Gigs o Juve
- PABLO
- Juventino
Dzisiaj na konferencji prasowej Ryan Gigs pomocnik Manchesteru United i reprezentacji Walii wypowiedział się na temat nagród FIFA, krótko z charakteryzował zawodników, którzy byli w czołówce i którzy według niego powinni tam się znaleźć. Opisał na niej między innymi, dwóch zawodników Juve, a także nie spodziewanie trenera Juve Marcello Lippiego.
Buffon: "W tej chwili najlepszy bramkarz świata. Mimo, że jest młody jest już wielką postacią w współczesnym futbolu."
Nedved: "Przechodzi najlepszy okres w karierze, jest prawdziwym przywódcą Juve"
Lippi: " Pod jego wodzą Juventus odniósł w Lidze Mistrzów lekkie i najwyższe w historii zwycięstwo. Ten wynik był nadzwyczajny! Sam ustawia grę, ma świetną taktykę, jeśli nie najlepszą w Europie. Może nie znam go zbyt dobrze, ale mam respekt przed tak wielkim trenerem."
www.juve.prv.pl
Buffon: "W tej chwili najlepszy bramkarz świata. Mimo, że jest młody jest już wielką postacią w współczesnym futbolu."
Nedved: "Przechodzi najlepszy okres w karierze, jest prawdziwym przywódcą Juve"
Lippi: " Pod jego wodzą Juventus odniósł w Lidze Mistrzów lekkie i najwyższe w historii zwycięstwo. Ten wynik był nadzwyczajny! Sam ustawia grę, ma świetną taktykę, jeśli nie najlepszą w Europie. Może nie znam go zbyt dobrze, ale mam respekt przed tak wielkim trenerem."
www.juve.prv.pl
- Reggie
- Juventino
A jednak ten Gigs to spoko koleś 8)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bardzo spodobała mi się wypowiedz Giggsa, chyba zaczynam go lubić. Ale w sumie ma rację Buffon to najleprzy bramkarz, Nedved piłkarz a trener Lippi. Każdy tak myśli jednak taki kibic Realu nie powie tego tylko będzie utrzymywał że tacy Raul czy Beckham są najlpsi choc sam wiem że jest inaczej.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- KowalFromStolica
- Juventino
Wszyscy nagle go lubią bo powiedział że Juve to jest najlepszy? Chyba wszyscy to wiemy, ja nadal go nie lubię jak by się nie podlizywał :?
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Naprawdę miło słyszeć takie komplementy pod naszym adresem. Cieszę, że Giggs potrafi obiektywnie ocenić rywali. Niestety niektórym zawodnikom lub trenerom tego brakuje. Jak by nie było Giggs, napewno nie skłamał. 8)
Niepowiem, że przez to diametralnie mzienię o nim zdanie. Mimo iż jestem TYLKOz JUVE to i tak uważam go za świetnego zawodnika.
Niepowiem, że przez to diametralnie mzienię o nim zdanie. Mimo iż jestem TYLKOz JUVE to i tak uważam go za świetnego zawodnika.

- Peja48
- Juventino
Zawsze lubiałem i ceniłem Giggsa a zaczołem go lubieć dzięki mojemu wujkowi który go uwielbiał trzymałem sztamę z wujkiem i udawałem że lubię MU ale zaczynałem po cichu lubieć Giggsa zawsze porównywałem go do Davidsa bo robili takie same szarze a za tą wypowiedz wybaczam mu te 2 gole na Delle Alpi
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- rdk@
Po prsotu chłop powiedział to co czuje, myśli, że nasi zawodnicy są najlepsi, i tyle, a nie tylko Real, Real, Real... :evil:
P.S-zapomniał o ALEXIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
P.S-zapomniał o ALEXIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: