Liga Mistrzów 2012/13
- Max_LP
- Juventino
Mnie zastanawia posiadanie piłki gdzie Shakhtar miał 39%. Dodatkowo wymienili mniej podań niż rywale. Może się czepiam ale jeszcze niedawno ktoś w tym temacie rozpływał się nad ich grą piłką i usposobieniu ofensywnym
Patrząc na te statystyki można się spodziewać że Juve ich zmiażdży u siebie jeśli chodzi o utrzymywanie się przy piłce

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
- binio
- Juventino
Zobacz ile oddali strzałów - 20 a rywal 3, to świadczy o tym że grają szybko, nie trzymają piłki, więc dobrze kontrują.Max_LP pisze:Mnie zastanawia posiadanie piłki gdzie Shakhtar miał 39%. Dodatkowo wymienili mniej podań niż rywale. Może się czepiam ale jeszcze niedawno ktoś w tym temacie rozpływał się nad ich grą piłką i usposobieniu ofensywnymPatrząc na te statystyki można się spodziewać że Juve ich zmiażdży u siebie jeśli chodzi o utrzymywanie się przy piłce

- Alfa i Omega
- Juventino
Ci "Wy", którzy nie chcą, to kto? Ty i szczypek, czy jeszcze jakiś kolega trzeci? Trzech to już kilku.Supersonic pisze: Wiec z laski swojej skoncz prowokowac. Tu nie ma wolnej wymiany pogladow, bo my NIE CHCEMY wiedziec czy balodebil pasowalby do interu, co zrobic by Roma prowadzac 2:0 po 5 min nie przegrywala meczu, ani czy Ranocchi rozwoj jest harmonijny.
Pisanie o tym co byloby dobre dla interu przekracza granice dobrego smaku i wykracza poza bardzo szerokie spektrum tematow, na ktore lubimy tu rozmawiac.
Claro?
Ja podziwiam tę debatę :lol:
- pumex
- Juventino
Ja również.Alfa i Omega pisze:Ci "Wy", którzy nie chcą, to kto?
(...)
Ja podziwiam tę debatę :lol:
Żeście się przyczepili jak rzep do psiego ogona. Jeszcze żeby De Rossi był anty-Juve jak zaglądający tu Interiści, ale nie jest.
Ja nie ukrywam, że cenię De Rossiego za znajomość SerieA i SerieB
Wczoraj Shakhtar pozmiatał Duńczyków, było do przewidzenia. Dobrze, że mamy remis z Chelsea, bo jeśli byśmy przegrali na Stamford to mecz z Ukraińcami mógłby być o wszystko a w przypadku następnego niepowodzenia 2 ekipy byłby przed nami o 6 punktów i awans byłby praktycznie niemożliwy.
Zaskakuje mnie BATE.
Ostatnio zmieniony 20 września 2012, 11:43 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Max_LP
- Juventino
Może i tak ale jednak grając u siebie z takim rywalembinio pisze:Zobacz ile oddali strzałów - 20 a rywal 3, to świadczy o tym że grają szybko, nie trzymają piłki, więc dobrze kontrują.Max_LP pisze:Mnie zastanawia posiadanie piłki gdzie Shakhtar miał 39%. Dodatkowo wymienili mniej podań niż rywale. Może się czepiam ale jeszcze niedawno ktoś w tym temacie rozpływał się nad ich grą piłką i usposobieniu ofensywnymPatrząc na te statystyki można się spodziewać że Juve ich zmiażdży u siebie jeśli chodzi o utrzymywanie się przy piłce

