TYCHY / MIKOŁÓW / Okolice - wspólne oglądanie
- dariodidarko
- Juventino
Hej witam od około tygodnia mieszkam w Pszczynie czyli jakies 15 od Tych więc jak będziecie organizować małe oglądanie to postaram się być pozdrawiam
- SebaStianS
- Juventino
Dobry..
Panowie, może na sobotnie spotkanie z brudasowem, wspólna mobilizacja w Katowicach?
Mecz jest o 18, więc z powrotem z Kato nie powinno być problemu.
Temat omawiałem z DeeJay'em i Taszenowskim którzy ów pomysł błogosławili.
Dobrze by było, by każdy się określił.
Przed i po meczu możemy solidnie dać w palnik.
Pozdrawiam.
Panowie, może na sobotnie spotkanie z brudasowem, wspólna mobilizacja w Katowicach?
Mecz jest o 18, więc z powrotem z Kato nie powinno być problemu.
Temat omawiałem z DeeJay'em i Taszenowskim którzy ów pomysł błogosławili.
Dobrze by było, by każdy się określił.
Przed i po meczu możemy solidnie dać w palnik.
Pozdrawiam.
- drozdi
- Juventino
Z dawaniem po meczu to bym nie przesadzał bo chciałbym jakoś wrócić
Będzie można pociągami bo z tychów kursuje już Elfik
W sumie też o tym myślałem już wcześniej. Może uda się załatwić jakiś groupon na tańsze piwo w tej waszej knajpie 

- DeeJay
- Juventino
Panie i panowie. Wszyscy pasażerowie wybierający się na mecz Juventus - Napoli do Katowic proszeni są o obecność na dworcu Tychy Aleja Bielska jutro o godzinie 16:17. Andrew jak chcesz, to wsiądź na Lodowisku. Żebyś nie spóźnił, to dla Ciebie ten pociąg wyjeżdża o 13:15 
Z Tychów wybieram się ja, Drozdi i Andrew. Ktoś jeszcze chętny? W razie czego pisać, na forum lub na kom. To jeden z najważniejszych meczów w sezonie, więc jak ktoś ma jakieś dylematy, to niech je na wstępie odrzuci. Taszen też na pewno będzie, KFC być może.

Z Tychów wybieram się ja, Drozdi i Andrew. Ktoś jeszcze chętny? W razie czego pisać, na forum lub na kom. To jeden z najważniejszych meczów w sezonie, więc jak ktoś ma jakieś dylematy, to niech je na wstępie odrzuci. Taszen też na pewno będzie, KFC być może.