TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
W związku z brakiem większej ilości chętnych postanowiłem zaprosić do siebie zainteresowaną trójkę. Tym samym informujemy, że w barze nas nie będzie (na wypadek jakiegoś nieogarniętego usera, co potem napisze że był, a nas nie było).
Tym samym możemy już rozpocząć zapisy chętnych na wtorek, 20:45. Juventus-Szachtar.
1) Brutalo
Tym samym możemy już rozpocząć zapisy chętnych na wtorek, 20:45. Juventus-Szachtar.
1) Brutalo
- Brutalo
- Juventino
Sysiek ? Evilboy ? Baku ? No Panowie, szkoda mi na Was jeszcze kasy z konta (
), ale jak jutro zadzwonię i lipa, to... :evil:
Edyta, dzwoniłem do Liga Sport Klub, mamy rezerwację na 6-8 osób, ale amerykańscy się zrobili, bo za wskazanie konkretnych miejsc chcieli kasiorkę. Taki wał, tak więc mamy po prostu 6-8 miejsc na jutro.

Edyta, dzwoniłem do Liga Sport Klub, mamy rezerwację na 6-8 osób, ale amerykańscy się zrobili, bo za wskazanie konkretnych miejsc chcieli kasiorkę. Taki wał, tak więc mamy po prostu 6-8 miejsc na jutro.
God pisze:1. Brutalo
2. MC
3. mrocznyyy
4. God
5. Jeden kolega MC
6. Drugi kolega MC
7. Paweł vel Evilboy się potwierdził.
Liga Mistrzów Panowie, Liga Mistrzów.....
- dawid.management
- Juventino
Panowie ja proponuje jeden Bar na ulicy Kościuszki. Mamy cały lokal dla siebie dobry 48 calowy telewizor. Jak ktoś chętny na tamte lokum to z zapraszam. Piwo po 3,5 i dobry klimat.
- Brutalo
- Juventino
Poprosimy dokładny adres/link. Zadzwoniłem już w sprawie jutra, to nie będę robił z gęby cholewy, ale sezon przed nami długi. Tańsze piwo, większy TV ? Mi piace !dawid.management pisze:Panowie ja proponuje jeden Bar na ulicy Kościuszki. Mamy cały lokal dla siebie dobry 48 calowy telewizor. Jak ktoś chętny na tamte lokum to z zapraszam. Piwo po 3,5 i dobry klimat.
- dawid.management
- Juventino
Kościuszki 54. Bar ANDA mają wszystkie kanały i wszystko niezbędne do oglądania meczy tym bardziej,że właściciel tego baru to raczej mój przyszły szwagier mówił,że kibiców Juventusu przyjmie z otwartymi ramionami. Bar nie za duży,ale bardzo klimatyczny.Brutalo pisze:Poprosimy dokładny adres/link. Zadzwoniłem już w sprawie jutra, to nie będę robił z gęby cholewy, ale sezon przed nami długi. Tańsze piwo, większy TV ? Mi piace !dawid.management pisze:Panowie ja proponuje jeden Bar na ulicy Kościuszki. Mamy cały lokal dla siebie dobry 48 calowy telewizor. Jak ktoś chętny na tamte lokum to z zapraszam. Piwo po 3,5 i dobry klimat.
- Brutalo
- Juventino
Szkoda, że nie napisałeś tego posta godzinę szybciejdawid.management pisze:Kościuszki 54. Bar ANDA mają wszystkie kanały i wszystko niezbędne do oglądania meczy tym bardziej,że właściciel tego baru to raczej mój przyszły szwagier mówił,że kibiców Juventusu przyjmie z otwartymi ramionami. Bar nie za duży,ale bardzo klimatyczny.Brutalo pisze:Poprosimy dokładny adres/link. Zadzwoniłem już w sprawie jutra, to nie będę robił z gęby cholewy, ale sezon przed nami długi. Tańsze piwo, większy TV ? Mi piace !dawid.management pisze:Panowie ja proponuje jeden Bar na ulicy Kościuszki. Mamy cały lokal dla siebie dobry 48 calowy telewizor. Jak ktoś chętny na tamte lokum to z zapraszam. Piwo po 3,5 i dobry klimat.

Pisząc "Bar ANDA mają wszystkie kanały" nasz na myśli Al Jazeera i Sky Sport ? Bo jak tak, to od przyszłego weekendu (moim zdaniem) możecie pozyskać stałych klientów

- God
- Juventino
Przechodziłem obok tego pubu z milion pińcset razy, nigdy niestety tam finalnie nie trafiłem, ale ciekawa propozycja, trzeba będzie nad tym porozkminiać we wtorek, na pewno nie ma tam sky sport calcio, ale w sumie eNka teraz głównie opiera się na Juve w transmisjach z SerieA (no bo niby na kim innym mieliby to robić?)
PS:
1. Brutalo
2. MC
3. mrocznyyy
4. God
5. Jeden kolega MC
6. Drugi kolega MC
7. Evilboy
8. Sysiek
9. Beata
10. Qbaszny kolega God'a
PS:
1. Brutalo
2. MC
3. mrocznyyy
4. God
5. Jeden kolega MC
6. Drugi kolega MC
7. Evilboy
8. Sysiek
9. Beata
10. Qbaszny kolega God'a
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Pan Kelner z którym rozmawiałem telefonicznie poinformował mnie, że rezerwacja na tę lożę z chelsea można zrobić od 10 osób. Nie wykręci ktoś jeszcze kogoś ? Serfer ? Ardjan ? Kubas ? Baku ?God pisze:Przechodziłem obok tego pubu z milion pińcset razy, nigdy niestety tam finalnie nie trafiłem, ale ciekawa propozycja, trzeba będzie nad tym porozkminiać we wtorek, na pewno nie ma tam sky sport calcio, ale w sumie eNka teraz głównie opiera się na Juve w transmisjach z SerieA (no bo niby na kim innym mieliby to robić?)
PS:
1. Brutalo
2. MC
3. mrocznyyy
4. God
5. Jeden kolega MC
6. Drugi kolega MC
7. Evilboy
8. Sysiek
9. Beata