LM 12/13 (gr. E) [02]: JUVENTUS 1-1 Shakhtar

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:40

Nasi na razie słabo. Mam nadzieje, że druga połowa będzie lepsza w naszym wykonaniu. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:41

Zaskoczona nas, na szczęście bo bramce na 1:1 zaczęła się lepsza gra. Mam nadzieje, że w drugiej połowie uda się wbić jeszcze zwycięskiego gola. Obaj zawodnicy ofensywni moim zdaniem nieźle, brakuje trochę kogoś między nimi a defensywą, bo pomocnicy angażują się w obronę naszej bramki.
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 21:43 przez Azazel, łącznie zmieniany 1 raz.

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:41

strong return pisze:Chyba musimy dodać więcej agresji, gdy oni rozgrywają piłkę. Stroną Asy sunie więcej ataków. Giovinco to nie wiem, czy przebywa na boisku. Ten Szachtar jest naprawdę świetnie ułożoną drużyną. Równy mecz, nawet chyba z lekkim wskazaniem na nich, choć w końcówce jakby zyskaliśmy drugi oddech. Dobrze, że Bonuc czasem umie (fizycznie) użyć głowy.
Bo Giovinco naprawdę na boisku nie ma :-D
Początek słaby ale z czasem coraz lepiej, było kilka okazji, stawiam 2-1 wygraną ale będzie bardzo ciężko

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:42

strong return pisze:Chyba musimy dodać więcej agresji, gdy oni rozgrywają piłkę. Stroną Asy sunie więcej ataków. Giovinco to nie wiem, czy przebywa na boisku. Ten Szachtar jest naprawdę świetnie ułożoną drużyną. Równy mecz, nawet chyba z lekkim wskazaniem na nich, choć w końcówce jakby zyskaliśmy drugi oddech. Dobrze, że Bonuc czasem umie (fizycznie) użyć głowy.
Ale Giovinco jeszcze nie gra ; )

Vucinic mnie strasznie dzisiaj denerwuje i z checia bym go zmienil, gdybym nie wiedzial, ze czasami potrafi jednym fantastycznym zagraniem stworzyc swietna sytuacje strzelecka.

Ukraincy maja zdecydowanie gorsza obrone od ataku. Rozgrywaja i drybluja swietnie, najwyzsza swiatowa polka, ale jesli chodzi o bronienie to juz nie jest tak rozowo. Popelniaja bledy, powinnismy to wykorzystac.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

@D@$ pisze:
mati888 pisze:http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html

nie zacina ani ani :wink:
Mi się to w ogóle nie załącza :/
wyłączyły, cholery jedne :evil:
strong return pisze:Giovinco to nie wiem, czy przebywa na boisku.
:lol: przebywa przy boisku - grzeje się od 20. minuty

miałem nadzieję, ze stracony gol podziała na nas jak zimny prysznic i na szczęście tak się stało. Bardzo dobrze, że udało się szybko wyrównać, Bonus oddał to, co zabrał. Szkoda tego strzału Marchisio, chyba nasza najlepsza i najskładniejsza akcja.

Teraz opieprz i tradycyjnie lepsza druga połówka :pray:

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
sylvin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

faktycznie, pustki na stadionie i cisza, momentami mialem wrazenie jakby pilkarze Juve grai przy pustych trybunach... jak nasi przechwycili pilke to byl jaksi zryw ze strony kibicow, coz zobaczymy, moze pilkarze i kibica dadz o sobie znac

By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Marian. pisze:Co mnie drażni?

Kibice, którzy nie dopingują. Być może to jakiś protest, ale nie wybrali najlepszego meczu na taką inicjatywę. Po drugie. Trybuny. Aż tak drogie te bilety były? Takich pustek nie było od czasu gry na Olimpico. Nawet z Bolonią w poprzednim sezonie w CI było chyba więcej kibiców.
powtarzasz trochę głupoty komentatorów. Bilety były drogie,nawet jak na zarobki Włochów to nie aż tak tanie.Karnety chyba(ktos potwierdzi na pewno to lub zaprzeczy?) byly chyba(?) osobne na lm sprzedawane lub nie byly wcale,nie wiem.

pzoa tym na lm niestety cholera czesto mielismy pustki... nie wiem moze komentatorzy mieli racje,że kibice zlekceważyli poziom rywala? ale nie chce mi sie az tak w to wierzyć,hmmnm...pierwszy mecz na nowym obiekcie,ech...

