Serie A 12/13 (10): JUVENTUS 2-1 Bologna
- sylvin
- Juventino
Bendtnera to bym jeszcze zostawil bo widac ze ma chec do gry ale Cegłe zmiane i przesuniecie do rezerw celem ogrania sieKubba pisze: De Ceglie do zmiany - i to już!
Bendtnera też bym zmienił
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- Marian.
- Juventino
Średniawo to wygląda. Niby przeważamy, jakieś tam sytuacje stwarzamy, ale nie robimy tego z jajem. Bolonia gubi się w obronie, wystarczy przyspieszyć i bramka dla nas prędzej, czy później powinna paść. Zmieniłbym napastników. Mirko za Fabio i myślę, że by to ruszyło. Słaby mecz Giaccherriniego, Fabio, DC, średni Isli i Bendtnera. Pogba najlepszy na boisku - jego gra w pierwszych 20 minutach była świetna. Mógł zdobyć hat-tricka w 1 połowie. Jednej - słusznej z resztą bramki nam nie uznał sędzia. Oczywiście o tym media nie wspomną w jutrzejszych wiadomościach, ale cóż....
Tak jak piszę: trzeba przyspieszyć, Mirko za Fabio, Asa za DC i jazda z nimi.
Ps. Fajne wyniki na innych stadionach
Tak jak piszę: trzeba przyspieszyć, Mirko za Fabio, Asa za DC i jazda z nimi.
Ps. Fajne wyniki na innych stadionach

- Kubas
- Juventino
Gramy dobrze. Powinniśmy cisnąć dalej, bo narazie wszystkie wyniki ustawiają się pod nas! :twisted:
Pogba najlepszy na boisku póki co, Bendtner też całkiem nieźle, na bank dużo lepiej od Quaga. Isla sporo lepiej niż z Nord, świetnie wyłuskał i zatrzymał kontrę
. Czekam na drugą połowę. Forza Juve!
Pogba najlepszy na boisku póki co, Bendtner też całkiem nieźle, na bank dużo lepiej od Quaga. Isla sporo lepiej niż z Nord, świetnie wyłuskał i zatrzymał kontrę

- Mate.G
- Juventino
- bendzamin
- Redaktor
Nie wiem, jak u Ciebie z dzialaniem SopCasta, ale ja ogladam na 2000kbps stad i smiga ladnie.StaryDobryNedved pisze:Poratuję ktoś transmisją? Na drthtv komentarz mam normalny ale za to wizja to teledysk w slow motion plus przeskakiwanie obrazu. Z gory dzieki.
Pogba kozak. Bendtner jednym uderzeniem stworzyl pieciokrotnie wieksze zagrozenie niz Quagliarella tymi swoimi kopnieciami prosto w bramkarza. De Ceglie malo daje z przodu, Isla ponadprzecietnie i zauwazalnie lepiej od Lichego.
Ogolnie po przerwie powinnismy cos wcisnac, bo nie gramy zle. Bologna ma troche za duzo miejsca w srodku, a wynika to pewnie z nieobecnosci Vidala i Marchisio. Po przerwie Mirek/Seba i Asamoah i lecimy po zwyciestwo.
- gucio_juve
- Juventino
Szkoda, że Isla nie może złapać formy. Trochę to poziom Lichego - solidnie z tyłu, piach z przodu. Wrzutki ewidentnie mu nie idą, powinien spróbować dryblingu i jakieś miękkie dośrodkowanie. To samo De Ceglie z drugiej strony.
Mnie osobiście najmniej podoba się Giaccherini, chociaż liczę, że skończy się ostatecznie 2:0, bo pierwsze 15 minut było niezłe.
Mnie osobiście najmniej podoba się Giaccherini, chociaż liczę, że skończy się ostatecznie 2:0, bo pierwsze 15 minut było niezłe.
- booyak
- Juventino
Przeważać przeważamy ale gdzie te nasze sytuacje? Strzały zza pola karnego? Czy stałe fragmenty gry? Bo poza tym nic ciekawego z naszej ofensywie nie widziałem. Narzekamy na napastników ale jak taki przeciętniak jak nasz duńczyk może coś ustrzelić jak nie dostaje podań otwierających mu drogę do bramki? Q też słabo, Giovinco niech wejdzie bo obrońcy Bolognii dają się wyprzedzać jak tyczki on to wykorzysta i może przy 14 próbie trafi do siatki.Marian. pisze:Średniawo to wygląda. Niby przeważamy, jakieś tam sytuacje stwarzamy,
Ostatnio zmieniony 31 października 2012, 21:48 przez booyak, łącznie zmieniany 1 raz.
★ ★ ★
- artur07
- Juventino
Taa a widziałeś poprawkę tego dośrodkowania?jarmel pisze:Boze DC chyba naprawdę nie zna innego zagrania jak dośrodkowanie na pałę. Najbardziej rozwaliła mnie sytuacja z około 40minuty kiedy było przed naszymi napastnikami ze 3 obrońców Bologni, a ten wali w nich dośrodkowanie po ziemi.. jakim cudem miało to przejść ten gąszcz nóg?
Tu jest opdowiedź czemu DC daje pilki po ziemii

