Wszystko o AS Roma
- pumex
- Juventino
Dodatkowo ponoć Cellino dalej walczy z miastem, żeby ci w końcu przestali blokować mu budowę nowego stadionu dla Cagliari. Do bram Zampy już dawno mieli wkroczyć Araby z planami budowy nowego obiektu, ale nie wiem, co się dzieje, że taka cisza.pan Zambrotta pisze:A jak tam plany Interu? Też podobno mają coś budować. Także nie jest tak źle.zoff pisze:Ale trzy obiekty(nawet jeśli powstaną w najbliższym czasie) to wciaż mało jak na kraj o takim potencjale jak Italia.
Podsumowując: My, Roma, Inter, San Siro (Milan), Olimpico (Lazio), Luigi Ferraris (Sampa, Genoa), Friuli (Udinese - ponoć remontują, pozbywają się bieżni). Bidy nie będzie.
Wiadomo, dobrze, jeśli Italia obudziłaby się w końcu i zaczęła inwestować w infrastrukturę, jednak choć to trochę głupie, to fajnie jest czuć się kibicem klubu, który jako jedyny może pochwalić się swoim stadionem i czerpie z niego spore zyski. Ot, taka przewaga nad innymi, która prędzej czy później minie. Wiecie, o co chodzi

- annihilator1988
- Juventino
Zaraz po zawieszeniu Zampa, pojawiła się informacja o wycofaniu się Arabów z umowy.pumex pisze:Do bram Zampy już dawno mieli wkroczyć Araby z planami budowy nowego obiektu, ale nie wiem, co się dzieje, że taka cisza.
- jakku1
- Juventino
Polecam wlaczyc na mecz Genuy z Roma, bardzo ciekawie zapowiada sie to spotkanie. Na pewno bede obserwowal Antonellego, lewego obronce/pomocnika gospodarzy. Zbiera ostatnio swietne oceny, sam zwrocilem na niego uwage juz w zeszlym roku. Mysle, ze lada moment facet przejdzie do duzo lepszego klubu, a stamtad droge do kadry Wloch bedzie juz mial szeroko otwarta. Balzaretti i Criscito to nie jest potezna konkurencja.
Bardzo ladny strzal Kucki i 1:0
Bardzo szybkie tempo od poczatku!
Edit: 2:0! Znow swietna akcja! Obrona Romy nie wyglada zbyt dobrze... ;/ Borriello za to biega jak dzik.
Bardzo ladny strzal Kucki i 1:0

Edit: 2:0! Znow swietna akcja! Obrona Romy nie wyglada zbyt dobrze... ;/ Borriello za to biega jak dzik.
Ostatnio zmieniony 21 października 2012, 21:03 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Zizou_1989
- Juventino
jankovic 2 :0 !! 

- SKAr7
- Juventino
To pierwsze. Najlepszy mecz Rzymian w tym sezonie, który oglądałem. Schematy ataku Zemana są naprawdę niesamowite, w pełni aktywują kreatywność zawodników Romy. Totti, Osvaldo zdają się mieć oczy dookoła głowy. No i te rożne- nigdy nie wiadomo, czego się po nich spodziewać.mazi12 pisze:Ja się tylko zastanawiam, czy to Roma taka dobra, czy Genoa taka cienka. Może to i to...
Tylko trochę nie rozumiem, czemu ten gość siedzi we Włoszech. Tutaj ma światową elitę defensywy przeciwko sobie, i ludzi, którzy potrafią go rozgryźć. Patrząc na dzisiejszy mecz, miałem wrażenie, że ten człowiek w Hiszpanii z solidnym składem, takim na poziomie Athletico i Valencii, mógłby powalczyć z czołową dwójką. Ale Serie A to za duże taktyczne progi dla jego piłki.
Liga nam się powoli wykrystalizowała. Juve walczy o mistrzostwo z Interem, Napoli i Lazio. Roma i Viola grają o puchary. No cóż, przynajmniej Milan jest na właściwym miejscu :twisted:
- mazi12
- Juventino
Rzeczywiście. Roma zagrała dzisiaj fajną piłkę, z polotem, zaangażowaniem i spokojem. Fajnie rozgrywali piłkę. Środek pola bardzo dobrze. Totti przeżywa chyba drugą młodość a Osvaldo pakuje do siatki co mu na but spadnie. Genua poza pierwszymi minutami kompletnie nie istniała.
Fajnie żyć ze świadomością, że to co dzisiaj Roma robiła z Genoą, to samo Juventus robił z Romą
Immobile, jak na krótki czas przebyty na boisku i nieudolność kolegów z pomocy - całkiem przyzwoicie. Zastawił się, utrzymał przy piłce. Ładna, indywidualna akcja pod koniec meczu zakończona strzałem. Jeszcze trochę niech się rozwinie i zapraszamy do nas.
Fajnie żyć ze świadomością, że to co dzisiaj Roma robiła z Genoą, to samo Juventus robił z Romą

Immobile, jak na krótki czas przebyty na boisku i nieudolność kolegów z pomocy - całkiem przyzwoicie. Zastawił się, utrzymał przy piłce. Ładna, indywidualna akcja pod koniec meczu zakończona strzałem. Jeszcze trochę niech się rozwinie i zapraszamy do nas.
- Il Fenomeno
- Juventino
Tylko ja widzę we Florenzim coś z Marchisio?