Marco Verratti
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Nie wiem kogo bardziej podziwiac w tej akcji. Coz pozostaje tylko zalowac ze mlody nie gra u nas. Mozna tez nie ogladac sie wstecz i cieszyc np Kwadwo a moze niedlugo Pogba, Marrone. Moze juz dzis.
- deszczowy
- Juventino
Chyba żartujesz? Każde pierdnięcie Verrattiego będzie pilnie odnotowywane przez jego forumowych fanbojów. Nudne to trochę ale jak chcą, to niech się bawią. Kto bogatemu zabroni?Bartek(Juventino) pisze:Nie wiem kogo bardziej podziwiac w tej akcji. Coz pozostaje tylko zalowac ze mlody nie gra u nas. Mozna tez nie ogladac sie wstecz i cieszyc np Kwadwo a moze niedlugo Pogba, Marrone. Moze juz dzis.
- De Rossi
- Juventino
Są też tu też, ponoć dziennikarze, ale z marną wiedzą, którzy informują o każdym pierdnięciu Lewandowskiego. Poziom emocji ten sam - nudy. Ale kto im zabroni.deszczowy pisze:Chyba żartujesz? Każde pierdnięcie Verrattiego będzie pilnie odnotowywane przez jego forumowych fanbojów. Nudne to trochę ale jak chcą, to niech się bawią. Kto bogatemu zabroni?

- deszczowy
- Juventino
Nie jesteś przed telewizorem i nie fapiesz do meczu Violki to siedzisz na forum i pierdzielisz, co? Dziwne hobby masz, chłopaku. A co do mojego dziennikarstwa - weź idź na studia i zmagistrz się na tym. Albo zrób badania bo to twoje męczenie buły robi się obsesyjneDe Rossi pisze: Są też tu też, ponoć dziennikarze, ale z marną wiedzą, którzy informują o każdym pierdnięciu Lewandowskiego. Poziom emocji ten sam - nudy. Ale kto im zabroni.

Szkoda, że Verratti do nas nie trafił.
- De Rossi
- Juventino
Jestem przed telewizorem i fapie do meczu Violki, linka z asystą dostałem i przesłałem na forum. Studia już ukończyłem, ale kto wie, może kiedyś drugi kierunek. Dobra idę robić badania, a Ty w tym czasie leć znowu, np. pooceniać jakość piłkarską napastników Italii, na podstawie pozaboiskowych czynników, bo dobrze Ci to wychodzi.deszczowy pisze:Nie jesteś przed telewizorem i nie fapiesz do meczu Violki to siedzisz na forum i pierdzielisz, co? Dziwne hobby masz, chłopaku. A co do mojego dziennikarstwa - weź idź na studia i zmagistrz się na tym. Albo zrób badania bo to twoje męczenie buły robi się obsesyjne
Szkoda, że Verratti do nas nie trafił.
Szkoda, że Lewandowski do nas nie trafił.
Uprzedzając coraz większe grono zażenowanych mną użytkowników - kiedy ja wreszcie dostanę bana?

- Łukasz
- Juventino
Dziwisz się? Włochy od dawien dawna nie miały tak kreatywnego grajka... To nie jest talent wymyślony, jak Palladino czy Schelotto, tylko autentyczne żywe srebro. Pirlo 2? Oby.deszczowy pisze: Chyba żartujesz? Każde pierdnięcie Verrattiego będzie pilnie odnotowywane przez jego forumowych fanbojów.
- deszczowy
- Juventino
Ok, wszystko fajnie. Ale chłopak do nas nie trafił i to w zasadzie powinno wyczerpać temat. Ale nie. Co młody kopnie piłkę, to zaraz ciężkie westchnienia "Och, jaka szkoda, że Marotta nie...". I tak dokoła wojtek. A tu dodatkowo wpadł jakiś pogrobowiec i jeszcze plecie androny. No na litość...Łukasz pisze: Dziwisz się? Włochy od dawien dawna nie miały tak kreatywnego grajka... To nie jest talent wymyślony, jak Palladino czy Schelotto, tylko autentyczne żywe srebro. Pirlo 2? Oby.
- ali
- Juventino
Nikt Ci nie karze tutaj wchodzić. Więc gdzie widzisz problem ? Jeśli go masz, wyjdź i nie czytaj :roll:Ok, wszystko fajnie. Ale chłopak do nas nie trafił i to w zasadzie powinno wyczerpać temat. Ale nie. Co młody kopnie piłkę, to zaraz ciężkie westchnienia "Och, jaka szkoda, że Marotta nie...". I tak dokoła wojtek. A tu dodatkowo wpadł jakiś pogrobowiec i jeszcze plecie androny. No na litość...
Tak samo jak Ty nie zabronisz innym komentować poczynań Verattiego. Chłopak w kolejnym meczu dyryguje poczynaniami silnego PSG. W tej chwili ma pewne miejsce w składzie. Jest niemal pewne że Pirlo doczekał się następcy. Dla Włoch świetna sprawa. Niesamowity talent.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Oby nie. Nie potrzebny nam zawodnik tej klasy, w silnej druzynie na dodatek w lidze rywalizujacej z włoską. :naughty:Łukasz pisze:Dziwisz się? Włochy od dawien dawna nie miały tak kreatywnego grajka... To nie jest talent wymyślony, jak Palladino czy Schelotto, tylko autentyczne żywe srebro. Pirlo 2? Oby.deszczowy pisze: Chyba żartujesz? Każde pierdnięcie Verrattiego będzie pilnie odnotowywane przez jego forumowych fanbojów.
Gdyby gral u nas - oczywiscie, ale ze nie gra, to mam nadzieje, ze sie stoczy. Po 2 sezonach go sprzedadza...do nas, gdzie na nowo zacznie blyszczec (cos jak Cannavaro czy Pirlo) - byloby fajnie

