TORUŃ || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
mcshroom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2012, 18:39

No to po długiej nieobecności jestem i ja :-D Dozoba!

Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2012, 21:37

Na Romie jeszcze mnie nie bedzie w Toruniu ale na Szachtar bardzo chetnie sie wybiore :)

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2012, 16:05

W związku z brakiem większej ilości chętnych postanowiłem zaprosić do siebie zainteresowaną trójkę. Tym samym informujemy, że w barze nas nie będzie (na wypadek jakiegoś nieogarniętego usera, co potem napisze że był, a nas nie było).

Tym samym możemy już rozpocząć zapisy chętnych na wtorek, 20:45. Juventus-Szachtar.
1) Brutalo

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
mcshroom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 września 2012, 17:43

1) Brutalo
2) MC

mrocznyyy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 12:45

bede

God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 20:48

1. Brutalo
2. MC
3. mrocznyyy
4. God

Liga Mistrzów Panowie, Liga Mistrzów.....

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
mcshroom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 16:06

Ja zabieram ze sobą dwóch kumpli, neutralnych, ale raczej Ukraińcom kibicować nie będą :wink: Tak więc trochu nas będzie, można iść.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 16:57

Sysiek ? Evilboy ? Baku ? No Panowie, szkoda mi na Was jeszcze kasy z konta ( ;) ), ale jak jutro zadzwonię i lipa, to... :evil:
Edyta, dzwoniłem do Liga Sport Klub, mamy rezerwację na 6-8 osób, ale amerykańscy się zrobili, bo za wskazanie konkretnych miejsc chcieli kasiorkę. Taki wał, tak więc mamy po prostu 6-8 miejsc na jutro.
God pisze:1. Brutalo
2. MC
3. mrocznyyy
4. God
5. Jeden kolega MC
6. Drugi kolega MC
7. Paweł vel Evilboy się potwierdził.

Liga Mistrzów Panowie, Liga Mistrzów.....

Obrazek
dawid.management

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 17:58

Panowie ja proponuje jeden Bar na ulicy Kościuszki. Mamy cały lokal dla siebie dobry 48 calowy telewizor. Jak ktoś chętny na tamte lokum to z zapraszam. Piwo po 3,5 i dobry klimat.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 18:04

dawid.management pisze:Panowie ja proponuje jeden Bar na ulicy Kościuszki. Mamy cały lokal dla siebie dobry 48 calowy telewizor. Jak ktoś chętny na tamte lokum to z zapraszam. Piwo po 3,5 i dobry klimat.
Poprosimy dokładny adres/link. Zadzwoniłem już w sprawie jutra, to nie będę robił z gęby cholewy, ale sezon przed nami długi. Tańsze piwo, większy TV ? Mi piace !

Obrazek
Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 18:06

ja oczywiscie na LM bede. !
z Beata! :)

Obrazek
dawid.management

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 19:26

Brutalo pisze:
dawid.management pisze:Panowie ja proponuje jeden Bar na ulicy Kościuszki. Mamy cały lokal dla siebie dobry 48 calowy telewizor. Jak ktoś chętny na tamte lokum to z zapraszam. Piwo po 3,5 i dobry klimat.
Poprosimy dokładny adres/link. Zadzwoniłem już w sprawie jutra, to nie będę robił z gęby cholewy, ale sezon przed nami długi. Tańsze piwo, większy TV ? Mi piace !
Kościuszki 54. Bar ANDA mają wszystkie kanały i wszystko niezbędne do oglądania meczy tym bardziej,że właściciel tego baru to raczej mój przyszły szwagier mówił,że kibiców Juventusu przyjmie z otwartymi ramionami. Bar nie za duży,ale bardzo klimatyczny.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 19:38

dawid.management pisze:
Brutalo pisze:
Kościuszki 54. Bar ANDA mają wszystkie kanały i wszystko niezbędne do oglądania meczy tym bardziej,że właściciel tego baru to raczej mój przyszły szwagier mówił,że kibiców Juventusu przyjmie z otwartymi ramionami. Bar nie za duży,ale bardzo klimatyczny.
Szkoda, że nie napisałeś tego posta godzinę szybciej ;)
Pisząc "Bar ANDA mają wszystkie kanały" nasz na myśli Al Jazeera i Sky Sport ? Bo jak tak, to od przyszłego weekendu (moim zdaniem) możecie pozyskać stałych klientów :D

Obrazek
God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 19:50

Przechodziłem obok tego pubu z milion pińcset razy, nigdy niestety tam finalnie nie trafiłem, ale ciekawa propozycja, trzeba będzie nad tym porozkminiać we wtorek, na pewno nie ma tam sky sport calcio, ale w sumie eNka teraz głównie opiera się na Juve w transmisjach z SerieA (no bo niby na kim innym mieliby to robić?)

PS:

1. Brutalo
2. MC
3. mrocznyyy
4. God
5. Jeden kolega MC
6. Drugi kolega MC
7. Evilboy
8. Sysiek
9. Beata
10. Qbaszny kolega God'a

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 19:55

God pisze:Przechodziłem obok tego pubu z milion pińcset razy, nigdy niestety tam finalnie nie trafiłem, ale ciekawa propozycja, trzeba będzie nad tym porozkminiać we wtorek, na pewno nie ma tam sky sport calcio, ale w sumie eNka teraz głównie opiera się na Juve w transmisjach z SerieA (no bo niby na kim innym mieliby to robić?)

PS:

1. Brutalo
2. MC
3. mrocznyyy
4. God
5. Jeden kolega MC
6. Drugi kolega MC
7. Evilboy
8. Sysiek
9. Beata
Pan Kelner z którym rozmawiałem telefonicznie poinformował mnie, że rezerwacja na tę lożę z chelsea można zrobić od 10 osób. Nie wykręci ktoś jeszcze kogoś ? Serfer ? Ardjan ? Kubas ? Baku ?

Obrazek
ODPOWIEDZ