LM 12/13 (gr. E) [03]: FCN 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ziba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:33

Nie wiem jak będzie z samą transmisją, program do pobrania: http://www.mediafire.com/?b4awd3d2dzfsv3e

Co do meczu, liczy się tylko zwycięstwo. Może czas na naszego duńczyka wreszcie ( jakieś 30 min. ).

LDP
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:35

ktos wyszperał w necie jakąś angielską transmisję w jakości jak z livefootball na sopa?

Forza Juve - licze na 3-0 conajmniej :) a co! Czelsi jest silna i pyknie Górników imho

Obrazek
Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:36

Ja polecam to
http://www.belovedsport.com/channel-4.php
jakość znośna, stabilne.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mistrzowska transmisja i wymaga tylko 600 kb/s
0:3 :ok:

Obrazek
Kubas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

http://coolsport.tv/kiwi5.html - zapraszam... Po włosku, ładnie i bez ścin;)

zibunek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:37

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:38

pumex pisze:Zauważyliście, że ilekroć od pierwszych minut gra Matri, to na lewej raczy nas Kuczer... :think:
True Story.Może Conte myśli,że Kuczer potrafi świetnie dośrodkować a "snajper" Matri to wykończyć :doh:

ale gdyby tak bił mu dolne piłki "na dojście",które nic wspólnego z fapaniem nie ma,to jedna na 5 takich okazji by może wpadła,zresztą minimum jedną taką akcję kojarzę z ostatnich meczów w wykonaniu tego duetu :think:
meda11 pisze:
pumex pisze:Zauważyliście, że ilekroć od pierwszych minut gra Matri, to na lewej raczy nas Kuczer... :think:
Nie można rozdzielać największych ciach zespołu. :whistle:
gej zlokalizowany :prochno:

Ktoś tam kilka stron wcześniej pisał,że aż tak łatwo może nie być też ze względu na ich kibiców,wątpie.Naszych tifosi ma być około 5 tysięcy.Nie znam pojemności stadionu Norcośtam ale goal.com mi mówi,że na Chelsea było 25 tysięcy ogólnie,no a na szczęście fani Juve protestu zaprzestali i są ponownie 12 naszym zawodnikiem,no i znając temperament Włochów.jak i Polaków :prochno: których też wiadomo będzie tam pewnie sporo.Więc nie bałbym się o doping.Potwierdzone info.Z newsa na Naszej stronie głównej :ok:

Mam wizje,że powtórzymy wynik Chelsea czyli 4-0.

aha..i tak nie patrzmy na obecny mistrzowski,niepokonany zespół przez pryzmat meczów z Maccabi czy z Bate,uzasadnienie znajduje się w tej wypowiedzi.Więcej wiary w tę ekipę i Antka :wink:

No tylko,że niestety jak wiemy przez głupotę i zawiść ludzką jednak jeden z głównych ojców obecnego Juve będzie siedział na trybunach zapewne za jakąś szybką...no chyba,że wśród obecnych tam Polaków było kilku budowlańców którzy na szybko stworzyli "sekretne tunele" jakie to ponoć według wariatów z Neapolu mamy mieć na sowim obiekcie :prochno:

Forza!

ach i-dzielmy się linkami,bo chyba dziś większość szuka :roll:

E:
filippo pisze:To chyba chodzi o to - a nusz odpali. A jak nie odpali to przynajmniej utrzyma jako taką wartość i pójdzie w zimie do ruskich :think:
a w newsie na głównej napisałeś "huligani ,huligani" ,wytłumaczysz się dysleksją czy przyznasz,że j.polski się omijało i książek nie czytało? :lol:

E: a moze ktoś coś z innym językiem niż kebabowy i ruski? ale fajnie,ze chociaz jest po rusku cos co śmiga,dzięki za podanie :ok:
Ostatnio zmieniony 23 października 2012, 20:53 przez Antek666, łącznie zmieniany 2 razy.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:40

filippo pisze:szczypku...aleś ty nonkonformistyczny... taki

hipsterski 8)

zawsze pod prąd! to powinna być twoja dewiza
Zobaczymy kto się będzie śmiał po meczu 8)

Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:42

Kubas pisze:http://coolsport.tv/kiwi5.html - zapraszam... Po włosku, ładnie i bez ścin;)
żartujesz sobie ? :]

linkami się dzielcie i kanałami też!

I nie sciągajcie tego programu streamtorrent wszyscy bo zapchaliście łącze...

