Reprezentacja Polski - sparingi
- @D@$
- Juventino
Podobno nie usuwali wody, bo przy takiej ulewie byłoby to bez sensu.mateo369 pisze:Dla mnie największą kompromitacją jest fakt, że na takim stadionie nie ma ŻADNEGO sprzętu do usuwania wody, co przy odsuniętym dachu i braku drenażu zakrawa o pomstę do nieba.
Najgorsza jest ta sprzeczność informacji, wcozraj tłukli że otwarcie dachu groziłoby bezpieczeństwem, dzisiaj konstruktor się wypowiadał, że nie bardzo wie gdzie ten dach miałby się rozwalić.
Kto jest odpowiedzialny to też się pewnie nie dowiemy. Pewnie będą nawzajem na siebie zwalać: PZPN, NCS i delegat Fifa...
Tam też była niezła ulewa. Wprawdzie kilku godizn przed i zaraz po meczu była ładna pogoda, ale tuż przed spotkaniem otwarcia nieźle lunęło. Kto wie czy nie byłoby cyrków tak jak wczoraj gdyby nie zamknęli.Marian. pisze:Cyrki ładne :lol:. Powiedzcie mi, jak to jest. Mistrzostwa Europy, temperatura powyżej 20 stopni celsjusza, duszno. Ci kretyni zarządzają zamknięcie dachu stadionu ze względu na...no właśnie, z jakiego względu?
Trochę ją wpuścili szczerze mówiąc. Pytania były głównie o sprawy techniczne, na których ona się nie znała. Dalej będę się jednak upierał że mistrzem był ten koleś z obcym akcentem co chciał żeby mu przeliterowała nazwisko delegataOuh_yeah pisze:- jeszcze jakieś pytania po moich <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wyczerpujących odpowiedziach?

Apeluję o zmianę tematu, tzn. wywalenie słowa "SPARINGI". Jest w ogóle temat o el. MŚ strefy europejskiej?
@D@$ pisze:Podobno nie usuwali wody, bo przy takiej ulewie byłoby to bez sensu.mateo369 pisze:Dla mnie największą kompromitacją jest fakt, że na takim stadionie nie ma ŻADNEGO sprzętu do usuwania wody, co przy odsuniętym dachu i braku drenażu zakrawa o pomstę do nieba.
Po co sprzęt do usuwania wody, przecież jest dach, więc deszcz nie może być przeszkodą w meczu

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- stahoo
- Juventino
Dach "wyjeżdża" ze środka na zewnątrz. Ponoć w momencie "przejeżdżania" nad początkiem trybun, ludzi na dole mieliby na sobie dobra połowę Niagary. To byłoby niebezpieczne@D@$ pisze:Podobno nie usuwali wody, bo przy takiej ulewie byłoby to bez sensu.mateo369 pisze:Dla mnie największą kompromitacją jest fakt, że na takim stadionie nie ma ŻADNEGO sprzętu do usuwania wody, co przy odsuniętym dachu i braku drenażu zakrawa o pomstę do nieba.
Najgorsza jest ta sprzeczność informacji, wcozraj tłukli że otwarcie dachu groziłoby bezpieczeństwem, dzisiaj konstruktor się wypowiadał, że nie bardzo wie gdzie ten dach miałby się rozwalić.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Dach posiada gwarancję producenta, która traci ważność jeśli zasuwa/rozsuwa się go w temperaturze poniżej 0 albo przy obfitych opadach deszczu/śniegu - czyli jednak coś się może schrzanić. Oblanie ludzi wodą to sprawa drugorzędna w obliczu odpowiedzialności za spieprzenie zabawki wartej kilkaset milionów złotych. Zresztą przy jednym z wejść wodospad lał się na schody, po których chodzili ludzie - awaryjny system odprowadzania wody według rzeczniczki NCS.
- pan Zambrotta
- Juventino
Z mojego podręcznego chlebaka wyciągam NCS (Na Czasie Suchar):
o 17:00 Fornalik pewnie na odprawie będzie krzyczał: "chłopaki, dziś zasuwamy"

