Serie A 12/13 (8): JUVENTUS 2-0 Napoli
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ciekawostka - dzisiejsze spotkanie mamy rozegrać w czarnych trykotach (zdaje się, że po raz pierwszy w tym sezonie, jeśli mówimy o meczach o punkty). Fajnie, o ile to się potwierdzi.
Buffon przybył na stadion i ma być blisko kolegów z drużyny. Gigi potrafi motywować zespół i na pewno da o sobie znać w szatni. Good.
3 pkt
Buffon przybył na stadion i ma być blisko kolegów z drużyny. Gigi potrafi motywować zespół i na pewno da o sobie znać w szatni. Good.
3 pkt

- AdiZ
- Juventino
Czarne czy czerwone jak i różowe domowy to musi być PASIAK. Nie zrozumiałe to jest zwłaszcza, że sponsor teraz jest jeden.mrozzi pisze:Ciekawostka - dzisiejsze spotkanie mamy rozegrać w czarnych trykotach (zdaje się, że po raz pierwszy w tym sezonie, jeśli mówimy o meczach o punkty). Fajnie, o ile to się potwierdzi.
- Wojtek
- Juventino
Skład najlepszy na tą chwile;) Fajnie że wychodzi Quag a nie Matri tak jak ostatnio to miało miejsce. Ciekawe jestem gry Storariego bo długo koleś nie grał.
Wydaje mi się że dzisiaj Napoli nie dokończy meczu w 11, szczególnie jeśli będą musieli odrabiać straty.
Stroje nie są ważne, najważniejsze to zgarnąć 3 pkt!
FORZA JUVE!!
Wydaje mi się że dzisiaj Napoli nie dokończy meczu w 11, szczególnie jeśli będą musieli odrabiać straty.
Stroje nie są ważne, najważniejsze to zgarnąć 3 pkt!
FORZA JUVE!!
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
jakis dobry stream na sopcasta? 

- Giovani
- Juventino
Fajnie, że wyjdzie Fabio, a nie Matri. To będzie ciężki mecz, bardzo żałuję, że w wyjściowej jedenastce nie pojawił się Vucinić, bo to chyba nasz jedyny napastnik, który potrafi zrobić coś z niczego. Remis będzie porażką, nie rozumiem tych, którzy piszą, że będą z niego zadowoleni. To MY jesteśmy Juventusem, a oni napoli, nie odwrotnie. Stawiam na 1 : 0 po bramce Giovincio. FORZA !
- annihilator1988
- Juventino
Ja typuje wynik na 2-2 po 90 minutach. Najważniejsze, żeby chłopaki tego meczu nie przegrali, no i chciałbym zobaczyć w końcu Islę
- mati888
- Juventino
przeglądam kursy i na nas jest 1.72, na remis 3.5, a na Napoli 5. Strasznie pewni są ci bukmacherzy - zwłaszcza w obliczu braku Mira i tym bardziej Buffona.
Ważne, żebyśmy pierwsi nie stracili gola. A w dodatku azzurri to furiaci, może znów ktoś zbluzga sędziego albo coś podobnego - trzeba im tylko dać szansę
Ważne, żebyśmy pierwsi nie stracili gola. A w dodatku azzurri to furiaci, może znów ktoś zbluzga sędziego albo coś podobnego - trzeba im tylko dać szansę
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- juvemaroko
- Juventino
Martwi mnie brak Buffona, Storari dawno nie gral.
Oby udalo sie wywalzyc komplet punktow
Oby udalo sie wywalzyc komplet punktow
- Mate.G
- Juventino
Channel - 133000.
Bardzo ostrożnie obie drużyny grają, mało sytuacji. Gio fajnie.
- koki90
- Juventino
Sędzia aptekarz, choć konsekwentny, to przez większą część pierwszej połowy to on wysuwa się na pierwszy plan. Gwiżdże co może. Ciężko mi się oglądało tą pierwszą połowę, choć było na szczęście pare okazji z obu stron.
- johnnybgoode
- Juventino
Robi wszystko świetnie do momentu podania, potem zazwyczaj gra niedokładnie. Do tego w prostych sytuacjach zagrał po prostu źle albo cieniutko przyjął piłkę. Mimo wszystko lepiej od widmo Quaga.Mate.G pisze:Channel - 133000.
- pablo1503
- Juventino
Obie drużyny grają na alibi, boją się otworzyć.
Giovinco bardzo fajnie; Fabio troszkę mało widoczny.
Remis z Napoli mnie satysfakcjonuje, ale jak pomyślę, że za kilka miesięcy będziemy grali na wybitnie trudnym terenie w Neapolu, to pasowałoby zgarnąć dziś komplet.
Giovinco bardzo fajnie; Fabio troszkę mało widoczny.
Remis z Napoli mnie satysfakcjonuje, ale jak pomyślę, że za kilka miesięcy będziemy grali na wybitnie trudnym terenie w Neapolu, to pasowałoby zgarnąć dziś komplet.

- juvemaroko
- Juventino
Napoli swietnie sobie radzi szczegolnie w srodek pola, jej pilkarze graja pressingiem juz na polowej rywale.
Szkoda strzal Marchisio byla to najlepsza okazja zeby zdobyc gola w tych 45 minut gry.
Obawiam sie ze bedzie czerwona dla pilkarza Juve w drugiej polowie. Oby padlo gola dla nas zeby kontrolowac to spotkanie.
Szkoda strzal Marchisio byla to najlepsza okazja zeby zdobyc gola w tych 45 minut gry.
Obawiam sie ze bedzie czerwona dla pilkarza Juve w drugiej polowie. Oby padlo gola dla nas zeby kontrolowac to spotkanie.
- strong return
- Juventino
Wydaje mi się, że trzeba skończyć z tym czarowaniem i po przerwie zaryzykować, w końcu gramy u siebie. Mecz walki, ale niezbyt piękny.
Ostatnio zmieniony 20 października 2012, 18:53 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.