LM 12/13 (gr. E) [03]: FCN 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- ziba
- Juventino
Nie wiem jak będzie z samą transmisją, program do pobrania: http://www.mediafire.com/?b4awd3d2dzfsv3e
Co do meczu, liczy się tylko zwycięstwo. Może czas na naszego duńczyka wreszcie ( jakieś 30 min. ).
Co do meczu, liczy się tylko zwycięstwo. Może czas na naszego duńczyka wreszcie ( jakieś 30 min. ).
LDP
- Buzol
- Juventino
- pablo1503
- Juventino
- Kubas
- Juventino
- zibunek
- Juventino
- Antek666
- Juventino
True Story.Może Conte myśli,że Kuczer potrafi świetnie dośrodkować a "snajper" Matri to wykończyć :doh:pumex pisze:Zauważyliście, że ilekroć od pierwszych minut gra Matri, to na lewej raczy nas Kuczer...
ale gdyby tak bił mu dolne piłki "na dojście",które nic wspólnego z fapaniem nie ma,to jedna na 5 takich okazji by może wpadła,zresztą minimum jedną taką akcję kojarzę z ostatnich meczów w wykonaniu tego duetu

gej zlokalizowanymeda11 pisze:Nie można rozdzielać największych ciach zespołu.pumex pisze:Zauważyliście, że ilekroć od pierwszych minut gra Matri, to na lewej raczy nas Kuczer...

Ktoś tam kilka stron wcześniej pisał,że aż tak łatwo może nie być też ze względu na ich kibiców,wątpie.Naszych tifosi ma być około 5 tysięcy.Nie znam pojemności stadionu Norcośtam ale goal.com mi mówi,że na Chelsea było 25 tysięcy ogólnie,no a na szczęście fani Juve protestu zaprzestali i są ponownie 12 naszym zawodnikiem,no i znając temperament Włochów.jak i Polaków

Mam wizje,że powtórzymy wynik Chelsea czyli 4-0.
aha..i tak nie patrzmy na obecny mistrzowski,niepokonany zespół przez pryzmat meczów z Maccabi czy z Bate,uzasadnienie znajduje się w tej wypowiedzi.Więcej wiary w tę ekipę i Antka
No tylko,że niestety jak wiemy przez głupotę i zawiść ludzką jednak jeden z głównych ojców obecnego Juve będzie siedział na trybunach zapewne za jakąś szybką...no chyba,że wśród obecnych tam Polaków było kilku budowlańców którzy na szybko stworzyli "sekretne tunele" jakie to ponoć według wariatów z Neapolu mamy mieć na sowim obiekcie

Forza!
ach i-dzielmy się linkami,bo chyba dziś większość szuka :roll:
E:
a w newsie na głównej napisałeś "huligani ,huligani" ,wytłumaczysz się dysleksją czy przyznasz,że j.polski się omijało i książek nie czytało? :lol:filippo pisze:To chyba chodzi o to - a nusz odpali. A jak nie odpali to przynajmniej utrzyma jako taką wartość i pójdzie w zimie do ruskich
E: a moze ktoś coś z innym językiem niż kebabowy i ruski? ale fajnie,ze chociaz jest po rusku cos co śmiga,dzięki za podanie

Ostatnio zmieniony 23 października 2012, 20:53 przez Antek666, łącznie zmieniany 2 razy.
- Szwarou
- Juventino
żartujesz sobie ? :]Kubas pisze:http://coolsport.tv/kiwi5.html - zapraszam... Po włosku, ładnie i bez ścin;)
linkami się dzielcie i kanałami też!
I nie sciągajcie tego programu streamtorrent wszyscy bo zapchaliście łącze...
;]

- szycha21
- Juventino
Nie...nie dana jedenastka...nie tylko 11 zawodników jak nie wiem... u Smudy (wiem, że mogłem dać lepszego trenera, ale to tak na szybko ;p). Ale co do jeżeli chodzi o drugą część powyższej wypowiedzi, to mniej więcej tak to postrzegam. Otóż według mnie zawsze powinien wybiegać najsilniejszy skład (no...chyba że jutro mamy finał LM, to można zwolnić), zawodnicy najlepiej dysponowani, ale nie ciągle ci sami. Jeżeli Vidalowi ostatnio nie idzie, no to zmiana na Pogbe/Isle, jeżeli Matri nie trafia do pustej, to out itp itdp Ewentualnie zmiana może nastąpić jakby ktoś miał uraz, dlatego zrozumiałbym jakby dzisiaj nie zagrał Bonucci, ale nie Barzagli. Dla mnie aby dać komuś odpocząć, to dany zawodnik musi grać co najmniej 3-4 całe mecze, a wy najchętniej zmienialibyście połowe składu na każdy mecz. W każdym temacie przed danym spotkaniem łapę się za głowę i nie mogę uwierzyć w to co piszecie: ten za tego, ten za tamtego, ten musi odpoczac, tamten. Powiedzcie mi...który klub tak strasznie zmienia zawodników na każdy mecz? Jeżeli już, to te zmiany z czegoś wynikają... kontuzje, przemęczenie (prawdziwe a nie po jednym meczu) jakieś inne problemy.zahor pisze:Wydaje mi się że pojęcie rotacji składem oznacza dla Ciebie coś innego niż dla większości ludzi na tym forum, stąd też nikt nie rozumie Twoich pomysłów.
Popraw mnie jeżeli się mylę, ale wg. Twojego pomysłu należy korzystać z danej '11' (tej domyślnej, optymalnej) tak długo, aż któryś z tych zawodników będzie tak zajechany, że zacznie grać gorzej niż jeden ze zmienników?? Lichtsteinera można zmienić dopiero wówczas, kiedy grając co trzy dni opadnie z sił i będzie dawać drużynie mniej niż Isla itd.
Tutaj już nie będę się rozpisywał, bo nie zdążę przed meczem... może innym razem. Ale jedno zdążę napisać.zahor pisze:Rotacja składem polega na czymś innym. Na wystawieniu raz na jakiś czas piłkarza X kosztem podstawowego zawodnika Y nawet wówczas, kiedy Y potencjalnie dałby drużynie więcej tylko po to, żeby tegoż Y nie zajechać fizycznie, nie spowodować trwałej obniżki formy, dać organizmowi więcej czasu na regenerację (także psychiczną) oraz zminimalizować ryzyko kontuzji. Z tego właśnie powodu nawet takie gwiazdy jak Messi czy Ronaldo czasem siadają na ławce, mimo że w każdym meczu optymalny skład zespołu to taki, w którym jeden z drugim się mieści. Rzecz jasna trzeba wiedzieć w którym momencie dać odpocząć czołowemu zawodnikowi - a moim zdaniem to spotkanie to bardzo dobra okazja żeby zagrał Caceres, Isla czy Lucio - każdy spośród tych piłkarzy w zespole rywala byłby megagwiazdą, najprawdopodobniej najwybitniejszym graczem w historii klubu stąd też personalnie i tak skład będziemy mieli znacznie mocniejszy.
Ronaldo siada na ławce? :rotfl: :rotfl: Z całym szacunkiem do Ciebie... twoje argumenty są ciekawe, ale tutaj chyba trochę przesadziłeś

- juventini22
- Juventino
Wszystkich ktorzy dli linka dziekuje, pochwaly sie wam naleza, bo jestesmy pod tym wzgledem dlaeko za murzynami chocby z Interu, tam na ich stroni jest osobny temat zawsze io kazdy podaje linki i to jest kultura u nas moderatorzy za to czasami karaja, to jest niedobre