubem w Italii...

65 i 66 strona tego tematu, żeby nie było wątpliwości.
Chyba, że jest jeszcze jakieś inne forum, którego nie znam

Serpente pisze:Że niby Sneijder i Cassano nie są gwiazdami? poza tym Zanetti, Milito, Cambiasso czy Walter Samuel to również bardzo rozpoznawalne persony w świecie futbolu i na pewno nie jeden leszcz je kojarzy, Guarina już wszyscy bardzo dobrze poznali z czasów gry w Porto, nie jest tak źle jak próbujesz pokazać. Idąc twoim tokiem myślenia Juventus też nie ma kim poszpanować bo kto niby Pirlo? Buffon?
Nie, ja zapytałem Cię tylko jakie gwiazdy ma Inter. Jakich piłkarzy wskazaliby małolaci, gdybyś zapytał ich o skład Interu. Bez spiny.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Na nazwisko Milito każdy mały Hans moczy spodnie
Nie umniejszałbym Interowi, że ich dobre wyniki to duża zasługa słabej ligi. Ich wyniki są zasługą dobrej roboty jaką wykonano w tym klubie latem. Strama dostał trochę czasu i kredyt zaufania, widać że facet ma spore pojęcie o swoich fachu a kilku piłkarzy odzyskuje formę pod jego okiem. Bardzo dobre transfery, których większość musiała wypalić. Według mnie będą grali jeszcze lepiej (ale dopiero od niedzieli).

Nie umniejszałbym Interowi, że ich dobre wyniki to duża zasługa słabej ligi. Ich wyniki są zasługą dobrej roboty jaką wykonano w tym klubie latem. Strama dostał trochę czasu i kredyt zaufania, widać że facet ma spore pojęcie o swoich fachu a kilku piłkarzy odzyskuje formę pod jego okiem. Bardzo dobre transfery, których większość musiała wypalić. Według mnie będą grali jeszcze lepiej (ale dopiero od niedzieli).
- Serpente
- Interista
Zwracam honor, widziałem coś podobnego na stronie głównej i mi się pogmatwało. Nie chce teraz na siłę bronić tych użytkowników ale też nie ma sensu przywiązywać wielkiej wagi do tych postów (zresztą ten co ma w avku napis "Inter to my" wypowiedział się bardziej sarkastycznie niż na serio) niektórych ludzi poniosło, niektórzy kibice z naszych obozów są do siebie tak wrogo nastawieni że nie zdziwi mnie już nic, ja też nie pałam sympatią do Juve jednak w staram się być w miarę obiektywny i doceniać pewne sprawy.
Znaczy się, napisałeś że jakiś młokos będzie świecił oczami bo nie będzie w stanie wymienić składu Interu, fakt że mało mamy tych gwiazd jednak Sneijder czy Zanetti to gwiazdy światowego formatu, Milito, Cambiasso itd. nieco już wypaleni ale wciąż znani i prezentujący dobry poziom. W Juventusie jest podobnie tylko u was drużyna jest już znakomicie scementowana, kapitalnie zostali dobrani piłkarze pod system gry Conte, pod względem mentalnym itd. również jest znakomicie więc ma to przełożenie na wyniki.szczypek pisze: Nie, ja zapytałem Cię tylko jakie gwiazdy ma Inter. Jakich piłkarzy wskazaliby małolaci, gdybyś zapytał ich o skład Interu. Bez spiny.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Widzę, że niektórzy faktycznie nie widzą dalej niż czubek własnego nosa a Interowi kibicują od kiedy dostali scudetto 2006. Pewnie nie ma nawet najmniejszego sensu zwracać im uwagi na aferę Totonero (co prawda tyczyła się Milanu, ale jeden ch... Mediolan), bo przecież parę zawieszeń to o wiele więcej niż łączne 50 lat odsunięcia od piłki nożnej... :roll:nawet zwycięstwo z nami 4-0 nie sprawi że przestaniecie być najbardziej umoczonym w korupcję klubem w Italii...
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Nie, nie drogi kolego, to ty jako pierwszy przyczepiłeś się do hejtów ze strony kibiców Juve na tym forum. To ty nie dostrzegłeś belki we własnym oku. Dlatego nie odwracaj teraz kota ogonem.Właśnie to potwierdziłeś. Ale jeśli was to śmieszy, bawi czy po prostu się interesujecie tym to droga wolna ale później nie pieprzcie o kompleksach czy małym IQ kibiców Interu pod na stronach głównych pod newsami wszędzie się tak dzieje a prym pewnie niosą strony Realu i Barcy, na waszej stronie to samo jest no ale tak, jedynie Inter ma śmiesznych i durnych kibiców, co za logika
Były tam lepsze kwiatki na tym forum, ale nie mam czasu na takie pierdoły i dałem tylko te które przeczytałem w tym tygodniu. Oczywiście, że i na JP jest masa gimbusiarni, która hejci Inter ( najbardziej uwielbiam gości zalogowanych w maju 2012

