Sezon 2012/2013
- Antek666
- Juventino
oj tam,czemu od razu nie podoba się?Ein pisze:FT Catania 0 - 0 Napoli
FT Inter Milan 0 - 2 Siena
FT Udinese 2 - 1 AC Milan
Jak nisko upadł Milan ...
nie podoba mi się ta sytuacja.

Jak tak dalej im będzie "szło" to rozgrywki Coppa Italia będą dla nich największym priorytetem aby dostać się do przyszłorocznych pucharów :rotfl:
- pumex
- Juventino
Nie oglądałem, ale Sycylia to trudny teren, więc wynik nie jest dla mnie niespodziankąEin pisze:FT Catania 0 - 0 Napoli
Nie oglądałem, ale szczerze mówiąc jestem w lekkim szoku. Siena wydawała się być jeszcze słabsza niż ChievoEin pisze:FT Inter Milan 0 - 2 Siena
Oglądałem i do tej pory śmieję się z całokształtu gry Mesbaha. Tej koleś to niezły przeszczep :lol:Ein pisze:FT Udinese 2 - 1 AC Milan
Ciekawe, kto pierwszy wyleci: Strama czy Allegri? Szczerze, nie zdziwię się, jak następcą któregoś z nich będzie Carrera, gdy Conte wróci na ławkę

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Od 4 minuty Napoli grało z przewagą jednego zawodnika. To jest niespodzianka, bez przesady.pumex pisze:Nie oglądałem, ale Sycylia to trudny teren, więc wynik nie jest dla mnie niespodziankąEin pisze:FT Catania 0 - 0 Napoli
Ja się natomiast szczerze zdziwię i dziwię się, że takie durne pomysły przychodzą Ci pumexie do głowy.pumex pisze:Ciekawe, kto pierwszy wyleci: Strama czy Allegri? Szczerze, nie zdziwię się, jak następcą któregoś z nich będzie Carrera, gdy Conte wróci na ławkę
Im teżEin pisze:nie podoba mi się ta sytuacja.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
To już znacznie bardziej prawdopodobne jest, że Strama i Allegri zamienią się miejscamipumex pisze:Szczerze, nie zdziwię się, jak następcą któregoś z nich będzie Carrera, gdy Conte wróci na ławkę

- SKAr7
- Juventino
Cóż, w drugiej połowie oglądałem transmisję łączoną i powiem, że Bologni, a już w szczególności Gilardino, będzie się śnił mecz z Pescarą :C Powinniśmy wyjść z beniaminkiem w pierwszym składzie i podbić jakiś rekord ligowy, bo to żart, żeby drużyna z taką obroną grała w Serie A :doh:
Catania, mimo gry przez 92 minuty w osłabieniu, była bliżej zwycięstwa niż Napoli
Natomiast spotkań drużyn z Mediolanu nawet nie komentuję. O ile merdający mają jakieś szanse na lepsze jutro, bo mieli dziś niemało pecha i niefrasobliwości w obronie, tak w milanie dobrze w tym sezonie póki co gra tylko Pazzo- dziś ta próba z przewrotki była pierwsza klasa. Całej reszcie nawet się nie chce. A nawet się nie chce chcieć. Ba, mam wrażenie, że wciąż nie dość "incepcyjnie" zszedłem.
Catania, mimo gry przez 92 minuty w osłabieniu, była bliżej zwycięstwa niż Napoli
Natomiast spotkań drużyn z Mediolanu nawet nie komentuję. O ile merdający mają jakieś szanse na lepsze jutro, bo mieli dziś niemało pecha i niefrasobliwości w obronie, tak w milanie dobrze w tym sezonie póki co gra tylko Pazzo- dziś ta próba z przewrotki była pierwsza klasa. Całej reszcie nawet się nie chce. A nawet się nie chce chcieć. Ba, mam wrażenie, że wciąż nie dość "incepcyjnie" zszedłem.
Rok temu na pewno. Ale Chievo straciło dwóch ważnych zawodników, a Siena? Brak Destro to tylko osłabienie z przodu. Poza tym- mieli sporo szczęścia w tym meczu.pumex pisze:Nie oglądałem, ale szczerze mówiąc jestem w lekkim szoku. Siena wydawała się być jeszcze słabsza niż ChievoEin pisze:FT Inter Milan 0 - 2 Siena
Ostatnio zmieniony 23 września 2012, 17:16 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gotti
- Juventino
Ja się tylko zastanawiam jaki wpływ na zespół ma obecnie Carrera. To jest raczej tylko marionetka Conte, ale po zdobyciu takiego doświadczenia jakie właśnie zdobywa może zostać światowym szkoleniowcem. Mało, że doświadczenie to i renomę sobie właśnie robi.
W ogóle przyjemnie się go ogląda na ławce, bo wygląda jak by nie miał żadnych kompleksów. Wstaje, krzyczy itd.
W ogóle przyjemnie się go ogląda na ławce, bo wygląda jak by nie miał żadnych kompleksów. Wstaje, krzyczy itd.
- pumex
- Juventino
Nie wiedziałem. Co nie zmienia faktu, że Sycylia to trudny teren.szczypek pisze:Od 4 minuty Napoli grało z przewagą jednego zawodnika. To jest niespodzianka, bez przesady.
Czemu durne? Juventus jest teraz wzorem dla wszystkich drużyn w Italii a Carrera jak by nie było buduje sobie renomę, nawet, jeśli jest tylko pionkiem Conte. Oba kluby z Mediolanu mają problem z trenerami, wolnych ludzi na to stanowisko nie ma wielu i jeśli nadarzyłaby się okazja, żeby ściągnąć kogoś, kto w jakimś stopniu zna sekrety Juve i metody szkoleniowe Conte, które doprowadziły nas do tego miejsca, w którym się znajdujemy, to czemu mieliby nie skorzystać? Warunek jest taki, że poszukiwania trenera przez Inter i Milan musiałby się zbiec w czasie z powrotem Antonio. Sam Carrera po obecnej przygodzie pewnie nie zadowoli się rolą asystenta lub trenera Primavery i będzie czekał na propozycje.szczypek pisze:Ja się natomiast szczerze zdziwię i dziwię się, że takie durne pomysły przychodzą Ci pumexie do głowy.
Dziś podczas meczu Udine-Milan komentatorzy mówili, że niewykluczona jest sytuacja, w której miejscami zamieniają się Guidolin z AllegrimOuh_yeah pisze:To już znacznie bardziej prawdopodobne jest, że Strama i Allegri zamienią się miejscami