- squinter
- Juventino
Dołączę się.pan Zambrotta pisze:Z mojego podręcznego chlebaka wyciągam NCS (Na Czasie Suchar):
Stadion jest tak zalany, że nadali mu imię Zdzisława Kręciny :lol:
- strong return
- Juventino
Anglicy słabi. Hodgson, straszny minimalista. By realnie probować wygrać i robić setki zabrakło Błaszczykowskiego.
Wszołek niestety nie podołał. Grosicki - przeciwnie. Lewandowski za głęboko gral. Obraniak wciąż mnie wkurza mimo asysty.. żadnej konkretnej, otwierającej piły...znowu, A Wawrzyniak to "miszcz".
Piszczek lepszy z przodu niż z tyłu.
Dobry i punkt, Przydałoby się wygrać z UKR u siebie skoro ktoś tak "genialnie" ułożył kalendarz.
Wszołek niestety nie podołał. Grosicki - przeciwnie. Lewandowski za głęboko gral. Obraniak wciąż mnie wkurza mimo asysty.. żadnej konkretnej, otwierającej piły...znowu, A Wawrzyniak to "miszcz".
Piszczek lepszy z przodu niż z tyłu.
Dobry i punkt, Przydałoby się wygrać z UKR u siebie skoro ktoś tak "genialnie" ułożył kalendarz.
Ostatnio zmieniony 17 października 2012, 19:08 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- jsduga
- Juventino
Brawo Polacy!
Byliśmy lepsi i szkoda, że tego nie pokazaliśmy. Szkoda tych zmarnowanych okazji, bo 3 pkt dla Polski i Anglia by nie miała prawa mówić, że niezasłużone. Bardzo dobre zawody Grosika i Glika, zresztą cała ekipa zagrała dobry mecz. Po Wszołku widać było lekką tremę, ale ogólnie pozytywnie. Brawo Polacy!

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- ewerthon
- Juventino
Anglicy mają w składzie gwiazdy największych klubów, a grają jak ligowy średniak. Szkoda, że nie udało się wygrać.
Obraniak to taki Vucinić polskiej reprezentacji. Cały mecz irytuję, ale do bramki potrafi się przyczynić :-D
Obraniak to taki Vucinić polskiej reprezentacji. Cały mecz irytuję, ale do bramki potrafi się przyczynić :-D
- GKS Katowice
- Juventino
Całkiem dobry mecz kadry, choć chyba słabość Anglii była dziś naszą siłą...Niemniej punkt cieszy, bo porażka była o krok, niedosyt jednak również pozostał. Sytuacja w tabeli otwarta. Podobali mi się dzisiaj Glik (doświadczenie z Serie A już procentuje!), Grosicki (świetne rajdy prawą stroną, gorzej skuteczność) i Krychowiak, który był cichym bohaterem. Mnóstwo zatrzymanych akcji i dobra gra w drugiej linii. Będę z niego ludzie!
Generalnie trzeba oddać Waldkowi, że kadra pod jego wodzą poczyniła postępy, odosobniona porażka, 2 wygrane i 2 remisy z silnymi zespołami w eliminacjach. No i cieszy dawanie szansy młodym, zdolnym.
Generalnie trzeba oddać Waldkowi, że kadra pod jego wodzą poczyniła postępy, odosobniona porażka, 2 wygrane i 2 remisy z silnymi zespołami w eliminacjach. No i cieszy dawanie szansy młodym, zdolnym.
- joy
- Katalończyk
Po prostu nie mogę uwierzyć że reprezentacja Anglii jest tak beznadziejna! Zero pomysłu na grę, nie potrafią wymienić kilku celnych podań, szybkie straty piłki no po prostu dno. Nie wiem czy im się nie chciało czy są naprawdę tacy słabi. Szkoda, że Błaszczu nie grał bo była szansa na pokonanie Angoli.
Albo naoglądałem się ostatnio za dużo spotkań na dobrym poziomie i wydziwiam.
Albo naoglądałem się ostatnio za dużo spotkań na dobrym poziomie i wydziwiam.
Ostatnio zmieniony 17 października 2012, 19:32 przez joy, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Może się czepiam, ale czemu dyskutujecie w temacie o sparingach?
Powinniśmy byli wygrać.
Powinniśmy byli wygrać.
- @D@$
- Juventino
Bo nie ma innego tematu a innego nie chce się nikomu założyć. Proponuję zmienić nazwę na po prostu: "Reprezentacja Polski".
Z Obraniakiem jest ten problem że jest dobry ze stałych fragmentów, ewentualnie strzały z dystansu ma niezłe, ale jako tako z gry słabo się spisuje. Wszołek trochę się spalił, no ale on dopiero zaczyna przygodę z reprezentacją.
Ogólnie dobre wrażenie robi ten Fornalik, na konferencji prasowej też sensowny, wierzę w tę kadrę, coś z tego będzie. Trudno ocenić szanse na Brazylię 2014, ale póki co jesteśmy dalej w grze, podobnie jednak jak Anglia i Czarnogóra. Trochę traci Ukraina, co nie znaczy, że mecze z nimi będą łatwe.
Z Obraniakiem jest ten problem że jest dobry ze stałych fragmentów, ewentualnie strzały z dystansu ma niezłe, ale jako tako z gry słabo się spisuje. Wszołek trochę się spalił, no ale on dopiero zaczyna przygodę z reprezentacją.
Ogólnie dobre wrażenie robi ten Fornalik, na konferencji prasowej też sensowny, wierzę w tę kadrę, coś z tego będzie. Trudno ocenić szanse na Brazylię 2014, ale póki co jesteśmy dalej w grze, podobnie jednak jak Anglia i Czarnogóra. Trochę traci Ukraina, co nie znaczy, że mecze z nimi będą łatwe.