PS: Handanovic to bardzo dobry bramkarz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Najpierw piszesz, żeby nie sugerować się komentarzami z głównej i nie generalizować, a jak dostajesz cytaty z forum to "niektórych poniosło" albo "niektórzy kibice z naszych obozów są do siebie wrogo nastawieni". No to kurde, gdzie mam czytać wypowiedzi Interistów, abym mógł ich oceniać?Serpente pisze:Zwracam honor, widziałem coś podobnego na stronie głównej i mi się pogmatwało. Nie chce teraz na siłę bronić tych użytkowników ale też nie ma sensu przywiązywać wielkiej wagi do tych postów (zresztą ten co ma w avku napis "Inter to my" wypowiedział się bardziej sarkastycznie niż na serio) niektórych ludzi poniosło, niektórzy kibice z naszych obozów są do siebie tak wrogo nastawieni że nie zdziwi mnie już nic, ja też nie pałam sympatią do Juve jednak w staram się być w miarę obiektywny i doceniać pewne sprawy.
Zapytam przypadkowego młodego człowieka o skład Interu, naprawdę myślisz, że wymieni Cambiasso albo Milito albo nawet Zanettiego? Zanetti to legenda, zaliczył wiele występów w Interze, ale to wszystko. Sneijder znany jest również z reprezentacji Holandii, był nominowany do Złotej Piłki, to może może będą go kojarzyć. Jeśli chodzi o Juventus (bo uwielbiam argument "a u Was to nie jest lepiej") to Buffona zna chyba każdy który się interesuje piłką chociaż trochę, to jest gwiazda światowego formatu. Pirlo również, ludzie pamiętają go za czasów gry w Milanie, za co to robił i robi w reprezentacji (chociażby karny na ostatnim Euro).Serpente pisze:Znaczy się, napisałeś że jakiś młokos będzie świecił oczami bo nie będzie w stanie wymienić składu Interu, fakt że mało mamy tych gwiazd jednak Sneijder czy Zanetti to gwiazdy światowego formatu, Milito, Cambiasso itd. nieco już wypaleni ale wciąż znani i prezentujący dobry poziom.
To nie jest jakaś walka o to kto ma gwiazdy a kto nie, po prostu taka jest prawda. Nie ma to nic wspólnego z tym, że Pirlo i Buffon grają w zespole, któremu ja kibicuję.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Pozwolicie, ze sie wtrace 8)szczypek pisze:Zapytam przypadkowego młodego człowieka o skład Interu, naprawdę myślisz, że wymieni Cambiasso albo Milito albo nawet Zanettiego? Zanetti to legenda, zaliczył wiele występów w Interze, ale to wszystko. Sneijder znany jest również z reprezentacji Holandii, był nominowany do Złotej Piłki, to może może będą go kojarzyć. Jeśli chodzi o Juventus (bo uwielbiam argument "a u Was to nie jest lepiej") to Buffona zna chyba każdy który się interesuje piłką chociaż trochę, to jest gwiazda światowego formatu. Pirlo również, ludzie pamiętają go za czasów gry w Milanie, za co to robił i robi w reprezentacji (chociażby karny na ostatnim Euro).Serpente pisze:Znaczy się, napisałeś że jakiś młokos będzie świecił oczami bo nie będzie w stanie wymienić składu Interu, fakt że mało mamy tych gwiazd jednak Sneijder czy Zanetti to gwiazdy światowego formatu, Milito, Cambiasso itd. nieco już wypaleni ale wciąż znani i prezentujący dobry poziom.
To nie jest jakaś walka o to kto ma gwiazdy a kto nie, po prostu taka jest prawda. Nie ma to nic wspólnego z tym, że Pirlo i Buffon grają w zespole, któremu ja kibicuję.
Jezeli ten przecietny mlody czlowiek ktorego sie zapytasz, nie bedzie kojarzyl Zanettiego (legendy Interu), Milito czy nie skojarzy chociazby Sneijdera z Interem, to dlaczego np nie bedzie myslal, ze u nas gra jeszcze Del Piero, a Pirlo nie jest z Milanu, razem z Kaką? Ten sam poziom imbecylizmu, i braku podstawowej wiedzy o futbolu.