Co do samego meczu widziałem jakieś 10-15 min i mogę powiedzieć tylko tyle, że Pogba się wyróżnia. No i strzały zza pola karngo sprawiają trochę kłopotu bramkarzowi Bologni.
- hellspawn
- Juventino
Cegła oczywiście do zmiany. Jeśli ktoś z napastników miałby zejść to Quag. Nicklas widać że szuka gry i potrafi zaskoczyć. Jeszcze nie wszystko mu idzie, ale jest obiecująco.
Pogba.... ^^ gdy ma piłkę to jestem spokojny. Wiem że zrobi z niej pożytek
Nie wiem czy oglądacie na n-ce, ale komentatorzy to chyba nie do tego meczu a do polskiej ligi się nadają.....i jeszcze jedno...kibic Torino w studio - poraz kolejny...
Pogba.... ^^ gdy ma piłkę to jestem spokojny. Wiem że zrobi z niej pożytek

Nie wiem czy oglądacie na n-ce, ale komentatorzy to chyba nie do tego meczu a do polskiej ligi się nadają.....i jeszcze jedno...kibic Torino w studio - poraz kolejny...
- Marian.
- Juventino
Pisząc "jakieś tam sytuację", miałem na myśli...nie dużo sytuacjibooyak pisze:Przeważać przeważamy ale gdzie te nasze sytuacje? Strzały zza pola karnego? Czy stałe fragmenty gry? Bo poza tym nic ciekawego z naszej ofensywie nie widziałem. Narzekamy na napastników ale jak coś taki przeciętniak jak nasz duńczyk piłkarz może coś ustrzelić jak nie dostaje podań otwierających mu drogę do bramki? Q też słabo, Giovinco niech wejdzie bo obrońcy Bolognii dają się wyprzedzać jak tyczki on to wykorzysta i może przy 14 próbie trafi do siatki.Marian. pisze:Średniawo to wygląda. Niby przeważamy, jakieś tam sytuacje stwarzamy,

Swoją drogą czepiasz się mojego postu, a ja napisałem, że jest średnio. Wiele osób napisało, że jest dobrze, ale ich się nie uczepiłeś

- booyak
- Juventino
Takich postów nie tykam bo wiem że Mrozzi jest tak szczęśliwy że ciśniemy ogórków z Bolognii remisując bezbramkowo do przerwy z nimi na własnym podwórku że niczym nie przysłonie mu naszej wspaniałej, bezbłędnej gryMarian. pisze:Swoją drogą czepiasz się mojego postu, a ja napisałem, że jest średnio. Wiele osób napisało, że jest dobrze, ale ich się nie uczepiłeśSpójrz choćby na post Mrozzi'ego
Ostatnio zmieniony 31 października 2012, 21:53 przez booyak, łącznie zmieniany 1 raz.
★ ★ ★
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Dobry występ Pogby jest aktywny, pokazuje się do gry. Na ocenę innych przyjdzie czas po końcowym gwizdku.
- Mate.G
- Juventino
Fatalny cegła .
POOOGBAAAAAAA
Świetny mecz w jego wykonaniu i jeszcze bramka
POOOGBAAAAAAA
Świetny mecz w jego wykonaniu i jeszcze bramka