Serie A 12/13 (10): JUVENTUS 2-1 Bologna
- pumex
- Juventino
Dante93 pisze:Tak czy siak liczmy na przypadek, nie widze przeciwwskazań żeby zagrać dziś w ten nie inny sposób.

Chyba czegoś nie zrozumiałem. Mamy liczyć na przypadek w domowym meczu z Bologną pozbawioną swojej największej gwiazdy?
Hello, wstajemy!Dante93 pisze:Vidal obowiązkowa ławka, bo widać po nim pewne wypalenie (o czym dobitnie świadczą statystyki z ostatniego artykułu na JP).

- Dante93
- Juventino
Ou najn :!: Odnosiłem się tylko i wyłącznie do sytuacji w atakupumex pisze:Chyba czegoś nie zrozumiałem. Mamy liczyć na przypadek w domowym meczu z Bologną pozbawioną swojej największej gwiazdy?

Hueh, żebyś wiedział, że musiałem chwile pomyśleć 'o so chozi', ale przytomnie w końcu sprawdziłem liste powołanychpumex pisze:Hello, wstajemy!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie za dużo tych zmian? Coraz więcej źródeł mówi o grze w pierwszym składzie Caceresa (w miejsce Chielliniego), De Ceglie (za Asamoah -
), Giaccherini ma wystąpić zamiast Padoina. Na prawej flance Isla. W ataku z kolei Quaglia i Bendtner... Sami Włosi zastanawiają się, czy nie jest to przypadkiem jakiś żart, bo to sporo rotacji i wynika z tego, że mielibyśmy grać przeszło połową rezerwowego składu. :shock: Jak dla mnie to przesada. Co prawda gramy w sobotę z interem, ale nie zmienia to faktu, że nie możemy aż tak ryzykować. Piłkarze ci mają z pewnością sporo do udowodnienia sobie, trenerowi, jak i kibicom, ale może być problem z wzajemną komunikacją, w końcu grają ze sobą bardzo rzadko.
Oby to wszystko jakoś wyglądało i Conte się nie mylił. Bologna prawdopodobnie postawi autobus i oby udało się nam przebić ten mur. 3 pkt MUSZĄ być.

Oby to wszystko jakoś wyglądało i Conte się nie mylił. Bologna prawdopodobnie postawi autobus i oby udało się nam przebić ten mur. 3 pkt MUSZĄ być.

- PrzemasJuve
- Juventino
mnie tam sklad satysfakcjonuje, jestem w stanie przelknac remis z bolonia, jezeli odprawia z porzadnym kwitem w sobote merdazzurrich, 2 sprawa, ze widzac to co gra rzekomo 1 sklad obecnie, rzekomo rezerwowi nie powinni byc gorsi, a chcac sie pokazac moga wlasnie spisac sie na medal i to niekoniecznie brazowy...
teraz pytanie.. kiedy zrobia nam i sobie prezent na wlasne urodziny dzis z bolonia czy w weekend..
teraz pytanie.. kiedy zrobia nam i sobie prezent na wlasne urodziny dzis z bolonia czy w weekend..
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- kosciu88
- Juventino
Ja sie troche obawiam przebiegu dzisiejszego spotkania bo zapowiadany sklad jakos nie powala. Z przodu zamiast Fabio wolalbym zobaczec Sebe.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Inzaghi320
- Juventino
czy Wy tez macie czarny obraz z linkow z sytony livefootball.ws??
- cerb
- Juventino
- Mate.G
- Juventino
eee sędzia.... Czemu gol nie uznany boszz
Pogba najlepszy.

Pogba najlepszy.
- Czarek_88
- Juventino
dajcie jakiś lepszy link bo ten na DRHTV tnie przy prędkości neta 8 M
- KondzioJuveFans
- Juventino
Napisze tylko tyle , że De Ceglie nie nadaje się do Juve , ale Ameryki to nie odkryłem.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- kosciu88
- Juventino
POgba ladnie DC jak zawsze slabo. Giac lata blisko skrzydla moze go przesunac na skrzydlo a za DC Marrone do srodka albo Asa. Gio za Fabio albo Niclasa.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Mecz jak z Chievo, Bolonia nie istnieje, a my kontrolujemy przebieg spotkania. Jakiś mega klarownych sytuacji nie było, ale nie wygląda to najgorzej. Szkoda tego strzału Pogby, byłaby brama palce lizać. Paul na prawdę dobrze, gość ma ogromny potencjał, mam nadzieje, że umiejętnie go poprowadzimy. Jeżeli będziemy konsekwentni, to powinniśmy coś ustrzelić.
Ostatnio zmieniony 31 października 2012, 21:38 przez Marat87, łącznie zmieniany 2 razy.
- mnowo
- Qualità Juventino
Pogba - nie mam pytań.
De Ceglie - czy może oddać nr 11? Bo trochę kicha...
Generalnie powiem tak: co z tego, że rozgrywamy, bronimy, jak ten mecz ewidentnie pokazuje, że porządnego napastnika to u nas nie uświadczysz... Pomijając nawet petardę Nickelbacka Bendtnera.
De Ceglie - czy może oddać nr 11? Bo trochę kicha...
Generalnie powiem tak: co z tego, że rozgrywamy, bronimy, jak ten mecz ewidentnie pokazuje, że porządnego napastnika to u nas nie uświadczysz... Pomijając nawet petardę Nickelbacka Bendtnera.
- sylvin
- Juventino
Pogbe mozna pochwalic za lekkosc w grze:) brakuje odrobiny szczescia, De Ceglie kiepsciutko, wrzuca byle jak, najgorsze jest to ze nie dysponuje prawa noga, pozatym techniki zero, ogrania zero, myslalem ze jest lepszy ale niestety. Do tego jeszcze zygac mi sie chce jak slucham na Npremium Chalaskiewicza i Ryczela i ich madrosci...
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba