Mecze Juve w TV
- Szaq
- Juventino
Mam dokładnie takie same odczucia. Studio porażka. Zwłaszcza ten dziadek mnie wnerwiał cały czas spuszczał się nad Chievo (btw okropne mieli stroje) i nas krytykował. To o Conte to już było przegięcie. Widać, że kryterium przyjmowania gości to mieszkał we Włoszech. Matusiak, Boruc, jacyś polscy Włosi. Lepiej niech biorą profesjonalistów.booyak pisze:Studio to porażka. Kibic Juve ledwo rozumiejący resztę, antyJuventinio w postaci tego gościa z La Gazzetty i jego wypowiedzi na temat Conte, że powinniśmy się cieszyć że nie dostał większej kary i śmiech kiedy nasz włoski kibic chciał bronić Juve przypominając 2006r. Matusiak i pan prowadzący chyba mało ogarnięci jeśli chodzi o Serie A., mimo że ten pierwszy spędził tam trochę czasu. Jeśli tak ma wyglądać studio przed każdym meczem Juve to ja dziękuje i wole wejście na antenę przed samym hymnem.Mateo21 pisze:Nawet fajnie dzisiaj komentowali mecz Juve, osoby w studiu też nawet spoko
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Oprócz tego dziadka wczoraj był jeden wielki spust nad Juventusem. Lubię kiedy nas doceniają ale bez przesady. Jagoda pół meczu się podniecał tym, że nieobecny na boisku Lichtsteiner przebiegł 6,5 km do przerwy w Londynie. Gdyby to był mecz Barcy to leciałyby same hejty.
- delarudii
- Juventino
Program programem, ale tą zapowiedź następnej kolejki pokazali w studiu po meczu Juve, więc na pewno tak będzie.Fonczek1947 pisze:W programie nki jest napisane, że we wtorek o godzinie 21:00 puszczają ManU - Galatasarayrammstein pisze:Zapowiedz następnej kolejki w NSport HD:
Fiorentina - Juventus 25.09
20:45 nSport HD
Napoli -Lazio 26.09
20:45 nSport HD
Studio przed meczem od 20.00
Następny mecz z Romą na pewno też pokażą, bo nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej, więc można się cieszyć, że eNka pokazuje 3 mecze pod rząd z udziałem Juve.
W siódmej kolejce na pewno pokażą derby Mediolanu, ciekawy też jest mecz Napoli z Udine, ale oba pojedynki są o jednej porze więc na pewno transmitowany będzie Milan z Interem. Juve gra ze Sieną, ale dzięki takiemu terminarzowi jest szansa, że nasz mecz też pokażą, chociaż nie nastawiam się na to.
Może poprosimy "działaczy" z JP, żeby wystosowali petycje do eNki o ciszę podczas hymnu Juventusu? 8)
- Szaq
- Juventino
Komentarz był na niezłym poziomie, a to ,że tak się nami jarali spowodowane jest tym, że dopiero poznają serie a i Juventus każdy ,kto zobaczy po raz pierwszy w akcji taki zespół ma prawo się trochę podniecać. Myślę ,że około 10. kolejki będzie już dużo lepiej. Tylko przede wszystkim zmienić ludzi w studiu.Ouh_yeah pisze:Oprócz tego dziadka wczoraj był jeden wielki spust nad Juventusem. Lubię kiedy nas doceniają ale bez przesady. Jagoda pół meczu się podniecał tym, że nieobecny na boisku Lichtsteiner przebiegł 6,5 km do przerwy w Londynie. Gdyby to był mecz Barcy to leciałyby same hejty.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
http://n.pl/co-ogladac/liga-wloskadelarudii pisze:Program programem (...)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- marek.siedlce
- Juventino
Ale mi narobili w tej n-ce uciechy
Sobotnie spotkanie z Romą będzie można również zobaczyć na antenie N-Sport.

Sobotnie spotkanie z Romą będzie można również zobaczyć na antenie N-Sport.
FORZA JUVE !!!
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
heh ktos wylapal gafy dziennikarzy?
mi sie pdoobala taka, ze Toni przyczynil sie do naszego triumfu w Serie A, strzelajac 2 gole;p;p... tylko ze to bylo sezon wczesniej, gdy zajelismy 7 miejsce;p
mi sie pdoobala taka, ze Toni przyczynil sie do naszego triumfu w Serie A, strzelajac 2 gole;p;p... tylko ze to bylo sezon wczesniej, gdy zajelismy 7 miejsce;p
- bendzamin
- Redaktor
Wczoraj nagadali tyle glupot, ze powinni wyczerpac limit na kilka kolejek :roll:
Z tego, co zapamietalem:
- Kałdrado i Emilio Viviano powtarzane wielokrotnie
- Ferguson nie chcial zatrzymac Pogby (aka Pogo) w United, bo nie uwazal go za perspektwicznego zawodnika
- W Juve gra albo Marchisio, albo Vidal
Do tego komentarz byl ogolnie zamulajacy i nudny. Chyba najgorzej komentowany mecz Serie A ze wszystkich, jakie do tej pory ogladalem na nSporcie.
