KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- juverm
- Juventino
Pytanie za miliard punktów: Czy Kuri po tym jak wysadziliśmy go (z Górką+Brześko) na Wincentego Pola dotarł do domu? (przez telefon mówił, że dotarł
) I pytanie za 2 miliardy punktów, czy Seba dojechał do Zabrza? (bo Kuri zaczął spierdylać i musieliśmy za nim pędzić)
P.S. Mówiłem żeby zakończyć na 0,7 a nie na litrze... :lol:

P.S. Mówiłem żeby zakończyć na 0,7 a nie na litrze... :lol:

- SebaStianS
- Juventino
Siemano..
U mnie powrót bez specjalnych atrakcji.
@ Juverm
Tak dojechałem do Zabrza.
Z tym że przez... Kędzierzyn Koźle.
Podróż mi się wydłużyła z 25min do prawie 5 godzin.
Obudził mnie w Kędzierzynie tikethanter. I chwała Mu za to, bo TLK Przemyślanin popyrtala kajś na Szczecin.
Jak by mnie obudzili gdzieś w Poznaniu, nie byłoby miło.
Do domu wróciłem około 5 rano, gdzie zostałem oczywiście pochwalony za swoje włajaże.
U mnie powrót bez specjalnych atrakcji.
@ Juverm
Tak dojechałem do Zabrza.
Z tym że przez... Kędzierzyn Koźle.
Podróż mi się wydłużyła z 25min do prawie 5 godzin.
Obudził mnie w Kędzierzynie tikethanter. I chwała Mu za to, bo TLK Przemyślanin popyrtala kajś na Szczecin.
Jak by mnie obudzili gdzieś w Poznaniu, nie byłoby miło.
Do domu wróciłem około 5 rano, gdzie zostałem oczywiście pochwalony za swoje włajaże.
- Kuri
- Juventino
Panowie, trzeba coś ustalić.
Mecz w niedziele o 15 to niestety kapowa pora, oby jak najrzadziej wypadał w ten dzień.
Kto się deklaruje, że wpadnie do Sports Pubu? Bo nie chce zeby się okazało, że Dawid specjalnie wcześniej otworzy knajpe i sam będzie mecz oglądał.
Ja szczerze mówiąć planowalem spędzić niedzielne popołudnie przy roladzie, myślalem, że mecz jest jutro...
Mecz w niedziele o 15 to niestety kapowa pora, oby jak najrzadziej wypadał w ten dzień.
Kto się deklaruje, że wpadnie do Sports Pubu? Bo nie chce zeby się okazało, że Dawid specjalnie wcześniej otworzy knajpe i sam będzie mecz oglądał.
Ja szczerze mówiąć planowalem spędzić niedzielne popołudnie przy roladzie, myślalem, że mecz jest jutro...
- mpolek
- Qualità Juventino
Racja. Ja teoretycznie też w niedzielne popołudnia z reguły jestem niedostępny, ale teraz akurat wyjątkowo mam czas, więc się deklaruję. To możemy ustalić tak, że jak do jutrzejszego popołudnia/wieczora nie będzie oprócz mnie dajmy na to przynajmniej dwóch pewnych chętnych, to napisze się do Feliego, żeby się nie fatygował i nie przyjeżdżał specjalnie.Kuri pisze:Panowie, trzeba coś ustalić.
Jak nie wypali to trudno, najwyżej obejrzę w domu, albo pofatyguję się do Tychów aczkolwiek ciężko będzie mi się zmobilizować, żeby tam nie jechać autem