Dudek na celowniku Manchesteru City
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Manchester City jest podobno poważnie zainteresowany pozyskaniem polskiego bramkarza Liverpoolu Jerzego Dudka. Reprezentant Polski przechodząc do niedawnego rywala Dyskobolii Grodzisk Wlkp. w Pucharze UEFA, miałby zniwelować problemy menedżera Kevina Keegana z tą pozycją.
Co raz częściej z urazami boryka się 40-letni David Seaman, natomiast drugi bramkarz Nicky Weaver z powodu kontuzji nie będzie mógł występować do końca roku.
źródło: pilkanozna.pl
Zmiana Jurkowi by się przydała bo w Liverpoolu już go nie chcą.
Co raz częściej z urazami boryka się 40-letni David Seaman, natomiast drugi bramkarz Nicky Weaver z powodu kontuzji nie będzie mógł występować do końca roku.
źródło: pilkanozna.pl
Zmiana Jurkowi by się przydała bo w Liverpoolu już go nie chcą.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Yari
- Juventino
Dudek już chyba ma dość tej atmosfery jak teraz panuje w klubie. Liverpool gra tragicznie ostatnio, a Jurek jak narazie grzeje ławe. przejście do manchesteru city byłoby dobrym pomysłem dla Niego. Seaman już i tak za niedługo kończy kariere.
- Juverulez!
- Juventino
- RuTeK
- Juventino
Liverpol to klub z Przyszloscia a Nie jakis tam MenCity...
Niech tam siedzi do konca karriery tylko zeby gral w pierwszej 11
Niech tam siedzi do konca karriery tylko zeby gral w pierwszej 11

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Olszan
- Juventino
Niech przechodiz bo Liverpool to ni9e obrażając nikogo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> grają coraz słabiej Ten klub jest wogle jakiśdziwny niech broni sobie ten Kerkland a udek neich przechodzi do solidnego angielskeigo klubu jakim jest z pewnoscią Manchester City 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- juve21
- Juventino
Wiecie ,według mnie Dudek nigdy nie był świetnym bramkarzem ,co najwyżej solidnym. W reprezentacji zawsze zawalal mecz a i w Liverpoolu często zdarzały mu się wpadki jaki nie powinny dobremu bramkarzowi. Houlier ma go juz chyba dość ,dlatego lepiej dla samego Dudka żeby gdzieś przeszedł.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- booyak
- Juventino
Zgadzam sięMarcin-IRONEK pisze:Ja jestem za. Chociaż wolałbym żeby przeszedł gdzieś do Serie A lub do hiszpani.

★ ★ ★