BESTER MANN, BESTEEER !

- delarudii
- Juventino
Czyli wróżysz nam świetlaną przyszłość za dwa lata: skupowanie chłamu od PSG... wracaj, Czarny, do Afriki ;]Dobry Mudżyn pisze:Oby nie. Nie potrzebny nam zawodnik tej klasy, w silnej druzynie na dodatek w lidze rywalizujacej z włoską. :naughty:Łukasz pisze:Dziwisz się? Włochy od dawien dawna nie miały tak kreatywnego grajka... To nie jest talent wymyślony, jak Palladino czy Schelotto, tylko autentyczne żywe srebro. Pirlo 2? Oby.deszczowy pisze: Chyba żartujesz? Każde pierdnięcie Verrattiego będzie pilnie odnotowywane przez jego forumowych fanbojów.
Gdyby gral u nas - oczywiscie, ale ze nie gra, to mam nadzieje, ze sie stoczy. Po 2 sezonach go sprzedadza...do nas, gdzie na nowo zacznie blyszczec (cos jak Cannavaro czy Pirlo) - byloby fajnie
- SKAr7
- Juventino
Skupiliśmy chłam od Wolfsburga, który teraz nazywają profesorem. Skupiliśmy chłam od Milanu, i nikt nie wyobraża sobie Juve bez niego.delarudii pisze:
Czyli wróżysz nam świetlaną przyszłość za dwa lata: skupowanie chłamu od PSG... wracaj, Czarny, do Afriki ;]
Skupiliśmy chłam od Interu i dziś był jednym z lepszych na boisku.
Nie powiem, żeby "Czarny" nam źle wróżył

Tylko mało prawdopodobne, skoro mają Ancelottiego, który "stworzył" Pirlo 1
- zahor
- Juventino
Do tego jeszcze warto dodać że w to mercato do szczęścia zabrakło nam skupienia chłamu z Manchester City do ataku.SKAr7 pisze: Skupiliśmy chłam od Wolfsburga, który teraz nazywają profesorem. Skupiliśmy chłam od Milanu, i nikt nie wyobraża sobie Juve bez niego.
Skupiliśmy chłam od Interu i dziś był jednym z lepszych na boisku.
Nie powiem, żeby "Czarny" nam źle wróżył
Tylko mało prawdopodobne, skoro mają Ancelottiego, który "stworzył" Pirlo 1
Warunkiem koniecznym tego żeby Verratti do nas przeszedł jest to, żeby Ancelottiego wylali. Ale nie sądzę żeby prędko to miało nastąpić.
- delarudii
- Juventino
A ja bym nie był taki pewny tego, że Ancelotti zadomowi się w Paryżu na lata. Tzn nie mówię, że tak nie będzie, ale Liga Mistrzów może bardzo szybko ich sprowadzić na ziemię. Grupę mają raczej łatwą biorąc pod uwagę ich potencjał, ale w kolejnych fazach może być już różnie, a z takim budżetem ich właściciele na pewno będą chcieli sukcesów również w Europie. Pytanie tylko jakich transferów dokonają w kolejnych latach i jak cierpliwi będą włodarze. Weźmy na przykład Chelsea, która długo nie potrafiła wygrać w tych rozgrywkach pomimo sporej kasy i ManC, który w dalszym ciągu nic nie pokazał w LM.zahor pisze: Do tego jeszcze warto dodać że w to mercato do szczęścia zabrakło nam skupienia chłamu z Manchester City do ataku.
Warunkiem koniecznym tego żeby Verratti do nas przeszedł jest to, żeby Ancelottiego wylali. Ale nie sądzę żeby prędko to miało nastąpić.
A wracając do tematu jakoś się nie spodziewam, aby Varetti do nas trafił - kiedykolwiek. I nie płaczę z tego powodu. Mamy mocny zespół i to się liczy. A jeśli taki młody koleś leci tylko na kasę, to niech gra za ropę. Powodzenia.