Wojna o Milę

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2003, 23:44

Gazeta Wyborcza, powołując się na France Football informuje, że czołowe francuskie kluby - PSG, Nantes, Auxerre i Lens chcą pozyskać pomocnika Groclinu i reprezentacji Polski Sebastiana Milę.

Przedstawiciele wszystkich tych klubów, a także Sochaux i Strasbourga oglądali mecze polskiej ligi i reprezentacji Polski. Były też kontakty między klubami, ale nieformalne. Jeśli chodzi o PSG, Milę obserwowali tylko współpracownicy trenera Vahida Halilhodzicia, a to on musi o wszystkim zdecydować. Trudno ocenić, na ile transfer Mili jest prawdopodobny - powiedział działający we Francji menedżer Tadeusz Fogiel.

- Trener Halilhodzić powiedział, że jego priorytetem jest sprowadzenie zimą pomocnika i napastnika. Ma listę kilkudziesięciu graczy, z pomocników jest na niej m.in. Vikash Dhorasoo z Olympique Lyon. Nie wiem, czy jest na niej polski piłkarz - stwierdził dziennikarz "Le Parisien" Laurent Perrin.

- Dla PSG suma odstępnego w wysokości 2 milionów euro to nie są duże pieniądze - dodał.

Chcą nam odebrać kolejną gwiazdę.No tak już nie powinno być, ale podobno Groclin nie pójdzie w ślady Wisły!

Żródło: lechsport.pl

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 10:05

Ja na jego miejscu bym tam nieprzechodził bo w Grocklinie na pewne miejsce w składzie i tutaj jest gwiazda a tam będzie nikim i będzie grzał ławę

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 10:36

On musi zostać początkowo sceptycznie podchodzięłm do jego gry ale teraz naprawde chłopak dużo potrafi moze byćto największa nasza gwiazda w przyszłosci dla niego lepsze by było przejście do lepszego klubu gdzie będzie duzo grał ale dla groclinu zdecydowanei zatrzymanie go Drzymała nei jest taki biedny i myśle że moze wyłozy mu więcej pieniędzy na pensje 8)

Zawsze Wierni ! ! !
miloo7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 13:01

Peja48 pisze:Ja na jego miejscu bym tam nieprzechodził bo w Grocklinie na pewne miejsce w składzie i tutaj jest gwiazda a tam będzie nikim i będzie grzał ławę
dlaczego sadzisz ze bedzie grzał ława ,może na poczatku ale mysle ze w dłuzszej czy krótszej perspektywie przebiłaby sie do podstawowego składu .Ale ja sadze ze Drzymała nie pósci go a jezeli nawet to sprowadzi zastepce takiej samej klasy lub nawet lepszej

ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 14:11

Ja uważam, że Sebastian teraz nie przejdzie do żadnego innego klubu, on nie jest taki, że mu odrazu sodówa udeży do głowy...A poza tym uważam, że pan Drzymała nie wypuście tego skarbu, on jeszcze może dużo zwojować :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 14:16

A ja myslę ze jeśli chce sie dalej rozwijać to musi przejść do dobrego zagranicznego klubu.Tu w polskiej lidze tylko marnuje swój talent.Dlatego jestem za ,to mu może tylko pomoc.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 02:00

To typowe..Jakiś zawodnik zagrał kilka niezłych meczach w pucharze UEFA i według prasy interesuje sie nim połowa Europy 8) W zeszłym sezonie Kosowskim zainteresowane były takiekluby jak Lazio czy Barcelona,a trafił on do słabego Kaiserslautern gdzie gra przeciętnie.Mili radziłbym zostac w Groclinie.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 21:52

juve21 pisze:A ja myslę ze jeśli chce sie dalej rozwijać to musi przejść do dobrego zagranicznego klubu.Tu w polskiej lidze tylko marnuje swój talent.Dlatego jestem za ,to mu może tylko pomoc.
Ale czy zauważyłeś ile ona ma lat??
Może jeszcze pograć w Groclinie, rozwinąć sie i gdzieś za dwa lata może przejść do o wiele lepszego klubu!!!

Petr0

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 21:59

Peja48 pisze:Ja na jego miejscu bym tam nieprzechodził bo w Grocklinie na pewne miejsce w składzie i tutaj jest gwiazda a tam będzie nikim i będzie grzał ławę
Gdyby miał tam przejść tylko po to żeby grzać ławę to na pewno by te kluby nie chciały go kupić.....100%-ego miejsca w składzie raczej nie będzie tam miał, ale w gruncie rzeczy to powinien przejść do jakiegoś lepszego klubu żeby zdobyć nowe umiejętności bo w Groclinie raczej świetlanej przyszłości mu nie wróżę.

Pawel29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 23:23

Tym wszystkim rządzi kasa, nawet jeśli będzie grzał ławę w PSG,albo innym klubie to będzie mu to dawało spory zarobek.Wielu piłkarzy poszło na taki układ, głównie dzięki wspaniałym radą menadzerów którzy defakto zgarniają na tym największe pieniądze.Zobaczymy, czy Mila oprócz talentu piłkarskiego ma trochę zdrowego rozsądku.Ja uważam,że powinien jeszcze z 2,3 lata pograć w Groclinie.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 14:04

Groclin powinien poczekać z wyprzedażą gwiazd do zakończenia sezonu. W innym wypadku, dalsza przygoda z PUEFA stanie się fikcją. Jest szansa zarobienia podwójnych pieniędzy w Grodzisku. Najpierw za jak najdalszą runde Pucharu UEFA, a potem sprzedaż swoich gwiazd. Nie widze więc sensu sprzedawania ich już teraz. Jednak w Grodzisku się tego nie widzi. Wyprzedaż już się zaczeła... to smutne.

Jak Bianconeri słusznie napisał, za chwile w Polskiej prasie pojawią się że Milą jest zainteresowany Juve, ManU z Realem łącznie.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2003, 16:06

już wystarczy że odszedł Niedzielan. byle sie nie stało tak jak z Wisłą, bo jednego zawodnika (Niedzielana) to jeszcze idzie zastąpić, ale jak sprzedadzą cały pierwszy skład to bedzie problem. Z takim składem jaki mają powinni przejść do następnej rundy a wtedy to jujz by był ogromy sukces. Ale jak Im nie zależy na sukcesie tylko na kasie...

ODPOWIEDZ