WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Greger
- Juventino
Dzień dobry,
Zaczyna się jeden z ważniejszych juventusowych tygodni w Serie A, dlatego trzeba się już powolutku zastanawiać nad spędzeniem sobotniego wieczoru. Jak wiemy, szlagierowe spotkania w zeszłym sezonie żyły własnym, wspaniałym życiem i chyba w tej materii niewiele się zmieniło. Naszym rywalem w sobotę jest Napoli, więc należy rozwiązać kilka logistycznych smaczków.
Spotkanie rozpoczyna się o 18:00. Wybór lokalu? Konkurencja o tej porze w postaci innych spotkań raczej niewielka, więc śmiało można przebierać w n-kowych pubach (chyba, że wolicie Pedobar).
Kwestia druga: bifor
Bifor, czy after? Bifor gdzie? Bifor jak? Bifor z kim? Forma bifora? Preferowane alkohole podczas bifora? itd...
Pozdrawiam zwłaszcza Wasze wątroby i czekam na odzew:)
Zaczyna się jeden z ważniejszych juventusowych tygodni w Serie A, dlatego trzeba się już powolutku zastanawiać nad spędzeniem sobotniego wieczoru. Jak wiemy, szlagierowe spotkania w zeszłym sezonie żyły własnym, wspaniałym życiem i chyba w tej materii niewiele się zmieniło. Naszym rywalem w sobotę jest Napoli, więc należy rozwiązać kilka logistycznych smaczków.
Spotkanie rozpoczyna się o 18:00. Wybór lokalu? Konkurencja o tej porze w postaci innych spotkań raczej niewielka, więc śmiało można przebierać w n-kowych pubach (chyba, że wolicie Pedobar).
Kwestia druga: bifor

Pozdrawiam zwłaszcza Wasze wątroby i czekam na odzew:)
- AmericanPsycho
- Juventino
Swojej obecności jeszcze pewny nie jestem, ale będę obserwował kształtowanie się waszego planu, ciżmy.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Boss
- Juventino
Melduję swoją gotowość do wykonania zadania :twisted:
Bifor u Ciebie Greger, jeżeli chcemy być dobrze porobieni na meczu (tak jak z Interem w tamtym roku będzie ok, jeżeli zrobimy to tak samo jak przed meczami z Lazio i Milanem, to nie będzie wszystko ok
:smile :snooty: ). Możemy nawet nie pamiętać meczu. Jeżeli after to i tak w jakieś knajpie na mieście, więc nad tym nie ma co się zastanawiać
Jeszcze jedna kwestia, nazwałbym ją milickim buntem Barona :C
Twierdzi, że nie pije do 10 listopada, a może przełamie się na meczu z Interem. Tylko, że mecz z Napoli to chyba zdecydowanie lepsza okazja, to nasz najgroźniejszy rywal w tym sezonie :-D
Bifor u Ciebie Greger, jeżeli chcemy być dobrze porobieni na meczu (tak jak z Interem w tamtym roku będzie ok, jeżeli zrobimy to tak samo jak przed meczami z Lazio i Milanem, to nie będzie wszystko ok
:smile :snooty: ). Możemy nawet nie pamiętać meczu. Jeżeli after to i tak w jakieś knajpie na mieście, więc nad tym nie ma co się zastanawiać

Jeszcze jedna kwestia, nazwałbym ją milickim buntem Barona :C
Twierdzi, że nie pije do 10 listopada, a może przełamie się na meczu z Interem. Tylko, że mecz z Napoli to chyba zdecydowanie lepsza okazja, to nasz najgroźniejszy rywal w tym sezonie :-D
- blk01
- Juventino
- Greger
- Juventino
Bifor u mnie? Fabio by mi pewnie nie pozwolił... nie ma szans... A tak na poważnie to myślę, że jakieś dwugodzinne spotkanie ok. godziny 15:00 można skołować, chociaż u mnie w weekend będzie mega pełna chata.
Dobrze, że Puszka nie będzie, to może mieszkanie zarzygane nie będzie

- Boss
- Juventino
Skoro w grę wchodzi picie o tak wczesnej porze, to moim zdaniem lepiej będzie skupić się na afterze i spokojnie obejrzeć meczGreger pisze:Bifor u mnie? Fabio by mi pewnie nie pozwolił... nie ma szans... A tak na poważnie to myślę, że jakieś dwugodzinne spotkanie ok. godziny 15:00 można skołować, chociaż u mnie w weekend będzie mega pełna chata.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To jest sobota. Możecie spokojnie nachlać się po meczu, a jak nie chcecie przychodzić trzeźwi to wystarczy godzina przed meczem pojawić się w knajpie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Pissu
- Juventino
Ja bym Greger zaproponował spokojnego biforka u Ciebie, tak 2-3 piwka. Bo jak na trzeźwo się ogląda te mecze to człowiek za bardzo się denerwuje
A co do aftera, to zobaczymy. Będę ja z Dżeksonem.
A właśnie, co z Baronem? Dalej trwa w swoim postanowieniu?

- Boss
- Juventino
Skromnie można coś wypić u Gregera (2-3 piwa). Bo wódka o 16 to średnio mi się widzi. A Baron jest uparty i udaje niewiniątko. Normalnie aż trzeba zapytać.Pissu pisze:Ja bym Greger zaproponował spokojnego biforka u Ciebie, tak 2-3 piwka. Bo jak na trzeźwo się ogląda te mecze to człowiek za bardzo się denerwujeA co do aftera, to zobaczymy. Będę ja z Dżeksonem.
Drogi Baronie, nie żal Ci takiego meczu i towarzyszącej mu atmosfery