Mecze Juve w TV
- pan Zambrotta
- Juventino
przegięcie jest wtedy, kiedy nie pokazują na eNce meczu Juventusu, tak? :lol:delarudii pisze:wcześniej w programie widziałem, że mają puścić mecz Violi z Lazio o 15 i w sumie tą decyzję jestem w stanie zrozumieć, ale zmiana na mecz Torino - Parma to przegięcie.
geez... trochę obiektywizmu. W toro gra nasz rodak, chcą go pokazać Januszom, którzy z rozpędu przełączyli kanał z familiady na nsport w niedzielne popołudnie... i tak pokazywali bardzo dużo Juve jak dotychczas.
- Mozna
- Juventino
I trzeba jeszcze dodać, że w w N obejrzymy co najmniej dwa nasze następne mecze z Bologną i oczywiście z Interem. A mecz Torino może pokazują za namową tego Erico czy jak mu tam.pan Zambrotta pisze:przegięcie jest wtedy, kiedy nie pokazują na eNce meczu Juventusu, tak? :lol:delarudii pisze:wcześniej w programie widziałem, że mają puścić mecz Violi z Lazio o 15 i w sumie tą decyzję jestem w stanie zrozumieć, ale zmiana na mecz Torino - Parma to przegięcie.
geez... trochę obiektywizmu. W toro gra nasz rodak, chcą go pokazać Januszom, którzy z rozpędu przełączyli kanał z familiady na nsport w niedzielne popołudnie... i tak pokazywali bardzo dużo Juve jak dotychczas.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Chodziło mu raczej o to, że nie pokażą meczu Violi z Lazio, który zapowiada się najciekawiej z tych rozgrywanych o 15.pan Zambrotta pisze:przegięcie jest wtedy, kiedy nie pokazują na eNce meczu Juventusu, tak? :lol:
- delarudii
- Juventino
Dokładnie. Nie oczekuje, że N pokaże wszystkie mecze Juve w sezonie. Rozumiem, że w Torino gra Glik i chcą pokazać naszego rodaka w Serie A, ale mecz Violi z Lazio można uznać jednym z ciekawszych, jak nie najciekawszym pojedynkiem tej kolejki (wiadomo, że dla nas najważniejszy mecz Juve, ale chodzi mi o obiektywne spojrzenie).Ouh_yeah pisze:Chodziło mu raczej o to, że nie pokażą meczu Violi z Lazio, który zapowiada się najciekawiej z tych rozgrywanych o 15.pan Zambrotta pisze:przegięcie jest wtedy, kiedy nie pokazują na eNce meczu Juventusu, tak? :lol:
- Piotr Juvefan
- Juventino
na weeb.tv będzie ten kanał dostępnybooyak pisze:Orientuje się ktoś czy udostępnią kanał nPremium na dzisiejszy mecz jak to bywało z LM? Czy raczej nie ma co liczyć? Szukałem na ich forum ale konkretów brak.

- meda11
- Juventino
Wykupiłem dostęp na weeb.tv i w końcu mogę zaznać tego żenującego kabaretu w wykonaniu kibica Torino. Ten cały Enrico nie mówi po polsku, a jak już coś powie to łapy opadają. Gość z Italii, który ma pełnić role speca w studio Nki nie wie gdzie podziewa się Zarate ale chciałby go mieć w swoim zespole. :shock:
- stahoo
- Juventino
-Torino stać na takiego piłkarza?meda11 pisze: Ten cały Enrico(...) nie wie gdzie podziewa się Zarate ale chciałby go mieć w swoim zespole. :shock:
-Ratiii, na ratii kupi.
[*]
Dobra, jedziemy z Bolonią oby Enrico nie miał dzis dobrego wieczoru.
- kosciu88
- Juventino
Na n sporcie jest mecz Lazio z Torino a nasz leci na n premium. Jest n premium na weeb tv?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Piotr Juvefan
- Juventino
tak jest limit,przez ok 20min obejrzysz za free,czasem dłużejbajbek17 pisze:Jak wyglada sprawa z tym weeb.tv bo wszedlem tam puscielem nsport i dziala a nic nie placilem. Jest jakis limit albo coś?

- Brutalo
- Juventino
Na TVP Sport leci pamiętny finał Champions League z Ajaxem. Cały, nie jakiś skrót. GOOOL !!!! SREBRNY LIS !!!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Błądzić rzeczą ludzką ale właśnie ktoś z realizatorów Nsport mocno dał ciała pokazując grafikę meczu Anży z Interem kiedy Ci grają z Rubinem w LE
Nawet po zakończeniu studia było słychać w tle głos zdziwionego prowadzącego "Anży Inter?!"
Ale muszę powiedzieć, że ogólnie podobało mi się dzisiejsze studio Serie A. Na luzie, bez żadnych napinek. Komentarz Terleckiego też całkiem w porządku, podobnie jak Boniek mówi to co myśli i podpiera to całkiem sporą wiedzą na temat ligi włoskiej. Nie wiem jak odczucia innych ale dziś słuchało mi się tego wszystkiego całkiem przyjemnie.

Ale muszę powiedzieć, że ogólnie podobało mi się dzisiejsze studio Serie A. Na luzie, bez żadnych napinek. Komentarz Terleckiego też całkiem w porządku, podobnie jak Boniek mówi to co myśli i podpiera to całkiem sporą wiedzą na temat ligi włoskiej. Nie wiem jak odczucia innych ale dziś słuchało mi się tego wszystkiego całkiem przyjemnie.