@K.M
Szczególnie miło, kiedy popełniają takie błędy jak przy bramce Bate

Ostatnio zmieniony 20 września 2012, 11:53 przez Max_LP, łącznie zmieniany 1 raz.
bianco che abbraccia il nero..
- Vimes
- Juventino
Ibrahimović nie tylko ręce wzniósł w geście triumfu: http://static03.mediaite.com/sportsgrid ... ection.jpg
.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Moja reakcja.alina pisze:Zróbmy sondaż. Mnie to wygląda na solową krucjatę Szczypka.
Poczytaj jego posty w temacie o Interze.Alfa i Omega pisze:Ci "Wy", którzy nie chcą, to kto? Ty i szczypek, czy jeszcze jakiś kolega trzeci? Trzech to już kilku.
Nie kumasz, nie pierwszy raz. Ja do jego znajomości tematu nic nie mam, fajnie, że potrafi strzelić czymś błyskotliwym dotyczącym włoskiej ligi czy piłki. Natomiast mógłby sobie darować niektóre wstawki, które go - jako kibica Juventusu - przekreślają w moim, nie tylko moich, oczach. On sam o sobie nie mówi, że takim jest, dlatego właśnie apelowałem o jakąś inną rangę dla niego, z czym on sam się nawet zgadza. Po prostu dla mnie nie przystoi jak Juventino mówi "forza Inter", a niektórzy tu mu jeszcze biją brawo. To dopiero <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.pumex pisze:Żeście się przyczepili jak rzep do psiego ogona. Jeszcze żeby De Rossi był anty-Juve jak zaglądający tu Interiści, ale nie jest.
Ja nie ukrywam, że cenię De Rossiego za znajomość SerieA i SerieB
W pierwszej kolejce dla mnie największym zaskoczeniem wysoka porażka Zenitu i wygrana Bate we Francji.
- deszczowy
- Juventino
Lille to żadna potęga. Braga też - jak widać - to raczej papierowy tygrys. Trafią na mocniejszych przeciwników, dostaną ze dwa razy w czapkę i skończy się rumakowanie. Zastanawia mnie natomiast jesień średniowiecza (bo chyba tak to można nazwać), jaką Malaga zrobiła Zenitowi :shock:alina pisze: Outsiderzy pięknie zagrali (BATE i Cluj)
- Pan Mietek
- Juventino
Wyobrażasz sobie Legię lejącą niemiłosiernie drużynę, która zajęła 3 miejsce we Francji? Ja nie. Sama wygrana nie jest jakąś mega niespodzianką bo to mogłoby się zdarzyć i Polakom ale przebieg meczu już tak. 3 do jaja do przerwy - jak to zobaczyłem to myślałem, że panom na livesports.pl coś się pomieszało.deszczowy pisze:Lille to żadna potęga. Braga też - jak widać - to raczej papierowy tygrys. Trafią na mocniejszych przeciwników, dostaną ze dwa razy w czapkę i skończy się rumakowanie. Zastanawia mnie natomiast jesień średniowiecza (bo chyba tak to można nazwać), jaką Malaga zrobiła Zenitowi :shock:alina pisze: Outsiderzy pięknie zagrali (BATE i Cluj)
A Braga pocisnęła Udinese i ogólnie już od kilku sezonów dobrze sobie poczyna w europejskich pucharach więc to też naprawdę duża niespodzianka, że przegrali u siebie z Rumunami.
No i masz taki efekt, że paru poważnych userów (Pumi, α&Ω) 'opowiedziało się za' De Rossim. Brawo, piękna kampania.szczypek pisze:Moja reakcja.alina pisze:Zróbmy sondaż. Mnie to wygląda na solową krucjatę Szczypka.
A wszystkie z ostatniego okresu umyślnie doprawione dla Szczypka. No ale chyba sie domyśliłeś, prawda?szczypek pisze:Poczytaj jego posty w temacie o Interze.Alfa i Omega pisze:Ci "Wy", którzy nie chcą, to kto? Ty i szczypek, czy jeszcze jakiś kolega trzeci? Trzech to już kilku.
Czułem, ze trafi Mkhitaryan. No i trafił 8)
- ZZX
- Juventino
Max_LP
W podsumowaniu kolejki na N podkreślili że trener Szachtara grał dziwnie taktycznie, całkowicie oddał pole gry Duńczykom, i nastawili się full-kontra.
Jak widać taktyka zadziała, ale nie ma mowy żeby tak grali przeciwko nam.
W sumie to poszukam tego meczu w całości, bo naprawdę ciekawa sytuacja, widzieliście może w statystykach ile jedna i druga strona wybiegała?
W podsumowaniu kolejki na N podkreślili że trener Szachtara grał dziwnie taktycznie, całkowicie oddał pole gry Duńczykom, i nastawili się full-kontra.
Jak widać taktyka zadziała, ale nie ma mowy żeby tak grali przeciwko nam.
W sumie to poszukam tego meczu w całości, bo naprawdę ciekawa sytuacja, widzieliście może w statystykach ile jedna i druga strona wybiegała?
- white_wolv
- Juventino
Jedno pytanie odnosnie Ligi Mistrzow : czy majac kanal nsport mozna ogladac dowolny mecz danej kolejki czy tylko wybrany i zeby miec dostep do wszystkich trzeba miec nPremium ?