BESTER MANN, BESTEEER !

- baka
- Juventino
Tak na prawdę jakbyś zapytał się jakiegoś młodziaka o składy obu drużyn to tak jak wszyscy piszą Pirlo i Buffon czy Zanetti , Milito , Sneijder i tak to sukces bo żyjemy w czasach w jakich dla dzieciaków nie ma innych klubów niż Real czy Barcelona i piłkarzy jak Ronaldo i Messi i tak sobie myślę , że teraz najgorzej to by było z Milanem młodsze pokolenie nie powiedziałoby chyba ani jednego piłkarza z Milanu , może za wyjątkiem Robinho. Szkoda wielka bo liga traci na atrakcyjności i marketingu , a jak na razie nie zapowiada się , żeby było lepiej.
- Serpente
- Interista
Uwielbiam te teksty o tym że kibice Interu "powstali" po 2006r. po tym jak klub zaczął odnosić sukcesy (bo jak powszechnie wiadomo fani Juve zaczęli kibicować od Calciopoli kiedy klub był w kryzysie :lol: ), po drugie masz rację nie ma sensu poruszać afery Totonero bo nie dotyczy ona Interu, dziękuję. A jeśli już chcesz bawić się w teorie spiskowe to nie ze mną.Kimi pisze:Widzę, że niektórzy faktycznie nie widzą dalej niż czubek własnego nosa a Interowi kibicują od kiedy dostali scudetto 2006. Pewnie nie ma nawet najmniejszego sensu zwracać im uwagi na aferę Totonero (co prawda tyczyła się Milanu, ale jeden ch... Mediolan), bo przecież parę zawieszeń to o wiele więcej niż łączne 50 lat odsunięcia od piłki nożnej... :roll:
Po pierwsze nie na każdej stronie jest taki sam regulamin jak tutaj więc nie kieruj się tym że ktoś u nas na forum nie dostał ostrzeżenia za coś za co by tutaj dostał, po drugie banicje i ostrzeżenia mają miejsce a po trzecie (tu muszę się po części zgodzić) że tutaj moderatorzy bardziej pilnują porządku, zresztą z tego co widzę to macie tutaj bardzo dużo moderatorów i osób odpowiedzialnych za utrzymanie porządku, u nas jest ich niestety mniej ale też ruch jest mniejszy i nie nasza strona nie ma dziennie tylu odsłon co wasza, na to składa się wiele czynników ale nie uważam żeby poziom na naszym forum był jakiś marny (waszym zdaniem pewnie jest no ale...)Marat87 pisze:Na fcinter rzadko jest coś takiego spotykane ( dostał ktoś bana za posty w zamkniętym temacie o Juventusie? Bo niektórzy nazbierali na kilka ).
No tak, ale u was jest dokładnie to samo (zresztą z tego co pamiętam to byłeś chyba naczelnym hejterem Interu na tym forum, nawet jak się zarejestrowałem to powiedziałeś że mam się zgłosić do adminów po rangę żeby nie tylko było czuć ale i widać że śmierdzę merdaczami - czy coś takiego, nie wiem jak teraz bo dawno mnie tutaj nie było ale widzę że już większa kulturka, Inter pisany z dużej liter, no noszczypek pisze: Najpierw piszesz, żeby nie sugerować się komentarzami z głównej i nie generalizować, a jak dostajesz cytaty z forum to "niektórych poniosło" albo "niektórzy kibice z naszych obozów są do siebie wrogo nastawieni". No to kurde, gdzie mam czytać wypowiedzi Interistów, abym mógł ich oceniać?

Ale ja nie neguje tego że Buffon czy Pirlo jest gwiazdą a już na pewno nie chciałem użyć mojego argumentu na podstawie "a u Was to nie jest lepiej" bo nawet kibice Juventusu wyżej przed moim postem napisali jak jest. Chodzi o to że Juventus jest lepszym zespołem, monolitem, jest bardziej medialny itd. ale takich gwiazd naprawdę światowego formatu to nie za wiele u was siedzi bo do takich zaliczam Buffona i Pirlo tak samo u nas Sneijdera czy Zanettiego (co do Javiera to nie umniejszałbym rangi tego zawodnika ograniczając się jedynie do ilości jego występów w Interze) a reszta jak Vidal, Cassano, Chiellini, Samuel itd. to gracze znani ale już niekoniecznie przez takich Januszy sprzed telewizorów, jeśli ktoś kto się uważa za kibica piłki nożnej i choć trochę interesuje się tym sportem a nie wie kim są wcześniej wymienieni piłkarze to sory ale jest dla mnie hipokrytą i błaznem.szczypek pisze: Zapytam przypadkowego młodego człowieka o skład Interu, naprawdę myślisz, że wymieni Cambiasso albo Milito albo nawet Zanettiego? Zanetti to legenda, zaliczył wiele występów w Interze, ale to wszystko. Sneijder znany jest również z reprezentacji Holandii, był nominowany do Złotej Piłki, to może może będą go kojarzyć. Jeśli chodzi o Juventus (bo uwielbiam argument "a u Was to nie jest lepiej") to Buffona zna chyba każdy który się interesuje piłką chociaż trochę, to jest gwiazda światowego formatu. Pirlo również, ludzie pamiętają go za czasów gry w Milanie, za co to robił i robi w reprezentacji (chociażby karny na ostatnim Euro).