Z tego, co zapamietalem:
- Ferguson nie chcial zatrzymac Pogby (aka Pogo) w United, bo nie uwazal go za perspektwicznego zawodnika
Do tego komentarz byl ogolnie zamulajacy i nudny. Chyba najgorzej komentowany mecz Serie A ze wszystkich, jakie do tej pory ogladalem na nSporcie.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
mi sie jeszccze nie podobalo, ze gdy kilka razy pokazywali nasza trójke, Marotta, Agnelli i Nedved nikt nawet slowa nie powiedział... tak jak prezydent Violi, nazywali go prostu VIPem;) dobrze, ze chociaz wiedzą kto to Conte, Carrera i Montella..
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Osobiście meczu na n nie oglądałem i nie żałuję, za to oglądał mój kolega i na gg w trakcie gadaliśmy i od czasu do czasu pisał mi co tam komentator kwiatkami sypał:bendzamin pisze:Wczoraj nagadali tyle glupot, ze powinni wyczerpac limit na kilka kolejek :roll:
- [komentator] mowi ze od kalczjopoli conte zawiesili hahabo sie smród ciągnął aż do teraz i teraz conte zawiesilize jeszcze juve nie wyszło z tej korupcji
a <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> [komentator] mowi wucinicz
wyzywają że 3-5-2 to gówniany system i starya potem chwalą że dużo bramek sie strzela
JESZCZE SPRAWY ZWIĄZANE Z KORUPCJĄ W JUVENTUSIE SIE NIE ZAKOŃCZYŁY
mówią że conte oszukuje i sie przez krótkofalówki porozumiewa mikro
HUŁAN KAŁDRADO IRYTOWAŁ NAS MACHANIEM NOGAMI TERAZ ZAGRAŁ PRZEPIĘKNĄ PIŁKĘ KOLUMBIJCZYK
przyjmuje runnera w futbolu amerykanskim BIEGNIE BIEGNIE DOPÓKI GO NIE SFAULUJĄ
sędzia poczuł się oszukany - kiedy któryś z graczy violi symulował faul
DAJE MOŻLIWOŚĆ UPRAWIANIA MĘSKIEJ GRY
antonio conte ukrywa się w kantorku pod dachem
LUCA TONI ZDEMOLOWAŁ KIELINIEGO
- binio
- Juventino
Goście widać nie komentowali wcześniej Juve, czy ligi włoskiej, więc sądzę, że z każdym meczem będzie lepiej, ale fakt - te same głupoty zauważyłem.bendzamin pisze:Wczoraj nagadali tyle glupot, ze powinni wyczerpac limit na kilka kolejek :roll:
Z tego, co zapamietalem:

- johnnybgoode
- Juventino
Właśnie oglądam studio przedmeczowe na Nce, chciałbym zacytować pana Vito (z nazwiska mi bliżej nieznany) <łamany polski> O tym ile Juventus ukradł w lidze włoska w ciągu ostatnich 30 lat można by zrobić osobny magazyn </łamany polski>. Rozumiem że facet jest kibicem Violi może żywić nienawiść do Juve, ale ja tym się czułem niezwykle, kurna (żeby nie użyć innego słowa), urażony. Co ten koleś robi w TV?!
Jeszcze dodam o tekstach o niesłusznych karnych dla Juve co 4 minuty, polecam wam zobaczyć powtórkę studia, albo skądś pobrać.
Jeszcze dodam o tekstach o niesłusznych karnych dla Juve co 4 minuty, polecam wam zobaczyć powtórkę studia, albo skądś pobrać.
- Alfa i Omega
- Juventino
Po co? Żeby zobaczyć jak koleś z "Europa da się lubić" plecie trzy po trzy? Lepiej już chyba sobie obejrzeć przez te pół godziny kawałek jakiegoś dobrego filmu, niż patrzeć na takie cuda. Niech plecie.johnnybgoode pisze: Jeszcze dodam o tekstach o niesłusznych karnych dla Juve co 4 minuty, polecam wam zobaczyć powtórkę studia, albo skądś pobrać.
Skoro N bierze jego, to czemu na Eurosporcie Bundes nie komentuje Steffen Moeller?