Wszystko o AS Roma
- Paulo
- Juventino
Pewnie w jakim stylu to już mniej wszystkich obchodzi
nie znoszę Romy, ale trzeba im oddać - sędzia ich lekko okradł ze zwycięstwa. Jak to był karny to ja jestem Anton Panenka...ta liga zaczyna sięgać dna.

- Il Fenomeno
- Juventino
klasyczny zeman, właściwie co druga osoba, pewnie wiedziała, że po 2-0 jest taka sama szansa na wygranie tego meczu przez Romę, jak i przegraną. Z tego meczu Roma zyskała też wartość dodatnią na następny. Ts.. Tch.. Ten grek co gra na DM, a nie potrafi bronić w następnym meczu nie pogra. Jak Zeman wstawi tam De Rossiego, to może olśni go ile znaczy tam Daniele i ile daje drużynie.

- delarudii
- Juventino
To wręcz nie do pomyślenia, żeby taki zespół jak Roma miał najwięcej straconych bramek w lidze.. Ich gra w obronie to jakaś porażka. Nie wiem czy to brak jakiejkolwiek taktyki czy też tak fatalny dobór piłkarzy na poszczególne pozycje.
- Castiel
- Juventino
Chyba jesteś jasnowidzemBrutalo pisze:Już 2:0. Teraz ładniejsza bramka. Roma gra efektownie. Oby dalsza część meczu była taka, jak za zemana, czyt. 2:3Marat87 pisze:Kuriozalny gol LameliBrawo dla obrony Udinese i dla Brkica.

- albertcamus
- Juventino
Świetna komedia. Uśmiałem się jak dziecko z dobrych kawałów ojca.
Zeman nie ma pojęcia o tej grze. To strasznie naiwny futbol, podwórkowe granie. Piłkarze nie wiedzą gdzie mają grać, jak się ustawiać.
Brawo Udinese.
Zeman nie ma pojęcia o tej grze. To strasznie naiwny futbol, podwórkowe granie. Piłkarze nie wiedzą gdzie mają grać, jak się ustawiać.
Brawo Udinese.
- annihilator1988
- Juventino
Roma traci średnio 1,7 bramek co jest wynikiem godnym na spadkowicza Seria A. I oni śmiali się stawiać na równi z Juventusem w walce o Scudetto? Litości
Edit
Roma strzeliła 17 goli, w tym 4 w meczu z interem, także ich dokładny bilans jest bladziutki
Nasprowadzali cudaków po 5 mln euro sztuka, to co się dziwić, że mają tak mizerne wyniki. Wystarczyłoby gdyby kupili jednego porządnego stopera, tymczasem sami nasrali sobie do gniazdadelarudii pisze:To wręcz nie do pomyślenia, żeby taki zespół jak Roma miał najwięcej straconych bramek w lidze.. Ich gra w obronie to jakaś porażka. Nie wiem czy to brak jakiejkolwiek taktyki czy też tak fatalny dobór piłkarzy na poszczególne pozycje.
Edit
Idąc na wojnę najpierw myśli się o zabezpieczeniu tyłów. I jeszcze jednomateo369 pisze: idąc tym tropem można powiedzieć, że skoro mają 20 strzelonych to jest to wynik godny mistrza Serie A

Ostatnio zmieniony 28 października 2012, 22:54 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
- mateo369
- Juventino
a mówi się, że tylko Juventus nie gra po włosku a tu tymczasem Roma prezentuje wyjątkowo radosny futbol
naprawdę dla bezstronnego kibica obejrzenie takiego meczu jest warte wszystkich pieniędzy i piszę to już bez cienia ironii

idąc tym tropem można powiedzieć, że skoro mają 20 strzelonych to jest to wynik godny mistrza Serie Aannihilator1988 pisze:Roma traci średnio 1,7 bramek co jest wynikiem godnym na spadkowicza Seria A.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ultraofensywna Roma nie dała rady drugiej obronie Udinese. W zasadzie nawet nie drugiej bo ten cały Angella poprzedni sezon pałętał się po wypożyczeniach i teraz chyba dopiero pierwszy raz wyszedł na boisko, nic dziwnego że w 60 minucie miał skurcze
Chyba będę częściej oglądał Romę bo naprawdę frajda pierwsza klasa. Brakowało mi tylko czerwonej dla Lameli ale Tachtsidis go uprzedził w obrażaniu sędziego :naughty:
Kontrowersyjny według ludzi z nsport karny dla mnie wyglądał prawie jak filmik poglądowy za co się przyznaje rzut karny - Castan wbiega w nogi Di Natale jednocześnie podnosząc ręce dla zmyły.

Chyba będę częściej oglądał Romę bo naprawdę frajda pierwsza klasa. Brakowało mi tylko czerwonej dla Lameli ale Tachtsidis go uprzedził w obrażaniu sędziego :naughty:
Kontrowersyjny według ludzi z nsport karny dla mnie wyglądał prawie jak filmik poglądowy za co się przyznaje rzut karny - Castan wbiega w nogi Di Natale jednocześnie podnosząc ręce dla zmyły.
- Il Fenomeno
- Juventino
To nie wina nieruchawego Greka, który nie potrafi bronić, że Zeman go wystawia na DM.baka pisze:Ale jadą na greka na stronie Romy nie wspominając już Zemana.

- albertcamus
- Juventino
Pamiętajcie, że oni te 16 bramek stracili w 8 meczach, a nie w 9ciu. Dostali przecież walkowera.
- pan Zambrotta
- Juventino
Roma pokazala jak w ciagu dwóch lat calkowicie upodlic klub. Najpierw powierza zespól trenerowi rezerw z hiszpanii, potem wariatowi majacemu do dyspozycji przecietniakow i no name'ow w obronie.
A jeszcze nie tak dawno bila sie o scudetto.
Romie potrzebny na gwalt ogarniety trener typu Capello, czy Lippi i worek pieniedzy na nowych obroncow.
A jeszcze nie tak dawno bila sie o scudetto.
Romie potrzebny na gwalt ogarniety trener typu Capello, czy Lippi i worek pieniedzy na nowych obroncow.