Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 21:07

rozumiem, ze ten karny oczywiscie dla Interu sluszny i Bielanski nawet zlego slowa nie powie.. ale wczoraj Juventus to lecialo na bramkę i ręka mozna powiedziec wybronil, a to z interem bardziej nabite bylo.. ale i tak poki co Inter lepszy znacnzie..

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 22:25

Peter pisze:Które oskarżenia Zemana są prawdziwe wg dziennikarza z LGDS?
tak podczepię się do tematu, dzisiaj w trójce radiowej jadąc do Wrocławia słuchałem jak dziennikarz sportowy mówił coś takiego:
"Zdenek Zeman jest mocno nielubiany w Turynie odkąt kiedyś porównał szatnie Juventusu do pokaźnej apteki. Jak się później okazało, miał rację".

Krew człowieka zalewa.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Peter

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 22:55

Najgorsze jest to, że słuchając takich wypowiedzi w radio albo oglądając studio meczowe w Nsport, ktoś kto nie ma pojęcia o rożnych sprawach i nie jest zaznajomiony, tak jak fani Juve, będzie przyswajał sobie te stereotypy albo opowiadał innym, no bo przecież jakiś "ekspert" w studio tak powiedział.
Czemu jeszcze nie zmienili gości w studio po których widać od razu dużą stronniczość?
Chyba trzeba uświadomić N-ce, że Juve ma najwięcej fanów z włoskich klubów i to też w ich interesie leży, żeby być jak najbardziej obiektywnym.
Chociaż na forum N-ki widziałem, że trochę osób zaczęło już pisać o tej stronniczości w studio przed meczami.

Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?

"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 23:32

Siena - Juventus 15.00 niedziela 07.10.12 nSport HD ;)

a wieczorem oczywiscie derby Mediolanu, ale chyba na Npremium 1 HD tak zrozumialem..

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 23:36

rammstein pisze:Siena - Juventus 15.00 niedziela 07.10.12 nSport HD ;)

a wieczorem oczywiscie derby Mediolanu, ale chyba na Npremium 1 HD tak zrozumialem..
Ja też tak to zrozumiałem w gąszczu bezsensownego gadania pana z La Gazzetty i Vito. Możemy się spodziewać że szlagierowe mecze Juve z Milanem czy Interem też będą do obejrzenia na kanałach premium...

★ ★ ★
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 23:41

booyak pisze:Ja też tak to zrozumiałem w gąszczu bezsensownego gadania pana z La Gazzetty i Vito.
Pan z LGDS ma więcej wiedzy o tej lidze, niż 95% deszczowych z tej strony. Derby na npremium - niedobrze.

ObrazekObrazek
Charo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 23:51

Derby Mediolanu rozegrane będą o 15:00, puszczą na kanale Premium, ale chociaż Juventus będzie w kanale enki ogólnie dostępnym :) Wieczorkiem gra Udinese z Napoli i to spotkanie również dadzą na głównym kanale Nki. Póki Juve dają na tym bardziej dostępnym, ośmielę się nie protestować :wink:

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 23:55

De Rossi pisze:Pan z LGDS ma więcej wiedzy o tej lidze, niż 95% deszczowych z tej strony. Derby na npremium - niedobrze.
Co nie zmienia faktu że wiedzy tej używa tylko w sposób wygodny dla siebie i przedstawiający Juve w mało kolorowych barwach. Nawet chwaląc nasz zespół czuć że zżera go zazdrość od środka. Ekipa dzisiejszego studia moim skromnym zdaniem nie nadaje się w ogóle do programu gdzie prowadzona powinna być dyskusja. Jeden przekrzykiwał drugiego a co za tym idzie w studiu panował totalny chaos. Jak lubię na nSport obejrzeć Poniedziałkowy Program Piłkarski czy Studio Ligii Mistrzów tak studio ze skrótami Serie A, czy też studia przedmeczowe z uwagi na gości to jedna wielka porażka.

★ ★ ★
darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 00:00

Podobało mi się jak mówili coś tam o menadżerach, radach starszych itp. A gostek z LGDS zgasił Kołodziejczyka ( ten jego szyderczy uśmiech ) wielkiego eksperta od Serie A.

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 00:08

W spotkaniu z Sieną nie będzie w studiu Stefana Bielańskiego 8)
Vito to totalna porażka. Ciągle kompleksy Juve. A to karny a to kartka.
pan Zambrotta pisze:
Peter pisze:Które oskarżenia Zemana są prawdziwe wg dziennikarza z LGDS?
tak podczepię się do tematu, dzisiaj w trójce radiowej jadąc do Wrocławia słuchałem jak dziennikarz sportowy mówił coś takiego:
"Zdenek Zeman jest mocno nielubiany w Turynie odkąt kiedyś porównał szatnie Juventusu do pokaźnej apteki. Jak się później okazało, miał rację".

Krew człowieka zalewa.
T. Lipiński też o tym kiedyś pisał, ale jak podkreślił nikt nikogo za rękę nie złapał i sprawy nie ma. Napinka świra, wiecznego przegranego, zdobywcy tytułów Serie C1/B Zdenka Z o której teraz znowu bredzą polskie media.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 09:03

AdiZ pisze: Napinka świra, wiecznego przegranego, zdobywcy tytułów Serie C1/B Zdenka Z o której teraz znowu bredzą polskie media.
C2!

Tak sobie mysle, czy w tej sytuacji redakcja JuvePoland nie zechcialaby napisac jakiegos listu do nSportu, w ktorym sprzeciwiliby sie objezdzaniu i obsmarowywaniu naszego ukochanego klubu na ich antenie przez goscia, ktory na dobra sprawe nie umie mowic po polsku i nie ma nic wspolnego z pilka nozna. Na pewno daloby im to bardziej do myslenia niz jakies wpisy na ich forum.

Obrazek
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 09:13

Fajnie, że pokażą kolejny mecz Juve.
Wiecie może dlaczego nie udostępniają Nki na weebie? Wykupiłem premium i kasa idzie w błoto :evil: Może by trzeba było coś do nich napisać? Nie wiem...

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 09:17

Napisałem do działu technicznego i mnie zlali :D Może masowy spam by coś wskórał?

Dzięcioł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 09:29

pan Zambrotta pisze:tak podczepię się do tematu, dzisiaj w trójce radiowej jadąc do Wrocławia słuchałem jak dziennikarz sportowy mówił coś takiego:

Krew człowieka zalewa.
"...odkąt..." stary...gdzie ta renoma PWr.

Zeman w sobotę dostał kolejna nauczkę. Niemniej trzeba oddać Czechowi, że po meczu zachował się przyzwoicie, stwierdzając że zagraliśmy zdecydowanie lepiej.

Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 09:37

stahoo pisze:Napisałem do działu technicznego i mnie zlali :D Może masowy spam by coś wskórał?
No co za...byleby kasę zgarnąć i mieć w poszanowaniu. Już nie kupię premium.

ODPOWIEDZ