Mecze przez internet
- Mate.G
- Juventino
Tak, to zależy od widzimisiestahoo pisze:Panowie, może mi ktos powiedzieć czemu na weeb.tv raz jest Nsport a raz nie ma? I od czego to zależy? Widzę, że tam pisze "udostepnia:ksywka". Czyli, że jakis program jest nadawny, a jakis nie, zależy od widzimisię użytkownika o danym nicku?

Otwierasz Ts player plik open torrent stream torrent wklejasz to ID i jak masz farta to oglądniesz .Ciro85 pisze: Mógłby ktos dac krótka instrukcje jak z tego orzystac? Mam zainstalowany ten program, wchodze na te ruska strone i nie wiem co dalej....
531463c62da44d9d27f737ce375b519566a91863
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html
Czy tylko ja pod tym linkiem masz aż dwa okienka z transmisją meczu?

- Alex_10
- Juventino
Każdy tak ma to pierwsze jest w lepszej jakości.Kimi pisze:http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
W lepszej jakości powiadasz? Nie dało się zauważyć, jedno i drugie syfiaste na full screenie, a przez to, że strona musi obsługiwać dwa okienka obraz mi się zacinał. Co dziwne, bo z dźwiękiem problemów nie było.Alex_10 pisze:Każdy tak ma to pierwsze jest w lepszej jakości.Kimi pisze:http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html
- Vincitore
- Juventino
Czy mi się wydaje, czy Bet365 wycofało ze swojej oferty Serie A? Nie ma w programie żadnych meczów na dzisiaj i jutro, a to przecież był kapitalny stream, pomimo małego okienka jakość wyborna i zero ścinki :x
- delarudii
- Juventino
Czy ktoś może przybliżyć o co chodzi z tym torrent stream? na livefootball.ws zawsze były świetne transmisje, a teraz pojawił się ten program, odpalilem go, ale transmisja milanu tnie mi przy prędkosci 1900kb/s gdzie normalnie nie mam problemu przez sopcasta z prędkością 3000 kb/s
- Mate.G
- Juventino
Podejrzewam, że to przez lagi. W Rosji działa to sprawnie ale im dalej w las tym gorzej.delarudii pisze:Czy ktoś może przybliżyć o co chodzi z tym torrent stream? na livefootball.ws zawsze były świetne transmisje, a teraz pojawił się ten program, odpalilem go, ale transmisja milanu tnie mi przy prędkosci 1900kb/s gdzie normalnie nie mam problemu przez sopcasta z prędkością 3000 kb/s
- pan Zambrotta
- Juventino
U mnie również występują problemy...
próbowałem ustawiać w settingsach limity uploadu/downloadu i nic.
Czy jest ktoś głęboko siedzący w IT, który coś na to poradzi ?

Czy jest ktoś głęboko siedzący w IT, który coś na to poradzi ?
- Marian.
- Juventino
Nie wiem, czy przez lagi, czy nie. Ale po co zmieniać coś co dobrze funkcjonuje? Jeśli Sopcast + VLC u ruskich działał tak samo jak u nas to nie było najmniejszego sensu zmieniać na tego TS'a. Właśnie dzięki takiej zmianie stracili wielu użytkowników, którzy z tej strony korzystali.Mate.G pisze:Podejrzewam, że to przez lagi. W Rosji działa to sprawnie ale im dalej w las tym gorzej.delarudii pisze:Czy ktoś może przybliżyć o co chodzi z tym torrent stream? na livefootball.ws zawsze były świetne transmisje, a teraz pojawił się ten program, odpalilem go, ale transmisja milanu tnie mi przy prędkosci 1900kb/s gdzie normalnie nie mam problemu przez sopcasta z prędkością 3000 kb/s
Tą zmianę można jedynie wytłumaczyć tym, że Sopcast + VLC u ruskich działał słabo i dlatego zmienili na tego TorrentStreama.

- delarudii
- Juventino
W takim razie kicha straszna się szykuje. Bo o ile mecz Barcy z Rayo można było oglądać za pomocą sopa + vlc i torrent streama to mecz milanu z genoa już tylko za pomocą ts... wielka szkoda bo transmisje na tej stronie po prostu są świetne, można powiedzieć, ze jak w tv, no a przez ten ts może być różnie. Niestety.
Mam nadzieję ze mecz Juve bedzie dostepny za pomocą sopcasta.
Mam nadzieję ze mecz Juve bedzie dostepny za pomocą sopcasta.
- pan Zambrotta
- Juventino
a moze chcieli, zeby tylko u nich w kraju tk dzialalo...Marian. pisze:Nie wiem, czy przez lagi, czy nie. Ale po co zmieniać coś co dobrze funkcjonuje? Jeśli Sopcast + VLC u ruskich działał tak samo jak u nas to nie było najmniejszego sensu zmieniać na tego TS'a. Właśnie dzięki takiej zmianie stracili wielu użytkowników, którzy z tej strony korzystali.Mate.G pisze:Podejrzewam, że to przez lagi. W Rosji działa to sprawnie ale im dalej w las tym gorzej.delarudii pisze:Czy ktoś może przybliżyć o co chodzi z tym torrent stream? na livefootball.ws zawsze były świetne transmisje, a teraz pojawił się ten program, odpalilem go, ale transmisja milanu tnie mi przy prędkosci 1900kb/s gdzie normalnie nie mam problemu przez sopcasta z prędkością 3000 kb/s
Tą zmianę można jedynie wytłumaczyć tym, że Sopcast + VLC u ruskich działał słabo i dlatego zmienili na tego TorrentStreama.

- blackrider85
- Juventino
Jest gdzieś możliwość zobaczenia meczu bez komentarza? Chodzi mi o to co onet umożliwia podczas meczów LM.
- baka
- Juventino
Ja parę razy jak transmisji szukałem to trafiłem na takie bez komentarza , ale jak szukać takich transmisji to nie mam pojęcia , próbuj na chybił trafił lub może ktoś Ci jeszcze napiszę do rozpoczęcia meczu jak tego szukać.blackrider85 pisze:Jest gdzieś możliwość zobaczenia meczu bez komentarza? Chodzi mi o to co onet umożliwia podczas meczów LM.