Jak radzą sobie byli Juventini

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2012, 22:16

Pan Mietek pisze:
Szaq pisze:
pumex pisze:A może na tle wówczas wybitnie słabego Juventusu wydawało nam się, że duński młodzik gra dobrze, a tak naprawdę był mocno przeciętny? :think:
Dokładnie tak nawet Grygera wyglądał dobrze na tle Motty. Tak samo przedstawia się sytuacja Matriego, który na tle Amauriego wypadł wyśmienicie, a jak wygląda dzisiaj każdy widzi.
Nie no, tutaj się mylisz. Matri wówczas prezentował się świetnie. A to, że teraz ma jakąś blokadę psychiczną albo to był tylko chwilowy przypływ mocy to inna sprawa. Ale wtedy grał naprawdę bardzo dobrze i tego nie wolno mu odmówić.
Świetny Matri nigdy nie był. W tamtym sezonie był dobry i grał na miarę sowich możliwości. Prawdopodobnie nigdy już nie strzeli 20 bramek w jednym sezonie. Jak dla mnie typowy jednosezonowiec, który miał to szczęście, że jego forma życia przyszła, kiedy mieliśmy kryzys i niesamowicie słaby atak. Poza tym Grygera nie grał dobrze?

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2012, 22:21

Nie wiecie przypadkiem co z Melo bo jakoś ostatnio ucichło zainteresowanie jego osobą ?

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2012, 23:15

Szaq pisze: Poza tym Grygera nie grał dobrze?
Nie :płaczę:

Ale w kwestii Matriego popieram Twoje zdanie.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2012, 11:10

baka pisze:Nie wiecie przypadkiem co z Melo bo jakoś ostatnio ucichło zainteresowanie jego osobą ?
W meczu z United najsłabszy na boisku i zółta karta. Ale przynajmniej do dobrego kebaba ma blisko.

MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2012, 22:23

Borriello właśnie strzela na 1-0 dla Genoi przeciwko Lazio :)

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 13:10

Nie wiem, czemu tak wielu ludzi zapomniało o nim, ja mam o nim dobre wspomnienia, mianowicie ostatnio sprawdziłem sobie co słychać u Marcelo Zalayety. Po wypożyczeniu do bologni trafił do Turcji i miał całkiem niezłą średnią 0,5 goli na mecz 14 (7). Natomiast jego ostatni sezon to już bajka. W swoim ukochanym Penarolu strzelił 18 bramek w 28 meczach! na yt można sobie obczaić, parę bramek a'la Treze, parę a'la Mirko.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 20:52

Melo w meczu z Bragą dostał żółtą kartkę, w 2. minucie... :D Ciekawe czy będzie dziś czerwona.

EDIT:
oczywiście kartkę, nie wiem, gdzie wtedy byłem myślami :D
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 21:48 przez Azazel, łącznie zmieniany 1 raz.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 02 października 2012, 21:44

K.M. pisze:dostał żółtą bramkę
:think:

Dzięki za przypomnienie Panie Z. jak gram w FM'a tak o Zalayecie ostatni raz słyszałem cokolwiek kiedy grał jeszcze u nas. Dobrze wiedzieć, że mu się powodzi :wink:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2012, 20:32

Z wielkim bólem piszę właśnie tego posta właśnie w tym temacie, ale gdyby ktoś zapomniał, jutro (sobota) swój pierwszy mecz w Australii rozegra nasz wielki Kapitan, Alessandro Del Piero. Mimo konieczności wstawania rano w tygodniu, specjalnie dla niego ustawię budzik. Taki minimini ukłon dla niego, za te lata radości, które mi sprawił, choć teraz ciężko mi ustalić, o której naszego czasu jutro będzie rozgrywany ten mecz. Proszę o pomoc ;)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
io_sono_Juventina

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2012, 22:16

Brutalo pisze:Z wielkim bólem piszę właśnie tego posta właśnie w tym temacie, ale gdyby ktoś zapomniał, jutro (sobota) swój pierwszy mecz w Australii rozegra nasz wielki Kapitan, Alessandro Del Piero. Mimo konieczności wstawania rano w tygodniu, specjalnie dla niego ustawię budzik. Taki minimini ukłon dla niego, za te lata radości, które mi sprawił, choć teraz ciężko mi ustalić, o której naszego czasu jutro będzie rozgrywany ten mecz. Proszę o pomoc ;)
Mecz Wellington Phoenix FC vs Sydney FC odbywa się o 7:30pm czasu lokalnego. W Sydney strefa czasowa...przesunięcie o 9 godzin wobec naszej....czyli według moich wyliczeń 10:30... :)

P.s. Widzę, że sa rozbieżności w podaniu godziny rozpoczęcia meczu czasu lokalnego. Ja tą znalazłam na :
http://www.footballaustralia.com.au/sydneyfc/
Ostatnio zmieniony 05 października 2012, 23:37 przez io_sono_Juventina, łącznie zmieniany 2 razy.

Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero coro che si alza davvero Juve per sempre sara !!!!
SZAGI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2012, 22:30

nie wiem jak to liczycie... ale pierwszy mecz Del Piero jest o 8:30 naszego czasu :) czyli tak gdzieś w okolicach Q2 w GP Japonii ;p bruuuuuuuum bruuuuuuuuuum

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2012, 22:36

Oho. Olek uczy i bawi. Fanboje nauczą się liczyć różnicę miedzy strefami czasowymi.

Po roku dla odmiany mógłby przenieść się do afryki, kolejno do ameryki południowej i zakończyć karierę w japonii :prochno:

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2012, 22:43

Ein pisze:Oho. Olek uczy i bawi. Fanboje nauczą się liczyć różnicę miedzy strefami czasowymi.

Po roku dla odmiany mógłby przenieść się do afryki, kolejno do ameryki południowej i zakończyć karierę w japonii :prochno:
Tylko sympatyków Alexa nazywa się fanbojami? Po Twoim avatarze wnioskuję że 'fanbojujesz' innemu Panu.
Ja niestety w pracy jutro o tej porze. Ciekawe jak Del Piero poradzi sobie u kangurów.

★ ★ ★
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2012, 22:47

Po Sheenie przyszła pora na tego pana.

Tak wiem, że powinna być tam jakaś ładna dupa, bądź jakiś ładny avatar z piłkarzami Juventusu, czy z jakimś ideologicznym przesłaniem, jednak już mi się w avatary nie chce bawić. A dzięki temu panu przywrócono mi wiarę w Juve to niech zostanie :prochno:

Jakiś koleś zajął już avek z tą laską z Suits dlatego nie zmieniam avka :P

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2012, 00:02

SZAGI pisze: czyli tak gdzieś w okolicach Q2 w GP Japonii ;p bruuuuuuuum bruuuuuuuuuum
Dude, eliminacje do GP Japonii zaczynają się o 7... O 8:30 to już będzie "po ptokach" ;) Skoro muszę wstać tak wcześnie to i mecz Alexa sobie obejrzę.

ODPOWIEDZ