Gdzie oglądamy mecz z Chievo ?? Jak ktoś może to napiszcie mi sms'a nr 502 239 244 bo nie mam neta w mieszkaniu muszę korzystać z KFC.
"But for every fall there's a need to get back up again, hold your head high with courage and show even more desire than before." - Alessandro Del Piero
Przepraszam bardzo, jak mnie nie było to też ostro chlaliście, np. w dzień zdobycia tytułu :-D. Ale i tak jestem zaskoczony, że tak było spokojnie w środę.
B@mbus pisze:Gdzie oglądamy mecz z Chievo ?? Jak ktoś może to napiszcie mi sms'a nr 502 239 244 bo nie mam neta w mieszkaniu muszę korzystać z KFC.
chyba nikt się dzisiaj nie wybiera ale na Nsport leci i pod nasypem zawsze się gdzieś znajdzie albo w felicita, ja chyba jednak nie wyrobie się to się nie ustawiam
Siema laski! Sorry, że dwa posty pod sobą, ale zbieramy się w końcu na tę Violę, czy zostajemy w domkach i pijemy ciepłe kakao? Dajcie głos, bo nie wiem co robić .
Niestety, ale muszę dzisiaj spasować, bo jutro mam poprawę warunku od rana ze statystyki. Niemniej jednak statystycznie mi wychodzi, że dzisiaj też wygramy