- Supersonic
- Juventino
Nie zebym chcial psuc dzisiejsza celebracje mistrzostwa przez coniektorych ale Napoli ma 10/12 ptk czyli 83% zas Lazio poki co ( wieczorem sie to zmieni :twisted: ) 100% a wiec srednie spokojnie gwarantujace mistrzostwo. Plus obie te ekipy nie graja w Lm itd. Zeby Supersonic nastroje tonowal - tego jeszcze nie grali. Chociaz w sumie tu nie chodzi o tonowanie - ja tez uwazam ze mistrzem raczej zostaniemy my, ale skreslanie prawie wszystkich konkurentow po 4 kolejkach jest dosyc hmmm durne?
Kurde 5 lat nie liczylismy sie w ogole, nagle wygralismy mistrzostwo i polowa narzeka, ze nastepne zdobedziemy na lajciku, w dodatku bedzie to badziewne scudetti z mosiadzu przyznawane za zwyciestwo w badziewnej lidze..
Kurde 5 lat nie liczylismy sie w ogole, nagle wygralismy mistrzostwo i polowa narzeka, ze nastepne zdobedziemy na lajciku, w dodatku bedzie to badziewne scudetti z mosiadzu przyznawane za zwyciestwo w badziewnej lidze..
ALe obie grają w LE ( bez względu na to jak serią ją traktują ) więc do pewnego momentu ( aż odpadną ), będą grali tyle samo meczy co my, mając nieporównywalnie węższe kadry od nas. Spoko, spuchną.Supersonic pisze:Nie zebym chcial psuc dzisiejsza celebracje mistrzostwa przez coniektorych ale Napoli ma 10/12 ptk czyli 83% zas Lazio poki co ( wieczorem sie to zmieni :twisted: ) 100% a wiec srednie spokojnie gwarantujace mistrzostwo. Plus obie te ekipy nie graja w Lm itd.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- De Rossi
- Juventino
To dopiero pierwszy mecz LE, Napoli zapowiadało, że w europejskich pucharach będzie grała całkowicie inna drużyna i póki co to potwierdzili, bo porównując dzisiejszą 11, a 11, która wyszła z Solną, to tylko JEDEN zawodnik (Aronica) się powtarza.fazzi pisze:ALe obie grają w LE ( bez względu na to jak serią ją traktują ) więc do pewnego momentu ( aż odpadną ), będą grali tyle samo meczy co my, mając nieporównywalnie węższe kadry od nas. Spoko, spuchną.