;]

Obrazek
szycha21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:43

zahor pisze:Wydaje mi się że pojęcie rotacji składem oznacza dla Ciebie coś innego niż dla większości ludzi na tym forum, stąd też nikt nie rozumie Twoich pomysłów.
Popraw mnie jeżeli się mylę, ale wg. Twojego pomysłu należy korzystać z danej '11' (tej domyślnej, optymalnej) tak długo, aż któryś z tych zawodników będzie tak zajechany, że zacznie grać gorzej niż jeden ze zmienników?? Lichtsteinera można zmienić dopiero wówczas, kiedy grając co trzy dni opadnie z sił i będzie dawać drużynie mniej niż Isla itd.
Nie...nie dana jedenastka...nie tylko 11 zawodników jak nie wiem... u Smudy (wiem, że mogłem dać lepszego trenera, ale to tak na szybko ;p). Ale co do jeżeli chodzi o drugą część powyższej wypowiedzi, to mniej więcej tak to postrzegam. Otóż według mnie zawsze powinien wybiegać najsilniejszy skład (no...chyba że jutro mamy finał LM, to można zwolnić), zawodnicy najlepiej dysponowani, ale nie ciągle ci sami. Jeżeli Vidalowi ostatnio nie idzie, no to zmiana na Pogbe/Isle, jeżeli Matri nie trafia do pustej, to out itp itdp Ewentualnie zmiana może nastąpić jakby ktoś miał uraz, dlatego zrozumiałbym jakby dzisiaj nie zagrał Bonucci, ale nie Barzagli. Dla mnie aby dać komuś odpocząć, to dany zawodnik musi grać co najmniej 3-4 całe mecze, a wy najchętniej zmienialibyście połowe składu na każdy mecz. W każdym temacie przed danym spotkaniem łapę się za głowę i nie mogę uwierzyć w to co piszecie: ten za tego, ten za tamtego, ten musi odpoczac, tamten. Powiedzcie mi...który klub tak strasznie zmienia zawodników na każdy mecz? Jeżeli już, to te zmiany z czegoś wynikają... kontuzje, przemęczenie (prawdziwe a nie po jednym meczu) jakieś inne problemy.

zahor pisze:Rotacja składem polega na czymś innym. Na wystawieniu raz na jakiś czas piłkarza X kosztem podstawowego zawodnika Y nawet wówczas, kiedy Y potencjalnie dałby drużynie więcej tylko po to, żeby tegoż Y nie zajechać fizycznie, nie spowodować trwałej obniżki formy, dać organizmowi więcej czasu na regenerację (także psychiczną) oraz zminimalizować ryzyko kontuzji. Z tego właśnie powodu nawet takie gwiazdy jak Messi czy Ronaldo czasem siadają na ławce, mimo że w każdym meczu optymalny skład zespołu to taki, w którym jeden z drugim się mieści. Rzecz jasna trzeba wiedzieć w którym momencie dać odpocząć czołowemu zawodnikowi - a moim zdaniem to spotkanie to bardzo dobra okazja żeby zagrał Caceres, Isla czy Lucio - każdy spośród tych piłkarzy w zespole rywala byłby megagwiazdą, najprawdopodobniej najwybitniejszym graczem w historii klubu stąd też personalnie i tak skład będziemy mieli znacznie mocniejszy.
Tutaj już nie będę się rozpisywał, bo nie zdążę przed meczem... może innym razem. Ale jedno zdążę napisać.
Ronaldo siada na ławce? :rotfl: :rotfl: Z całym szacunkiem do Ciebie... twoje argumenty są ciekawe, ale tutaj chyba trochę przesadziłeś :)

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:44

bet365 nie ma praw do puszczania LM? :/ cholera, bardzo niedobrze

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:45

KOMENTUJ MECZ JUVE NA CZACIE LUB FANPAGE JUVEPOLAND!

Obrazek
juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:47

Wszystkich ktorzy dli linka dziekuje, pochwaly sie wam naleza, bo jestesmy pod tym wzgledem dlaeko za murzynami chocby z Interu, tam na ich stroni jest osobny temat zawsze io kazdy podaje linki i to jest kultura u nas moderatorzy za to czasami karaja, to jest niedobre

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 20:54

Jeszcze nikt nie dostał za podanie linku tylko za głupie prośby.. Ale nie wszystkim da się to wytłumaczyć :roll:

Obrazek
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 21:33

Nie miałem okazji oglądać...jak spisał sie nasz Bombardier?

Zablokowany