Jak radzą sobie byli Juventini
- Castiel
- Juventino
Ja go tam lubie...niektórzy mają za ciasno gumkę od majtek.Nicolas pisze:Dowale dosyć ładnie do pieca, ale ... Boniek prezesem PZPN! BrawaNie rozumiem waszej "nienawiści" do Zibiego
Znając życie pewnie powiedział wcześniej coś be na Juve i cóż - obraza majestatu.
A nóż coś się zmieni za rządów Zibiego.
- bajbek17
- Juventino
"nuż"Castiel pisze:Ja go tam lubie...niektórzy mają za ciasno gumkę od majtek.Nicolas pisze:Dowale dosyć ładnie do pieca, ale ... Boniek prezesem PZPN! BrawaNie rozumiem waszej "nienawiści" do Zibiego
Znając życie pewnie powiedział wcześniej coś be na Juve i cóż - obraza majestatu.
A nóż coś się zmieni za rządów Zibiego.
Ja też Zibiego lubię, dosyć ogarnięty facet z niego i mądrze czasem coś powie. Potrzeba takiego gościa z zapałem jak on na fotel prezesa PZPN. Czytają z nim debatę w tygodniku PN widać było, że ma pojęcie o czym mówi i wizję, którą chce spełnić.
- Vimes
- Juventino
Marcello Lippi został mistrzem Chin z Guangzhou Evergrande. Dzięki zwycięstwu 1:0 nad Liaoning Hunyong jego drużyna ma 5 punktów przewagi nad wiceliderem chińskiej ligi na kolejkę przed końcem rozgrywek: "Lippi wins Chinese title". Gratulacje dla Lippiego.
- Antek666
- Juventino
Toni w tym sezonie już dwa gole,Amauri i Borriello po 3 trafienia.Matri 1 bramka.Może lepiej byłoby zostawić któregoś z powyższych niźli Matriego.Nie,nie żartuję.
jakość bramki Toniego jak sam mówisz fatalna,ale i tak dzięki,między tymi pikselami można dostrzec,że całkiem ładnie przyjął piłkę,świetnie się obrócił i wybornie strzelił
jakość bramki Toniego jak sam mówisz fatalna,ale i tak dzięki,między tymi pikselami można dostrzec,że całkiem ładnie przyjął piłkę,świetnie się obrócił i wybornie strzelił

- Brutalo
- Juventino
mateelv pisze:Amauri strzelił dzisiaj gola Torino... ma ktoś link?
Sadokan

- pumex
- Juventino
...i przestrzelił setkę na pustą bramkę :lol:mateelv pisze:Amauri strzelił dzisiaj gola Torino...
Czym taki Amauri różni się od Bendtnera? I jeden i drugi cokolwiek mogą zdziałać w powietrzu. Gra po ziemi to dla nich czysta abstrakcja

- zahor
- Juventino
Odnośnie byłych juventinich, ale w trochę innym kontekście - ciekawy artykuł na Weszło o tym jak doskonale drużyna z czasów Platiniego i Bońka odnalazła się w nowej rzeczywistości po zakończeniu przygody z piłką. Ciekaw jestem czym nasi obecni gracze będą się parać za 20, 30 lat. Buffon ma zaklepaną fuchę u Rocco, a pozostali?
- @D@$
- Juventino
Fabio otworzy restaurację, Vidal bardziej jakiś pub. Matri zostanie celebrytą, Vucinic będzie reklamował zegarki. Chiellini...MMA? Del Piero należy się jakaś ciepła posadka w Juventusie, może coś ze szkoleniem młodzieży? Lichtsteiner będzie specem od przygotowania fizycznego.
No ale pożyjemy, zobaczymy.
No ale pożyjemy, zobaczymy.
- bendzamin
- Redaktor
Bendtner zeby poprawic wlosy musi wlozyc reke w spodenki i nie ma wlaczonego trybu 'machanie lapami w losowych momentach'.pumex pisze:Czym taki Amauri różni się od Bendtnera?
Giorgio ma dyplom z ekonomii, Bonucci moze stac na ochronie w Tesco, De Ceglie zostanie dublerem Kutchera, Pepe golfista, Matriego laska wkreci w reklamowanie gaci, a Rubinho do spolki z Andrea Agnellim otworzy zaklad kosmetyczny specjalizujacy sie w regulacji brwi.zahor pisze:Ciekaw jestem czym nasi obecni gracze będą się parać za 20, 30 lat. Buffon ma zaklepaną fuchę u Rocco, a pozostali?
Iaquinta i Amauri, przyzwyczajeni do zgarniania hajsu za nicnierobienie, zostana politykami. A Grygera bedzie dentysta.
- zahor
- Juventino
To i El-Shaarawy się do nich pewnie dołączy. Giovinco widzę natomiast na rynku krasnali ogrodowych, w roli modela rzecz jasna. Vidal w razie braku lepszego zajęcia może przejąć rodzinny interes po ojcu i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i zająć się dystrybucją narkotyków.bendzamin pisze:Rubinho do spolki z Andrea Agnellim otworzy zaklad kosmetyczny specjalizujacy sie w regulacji brwi.