- rosomak
- Juventino
Ja sie obawiam o jedno:(
zeby nie bylo tak ze Carrera jest swietnym trenerem, Conte go uczy i on sam potrafi sie uczyc.
Zeby potem nie poszedl do milanu albo interu i te kluby podciagnal.
Niech sobie sami trenera dobrego znajda.
Kibicie interu i milanu juz chca zwalniac trenerow a prawda taka ze nic im to nie da.
zeby nie bylo tak ze Carrera jest swietnym trenerem, Conte go uczy i on sam potrafi sie uczyc.
Kibicie interu i milanu juz chca zwalniac trenerow a prawda taka ze nic im to nie da.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ponieważ...pumex pisze:Czemu durne?
Carrera jest asystentem Conte. To znaczy, że pracują wspólnie na sukces. Carrera nie buduje sobie niczego, bo wszyscy też wiedzą, że to Conte normalnie trenuje zespół.pumex pisze:Juventus jest teraz wzorem dla wszystkich drużyn w Italii a Carrera jak by nie było buduje sobie renomę, nawet, jeśli jest tylko pionkiem Conte.
Sekrety Juve? Aż dziw bierze, że nigdy nie wpadliśmy na pomysł, aby zatrudnić kogoś z jakiejś lepszej wówczas drużyny, a już najlepiej jakiegoś asystenta, który za kilka srebrnych monet zdradzi nam jak to się robi. Gratuluję wyobraźni. Jeśli nadal nie rozumiesz o co mi chodzi to wytłumaczę Ci to trochę inaczej. Pamiętasz jak Mourinho trenował Inter? Zawodnicy znali jego sztuczki, znali jego pomysły, metody szkoleniowe i tak dalej. Nie zastanawiało Cię nigdy dlaczego gdy Inter obejmuje inny trener to już nie jest "Inter Mourinho"? A przecież zawodnicy mogliby mu powiedzieć jak to się robi.pumex pisze:Oba kluby z Mediolanu mają problem z trenerami, wolnych ludzi na to stanowisko nie ma wielu i jeśli nadarzyłaby się okazja, żeby ściągnąć kogoś, kto w jakimś stopniu zna sekrety Juve i metody szkoleniowe Conte, które doprowadziły nas do tego miejsca, w którym się znajdujemy, to czemu mieliby nie skorzystać?
No i punkt kulminacyjny. Skąd to wiesz? Może on naprawdę jest tylko asystentem i nie będzie się porywał z motyką na słońce. Moim zdaniem bardziej to prawdopodobne. Trochę też wiary w ludzi Juventus tworzących.pumex pisze:Sam Carrera po obecnej przygodzie pewnie nie zadowoli się rolą asystenta lub trenera Primavery i będzie czekał na propozycje.
I tak oto płynnie przeszliśmy od 'olaboga, co to bedzie bez Conte' do 'zaraz nam ktoś Carrerę podkupi'rosomak pisze:Ja sie obawiam o jedno:(
- strong return
- Juventino
Lazio może sobie dobrze zaczynać, ale to nie jest klub na walkę o mistrzostwo. Patrząc na to, jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rozpęd miała walka o trzecie miejsce w zeszłym sezonie. I na to, że całkiem spoko się wtedy zapowiadali.
W Interze widać taktyka "na 8.5 defensywnych plus Cambiasso i Zanetti muszą grać, bo muszą grać", także się nie sprawdza. Przychylam się, że naprawdę chyba jedynym realnym rywalem jest Napoli na dłuższą metę, co pokazali zeszłorocznym występem w Lidze Mistrzów.
Carrera ma prawo iść gdzie chce, o ile będzie miał na to ochotę. Argumenty, żeby sobie jeden z drugim trenera wychował, to jest śmiech.
Zmiany i reakcje na wydarzenie boiskowe ma chłop dobre. Chyba, że Antek kreśli na karteczkach po kilkanaście scenariuszy na każdy mecz.
W Interze widać taktyka "na 8.5 defensywnych plus Cambiasso i Zanetti muszą grać, bo muszą grać", także się nie sprawdza. Przychylam się, że naprawdę chyba jedynym realnym rywalem jest Napoli na dłuższą metę, co pokazali zeszłorocznym występem w Lidze Mistrzów.
Carrera ma prawo iść gdzie chce, o ile będzie miał na to ochotę. Argumenty, żeby sobie jeden z drugim trenera wychował, to jest śmiech.
Zmiany i reakcje na wydarzenie boiskowe ma chłop dobre. Chyba, że Antek kreśli na karteczkach po kilkanaście scenariuszy na każdy mecz.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ale co wy z tym Carrerą, rozumiem jakby trenował drużynę sam to można by go uznawać za dobrego, a przecież siedzi jak pionek na ławce i przeprowadza 80% zmian ustalonych (narzuconych) z Conte przed meczem
Nie twierdzę, że jest słaby w swoim fachu, ale taki sprawdzian to żaden sprawdzian.

FORZA JUVE!!!