Serie A 12/13 (6): JUVENTUS 4-1 Roma
- Darek-WLKP
- Juventino
weeb.tv nie dostępne N HD.... poczekam do rozpączecia meczy gdu nie włączą krew mnie zaleje !!
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
cos z tymi linkami do sopcasta cienko ostatnio,wiekszosc z nich czesto nie dziala,a szkoda bo to najlepszy sposob na oglondanie meczyykow przez neta
- Antek666
- Juventino
ja o czymś nie wiem i Isla z Matrim są transwestytami czy akurat myślałeś o którejś dziewczynie(no chociażby MatriegoKrystek pisze:Nie rozumiem czemu nie gra Isla która ma się ogrywać po kontuzji. A Matri to już totalne nieporozumienie, po tak słabej grze on nie powinien grać w pierwszym składzie do stycznia(poza pucharem) i być sprzedany, za niego wystawiłbym Bendtnera która na pewno by sobie lepiej poradził. No ale Conte wie lepiej, Forza Juve!

to akurat wiemy od dawnastrong return pisze:Alexie M. zjedz banana i zrób to.
Ja wierzę.* 8)
no cóż,niektórzy twierdzili uparcie,że z Violą też graliśmy by odpoczywać na Romę,teraz może i ci sami piszą,że odpoczywamy dziś przed szachtarem,hmm
- Darek-WLKP
- Juventino
weeb.tv !!?? co oni odpierd...... ? puscili jeden Mecz Juve i nadal nie dostępne pany???????
- Darek-WLKP
- Juventino
Skibil daj linka
- Skibil
- Redaktor
- Darek-WLKP
- Juventino
weeb.tv niech sobie kazdy podaruje,zaplacilem za VIP , jeden mecz pokazali i nie dostępny ... napisalem do Administratora ... poprostu bez komentarza
- Kamil_on
- Juventino
To raczej Roma jest tak słaba, niż Juventus tak mocny, ale co tam
3 bramki w 18 minut, 2 razy poprzeczka, od 30 minuty „Ole” na trybunach – koncert!

Ostatnio zmieniony 29 września 2012, 21:36 przez Kamil_on, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Przepis na genialny Juventus:
- MVP w formie.
- Przyzwoite wrzutki De "Celie".
- Irytujący Szwagier.
- 1 babol Bonucciego.
- MITRA MATRI 'rzondzi i wymiata'
Nie mam pojęcia ile koksu wciągali nasi zawodnicy przed meczem, ale musieli tego mieć na ciężarówki.
Roma jest 'suaba' i śmierdzi. Zeman? Niech ginie :!: :!: :!: :!: !!!!1111oneoneoneone
Ole! Ole! "Ręcznik Buffona" Ole!
- MVP w formie.
- Przyzwoite wrzutki De "Celie".
- Irytujący Szwagier.
- 1 babol Bonucciego.
- MITRA MATRI 'rzondzi i wymiata'
Nie mam pojęcia ile koksu wciągali nasi zawodnicy przed meczem, ale musieli tego mieć na ciężarówki.

Roma jest 'suaba' i śmierdzi. Zeman? Niech ginie :!: :!: :!: :!: !!!!1111oneoneoneone
Ole! Ole! "Ręcznik Buffona" Ole!
Ostatnio zmieniony 29 września 2012, 21:38 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- gucio_juve
- Juventino
Dlaczego wszystkie flagi na stadionie są do góry nogami? Chodzi mi szczególnie o sektor za plecami Buffona w pierwszej połowie?
- pumex
- Juventino
Komentarz meczu Jagody: "Ostatnie parę minut brzydszej gry, Roma gra teraz to co w całym meczu czyli nic" :lol: I to jest najkrótsze i najtrafniejsze podsumowanie gry Giallorossich. Są jak duet Orion z Mam Talent - tragiczni. A Juventus gra spacerkiem swoje. O dziwo bardzo dobry De Ceglie, najsłabiej chyba Vucinic.