Serie A 12/13 (10): JUVENTUS 2-1 Bologna
- deszczowy
- Juventino
Zostaw go. On jest teraz smutnym chłopcem. Ciekawe czy będzie potrafił przynajmniej przeprosić za swoją głupotę, czy nadal będzie mnie pytał o Szwajcarię na EURO?bajbek17 pisze: Il Fenomeno powiedz kto grał lepiej De Ceglie dzisiaj czy trójnogi pies ganiając za piłką i dzieciakami w wietnamskiej rodzinie na podwórku?
Mam nadzieję, ze tej pokraki więcej na boisku nie zobaczymy. Naprawdę mam nadzieję.
POGDA DOBRY ALE WCIONSZ PUACZE ZA WERATTIM ;_;
- Mate.G
- Juventino
Nie dam rady tego skomentować bez żółtej kartki.jackop pisze: Tragiczna zmiana Giovinco. Co miał to zmaścił, na szczęście ostatnie dośrodkowanie mu wyszło. Szwagier wszedł, bo wszedł.

Wielki znawca

Giovinco dał super zmianę a Vucinic nie wniósł nic.
- Wojtek
- Juventino
Poooooooooooogba!!
Bilans u siebie 5-0-0 i o to chodzi!
Z przebiegu meczu zasłużyliśmy na zwycięstwo. Cegła tragedia i przez niego bramka padła, Bendtner coś tam pograł, poszarpał źle nie było a napewno nie gorzej niż Matri
Gio dobra zmiana, no i asysta. Zawsze tak jest że jak wychodzimy rezerwami to potem i tak podstawowi muszą ratować mecz ehh...Giac słabo.
Są 3 pkt i teraz ograć inter bo chyba sie poczuli zbyt pewnie.
FORZA JUVE!!
GRANDE POGBA!!

Są 3 pkt i teraz ograć inter bo chyba sie poczuli zbyt pewnie.
FORZA JUVE!!
GRANDE POGBA!!
- Paulo
- Juventino
" Juventus wygrywa po męczarniach
Do dużej sensacji doszło w meczu Juventusu Turyn z Bologną. Na własnym obiekcie mistrzowie Włoch zaledwie zremisowali z drużyną z dołu ligowej tabeli. O wielkim pechu może mówić sprowadzony z Manchesteru United Paul Pogba. Najpierw arbiter nie uznał strzelonego przez niego gola, gdyż młody pomocnik faulował rywala. Następnie Francuz trafił w słupek.
Bramkę dla Bianconerich zdobył w 54. minucie Fabio Quagiarella. Do remisu doprowadził w 71. minucie Saphir Sliti. To dopiero drugi stracony gol na nowym stadionie Starej Damy w tym sezonie Serie A. Kropkę nad "i" postawił pechowy w pierwszej połowie Paul Pogba. Francuz wyprowadził swój zespół na prowadzenie 2:1 w doliczonym czasie gry. Juventus umocnił się na pozycji lidera."
Jeżeli ktoś nie wie skąd to - onet.pl
Po prostu żenada po całości. Ważne, że 3 pkt. ale nadal wiele do poprawy.
Do dużej sensacji doszło w meczu Juventusu Turyn z Bologną. Na własnym obiekcie mistrzowie Włoch zaledwie zremisowali z drużyną z dołu ligowej tabeli. O wielkim pechu może mówić sprowadzony z Manchesteru United Paul Pogba. Najpierw arbiter nie uznał strzelonego przez niego gola, gdyż młody pomocnik faulował rywala. Następnie Francuz trafił w słupek.
Bramkę dla Bianconerich zdobył w 54. minucie Fabio Quagiarella. Do remisu doprowadził w 71. minucie Saphir Sliti. To dopiero drugi stracony gol na nowym stadionie Starej Damy w tym sezonie Serie A. Kropkę nad "i" postawił pechowy w pierwszej połowie Paul Pogba. Francuz wyprowadził swój zespół na prowadzenie 2:1 w doliczonym czasie gry. Juventus umocnił się na pozycji lidera."
Jeżeli ktoś nie wie skąd to - onet.pl

- sylvin
- Juventino
I komenatrz co do bramki Pogby, tak jak to bylo w meczu z Parmahellspawn pisze:Cegła oczywiście do zmiany. Jeśli ktoś z napastników miałby zejść to Quag. Nicklas widać że szuka gry i potrafi zaskoczyć. Jeszcze nie wszystko mu idzie, ale jest obiecująco.
Pogba.... ^^ gdy ma piłkę to jestem spokojny. Wiem że zrobi z niej pożytek
Nie wiem czy oglądacie na n-ce, ale komentatorzy to chyba nie do tego meczu a do polskiej ligi się nadają.....i jeszcze jedno...kibic Torino w studio - poraz kolejny...