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Chiellini mysle, ze moze tez byc smialo zaliczony do top na calym swiecie, przynajmniej medialnie. Marchisio juz z drugiej strony - nie. Szkoda, bo pare lat temu, nawet jesli nie pelnili juz az takiej roli w zespole, to wciaz byli tym waznym "nazwiskiem" przyciagajacym Januszy przed telewizory, i 6 latkow do wspierania Juve - Camoranesi, Nedved, Trezeguet, Del Piero.Serpente pisze: Ale ja nie neguje tego że Buffon czy Pirlo jest gwiazdą a już na pewno nie chciałem użyć mojego argumentu na podstawie "a u Was to nie jest lepiej" bo nawet kibice Juventusu wyżej przed moim postem napisali jak jest. Chodzi o to że Juventus jest lepszym zespołem, monolitem, jest bardziej medialny itd. ale takich gwiazd naprawdę światowego formatu to nie za wiele u was siedzi bo do takich zaliczam Buffona i Pirlo tak samo u nas Sneijdera czy Zanettiego (co do Javiera to nie umniejszałbym rangi tego zawodnika ograniczając się jedynie do ilości jego występów w Interze) a reszta jak Vidal, Cassano, Chiellini, Samuel itd. to gracze znani ale już niekoniecznie przez takich Januszy sprzed telewizorów, jeśli ktoś kto się uważa za kibica piłki nożnej i choć trochę interesuje się tym sportem a nie wie kim są wcześniej wymienieni piłkarze to sory ale jest dla mnie hipokrytą i błaznem.

W Interze zreszta tez bylo pod tym wzgledem lepiej. Julio Cesar, Eto'o, Balotelli czy Zlatan czy Figo byli zdecydowanie jesli chodzi o "markę" klasa sama w sobie. Teraz, nawet jesli taki Cassano jest nawet i lepszy niz Balotelli, nie jest az tak medialny, na czym traci liga. Tak samo - moze i Szarawy w Milanie strzela bramke za bramka, moze Montolivo podaje, Acerbi broni, a Nocerino przecina akcje... ale to jednak nie są Filippo Inzaghi czy Szewa, Pirlo czy Kaka, Gattuso, Nesta lub Maldini

i moga nigdy nie byc, bo nawet jesli doszusuja do poziomu niewiele nizszego niz tamci, zostana wykupieni przez Chelsea, City, PSG, Anży lub nowego krezusa, ktory podobno interesuje sie wykupieniem Atletico. Ciezkie czasy nastaly dla Calcio.
Bo to wlasnie GWIAZDY (a najczesciej lojalne klubowi ikony) przyciagaja kibicow. Prawdziwych kibicow. Ciezko uwierzyc, ze do kibicowania Milanowi kogos przekona De Jong czy Alexandre Pato, do wspierania Juve - Asamoah (z cala sympatia do niego), Vucinic lub Matri, a do bycia kibicem Interu - Obi, Alvaro Pereira, Guarin czy Nagatomo.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Chodziło mi raczej o to, że człowiek piszący o Juve jako "klub najbardziej umoczony w korupcję" tak naprawdę gówno wie o piłce we Włoszech i powinien zamilknąć, bo robi z siebie idiotę. Ale cóż poradzić, skoro dookoła ma takich samych to i czuje się jak wśród swoich. Nikt mu tam niczego nie wypomni, bo wolą sobie nawzajem dupy lizać jadąc na Juventus niż faktycznie ogarnąć trochę granice obiektywizmu. Bo po co się wychylać?Serpente pisze:po drugie masz rację nie ma sensu poruszać afery Totonero bo nie dotyczy ona Interu, dziękuję. A jeśli już chcesz bawić się w teorie spiskowe to nie ze mną..