Bonuc <3333

albo to protest...ale smutno...krzyczcie tak jak ja robie sobie w glowie doping dl;a Juve,moze to poczują że mentalnie ich lud wspiera :D :P

z powodu gry trez troche,ale bedzie dobrze,tak mysle i mam nadzieje że rywale spuchną,bo tak to cisną ostro...

forza Juve!
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 21:44 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dopiero po 20minutach udało mi się znaleźć działająca transmisje. Chwile potem 0-1 ;/ Na szczęście nasi szybko wyrównali, a bramka była efektem ćwiczeń na treningu pod okiem Conte ;D Przemyślany wariant rzutu rożnego ;)
Chciałbym zobaczyć Isle na prawej i Sebe obok Mirka w ataku.

Remis nie będzie zły ale trzeba walczyć o zwycięstwo!!

FORZA JUVE!!

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:43

Eee, w ogóle ten mecz jakiś taki ciągnący się jak balonówka. Gdzieś są jakieś zrywy, ale prawda jest taka, że pod względem prowadzenia gry i techniki odstajemy dość mocno. Brakuje skuteczności ninja Marchisio z początku poprzedniego sezonu. Wtedy byłoby nam łatwiej

Obrazek
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:43

jakku1 pisze:
Ukraincy maja zdecydowanie gorsza obrone od ataku. Rozgrywaja i drybluja swietnie, najwyzsza swiatowa polka, ale jesli chodzi o bronienie to juz nie jest tak rozowo. Popelniaja bledy, powinnismy to wykorzystac.
To prawda, tylko problemem jest głównie ich równie dobra jak atak linia destrukcji, przez którą nie możemy się przebić.

Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:44

Mirko pokazałby więcej zaangażowania bo czasami wygląda jakby miał kompletnie w czterech literach ten mecz. Chiellini dzisiaj niepewnie. Największym bohaterem na razie Bonucci, gdyby jeszcze ta główna weszła... :whistle:

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
OPD

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

kanał 133134 na sopcaście - genialna jakość ;)

A większości pierwszej połowy nie widziałem, bo komputer nie ogarniał :doh: więc się nie wypowiadam :roll:
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 21:45 przez OPD, łącznie zmieniany 1 raz.

szycha21

Juventino
Juventino

Obsrali się? Słaby początek? Słaba gra przez trybuny? Prosze was. Takie argumenty to... trybuny nie mają nic do rzeczy, zresztą kibiców wcale nie jest tak mało (przed meczem wydawało się gorzej, ktoś tam jeszcze doszedł ;]) A o motywacje się nie martwcie...napewno do tego meczu podeszli jak do każdego innego ani nie lekceważąc Szachtaru ani nie bojąc się ich.

Co do meczu, to Chiellini, Marchisio, Pirlo, Vucinic, Bonucci bardzo dobry mecz. Vidal, Lichy (jego brak techniki czasami mnie już śmieszy xd), Asamoah słaba połowa. Mam nadzieje, że po przerwie się rozruszają.

W drugiej połowie ich zabiegamy...

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:45

Wiedzialem ze bedziemy sie meczyc.
To nie przypadek ze Shahtar ma taka passe jeszcze z zeszlego roku.
Graja kosmos.
Narazie oni sa lepsi, mi serce mocniej dzisiaj bije i to duzo mocniej;), nerwy sa i to spore.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:45

Słaba pierwsza połowa, miejmy nadzieje, że chłopaki ogarną się i zagrają tak jak przystało na "Starą Damę".

Zablokowany