Cegła nadaje sie do Juventus U-19 celem ogrania sie i dwa tygodnie bez pensji
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- SKAr7
- Juventino
Chłopaki, załatwiajcie swój kisiel na privie, bo przepychacie się chyba co mecz :doh:bajbek17 pisze: Il Fenomeno powiedz kto grał lepiej De Ceglie dzisiaj czy trójnogi pies ganiając za piłką i dzieciakami w wietnamskiej rodzinie na podwórku?
Chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz- Giovinco przy zwycięskim dośrodkowaniu pierwszy raz podniósł głowę mając piłkę przy nodze. Może właśnie odkrył, że tak można?

Błąd Cegły tragiczny, jak Bonuc z Milanem. Ten ostatni zresztą dziś jednym z cichych bohaterów, grał naprawdę świetnie. +/- Giach, świetne zachowanie przy golu, by być drugim złym charakterem przy bramce Taidera. Dał mu cykl życiowy małża Arctica Islandica na przyjęcie i oddanie strzału.
Dobry mecz obu naszych Duńczyków, po przerwie też zaczął grać FaQu.
Ważne 3 punkty, bo Inter zaczyna się rozpędzać, trzeba ich zatrzymać w sobotę i odjechać.
- baka
- Juventino
Takie rzeczy tylko na łonecie , tam potrafią pisać rzetelnie o meczach Realu i Barceloną ze spadkowiczami i wygranymi po 10:0. Dramat po prostu , ale chyba ameryki nie odkryłem :pPaulo pisze:" Juventus wygrywa po męczarniach
Jeżeli ktoś nie wie skąd to - onet.pl![]()
- Mate.G
- Juventino
Pewnie i najlepszy.Push3k pisze:Pogba, najlepszy mecz do tej pory w życiu? Resztę meczu przemilczę.
Nie graliśmy źle, atak nie spisywał się najgorzej. Pomoc też zagrała fajnie, mam tu na myśli Isle(choć te jego wrzutki), Pirlo, Pogbę(dzisiaj motorek napędowy

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Jeśli kręcą was nieudane dryblingi, straty po przyjęciu piłki, niecelne dośrodkowania i brak zapie... zaangażowania w defensywie mimo wejścia z ławki i masy sił, to faktycznie Mrówa zaliczył kapitalne wejście. Z resztą o robieniu bezcelowego wiatru przez Sebe pisało paru innych użytkowników.
Ja tam podziękuję i asysta mojej oceny nie zmieni. Gdybyśmy to zremisowali, to zapewne ocena jego poczynań byłaby zupełnie inna.
Ja tam podziękuję i asysta mojej oceny nie zmieni. Gdybyśmy to zremisowali, to zapewne ocena jego poczynań byłaby zupełnie inna.
wniÓsł.kosciu88 pisze:wniusl

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- booyak
- Juventino
:lol: Fanbojem Giovinco nie jestem ale z pośród 3 zmienników pokazał się z najlepszej strony. Zrobił więcej szumu niż Bendtner przez całe spotkanie a co najważniejsze na szumie się nie skończyło bo zaliczył ważną asystę. Jeśli on dał fatalną zmianę to nie wiem co wniósł Vucinic.jackop pisze:Tragiczna zmiana Giovinco. Co miał to zmaścił, na szczęście ostatnie dośrodkowanie mu wyszło.
Scenariusz z meczy ogórkowych powtarza się i wraca jak zły sen. Strzelamy bramkę i stajemy. Niby chcemy kontrolować grę ale cofamy się zupełnie. Dziś skończyło się to stratą bramki a z małą pomocą szczęścia udało się zgarnąć pełną pule. De Ceglie niech lepiej nie gra.
Pogba? Odważę się powiedzieć że wnosi do gry zespołu więcej niż Marchisio. To tak na podstawie tego i poprzedniego spotkania. Ciekaw jestem jak zaprezentowałby się w meczu z topowym rywalem.
Cieszy mnie że Bonucci gra kolejne dobre zawody, twardo nieustępliwie i fajne wyprowadzanie ataków czy też kilka dokładnych długich piłek. Reszta bez polotu. Quagliarella niby strzelił ale poza bramką i jednym fajnym podaniem do Bendtnera nic wielkiego nie pokazał.
Całe szczęście Inter też chyba nie błyszczał w swoim meczu więc i z optymizmem patrze na sobotnie Derby Włoch.
EDIT:
Teraz to Cię zupełnie nie rozumiem. Gio wracał na własną połowę żeby zabrać się do przodu z piłką, asystował. Brak gry w obronie? A po co do jasnej cholery na koniec meczu takie zmiany Conte/Alessio? Żeby się bronić? Czy raczej walczyć o zwycięstwo?Zarzucasz mu brak zaangażowania w defensywie w takim meczu, przy takim wyniku, w takiej sytuacji?!jackop pisze:Jeśli kręcą was nieudane dryblingi, straty po przyjęciu piłki, niecelne dośrodkowania i brak zapie... zaangażowania w defensywie mimo wejścia z ławki i masy sił, to faktycznie Mrówa zaliczył kapitalne wejście. Z resztą o robieniu bezcelowego wiatru przez Sebe pisało paru innych użytkowników.
To co zarzucić Vucinicowi? Brak OGÓLNEGO zaangażowania + jeden strzał od niechcenia. Lepiej niech się Mirko ogarnie.
EDIT2:
Zupełnie nie rozumiem czego oczekujecie od Giovinco. Wchodzi chłopak na niecałe 20 min. 'Robi szum', ożywia grę, asystuje i? Pewnie gdyby zaliczył hattrick i tak niektórym było by mało. Nie jest to Messi że każdy rajd zakończy strzałem. Walczy się stara i pierwszy raz od dawna przyniosło to jakiś efekt, ba dało nam 3 pkt a Wy dalej po chłopaku jeździcie. Zaraz mi się oberwie od fanbojów. Nikim takim nie jestem, na pewno jeśli chodzi o mrówkę ale po tym meczu zamierzam go akurat bronić bo zagrał dobre zawody, tyle tylko że na forum przyjęło się narzekanie za kilkoma panami jak to ten jego szum nic nie wnosi.bendzamin pisze:Giovinco - znowu robil szum, ale podjal kilka zlych decyzji i zepsul kilka akcji, ale decydujace kopniecie mu wyszlo bardzo dobrze. Do tego wywalczyl wolnego blisko bramki.
Ostatnio zmieniony 31 października 2012, 23:22 przez booyak, łącznie zmieniany 2 razy.
★ ★ ★
- strong return
- Juventino
Nie trzeba było się tak głęboko cofać, to może nerwówki by nie było. Od straty bramki ponownie przypomnięliśmy sobie jak się powinno grać. Pogba był świetny, oby tak dalej chłopaku.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
De Ceglie o mały włos nie zaprzepaścił nam 3 pkt i to w momencie gdy Napoli przegrało... Nie chce tego łebka więcej widzieć w składzie, to nasz najgorszy obrońca/skrzydłowy ( jeżeli dorzucić do tego Gacka i Kwadwo ) w dodatku najmniej wszechstronny.
Pogba... chapeau bas. Widać jeszcze, że to nieopierzony, młody grajek, ale potencjał ma ogromny. Miałem już pisać w pierwszej połowie, że mu te długie podania nie wychodzą raczej, a tu w drugiej taka piła. Oby został dobrze poprowadzony. Myślę, że tym meczem zapewnił sobie częstsze występy z drużynami takimi właśnie jak Bologna - a to może tylko zaprocentować.
Dokładnie, ze 2-3 akcje w drugiej połowie po dobrej współpracy. Ogólnie Duńczyk nieźle zagrał i powinien dostać jeszcze szansę. Dla mnie po tym meczu wyszedł przed Matriego i może nawet Fabio ( mimo utraty gola ). Nie chcę być źle zrozumiany, to jest raczej wybór mniejszego zła, nie ma sensu go wykupywać nawet.Bendtner z Quagliarella zaskakujaco niezle zagrali razem w drugiej polowie.
Pogba... chapeau bas. Widać jeszcze, że to nieopierzony, młody grajek, ale potencjał ma ogromny. Miałem już pisać w pierwszej połowie, że mu te długie podania nie wychodzą raczej, a tu w drugiej taka piła. Oby został dobrze poprowadzony. Myślę, że tym meczem zapewnił sobie częstsze występy z drużynami takimi właśnie jak Bologna - a to może tylko zaprocentować.
- ketraB
- Juventino
tego się nie da czytać, największy portal internetowy, a zatrudnia <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... to przykre...Paulo pisze:" Juventus wygrywa po męczarniach
Jeżeli ktoś nie wie skąd to - onet.pl![]()
zapomniałem dodać, że póki co rozczarowuje mnie Isla... może myślami jest już w Madrycie?
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pogba-kot
DC-SZROT
Niezły mecz Duńczyka, świetny mecz Bonucciego, moim zdaniem Martin powinien grać zamiast Lichego. Fajnie ,że nasi pokazali iż jednak potrafią grać szybko i składnie (szkoda ,że dopiero jak się gorąco robi koło tyłka). Są trzy punkty, teraz mecz z interem.
DC-SZROT
Niezły mecz Duńczyka, świetny mecz Bonucciego, moim zdaniem Martin powinien grać zamiast Lichego. Fajnie ,że nasi pokazali iż jednak potrafią grać szybko i składnie (szkoda ,że dopiero jak się gorąco robi koło tyłka). Są trzy punkty, teraz mecz z interem.