KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- tanhayi
- Juventino
patrzac po odleglosciach to chyba tak.ale dojazd najlepszy to chyba kazdy ma do katowic.i najtaniej wychodzi bo ktos jak ja ma kzkgopowski miesieczny nie musi placic za tychy dodatkowo. :p wszystko jakos rozwiazemy;) co sie z kopeciem dzieje?? ktos wie? i z juvermem. moze tabo by tez wpadl kiedys...i kouba:p ja bym moze kostka namowil:p[/u]
- Shrek_Rybnik
- Juventino
ja z Rybnika dojeżdżam i żyję

pozdROWienia @ll
- Shrek_Rybnik
- Juventino
nie mowie ze jezdze na kazdy mecz
ale jak moge to jade

pozdROWienia @ll
- drozdi
- Juventino
Z Rudy Śląskiej też mpolek był
wiadomo, że nie zawsze każdy może, ale jakbyście się dali radę zorganizować to i komunikacja miejska nie byłaby potrzebna, a i oszczędniej by wyszło :p Wiem, że mi się łatwo mówi bo dosłownie w kapciach mogę wyjść... :twisted:

- Kuri
- Juventino
Witam.
Mecze można ogladać w Sportspubie, funpage na fb:
https://www.facebook.com/pages/SPORTS-P ... 8036382649
tylko jak macie mieć słomiany zapał to nie zawracajcie mi w ogole dupy.
W kazdym razie w sobote mecz na Nce wiec jak cos to zapraszam.
W razie czego zostawie kom 510555837
edit:
Poczytalem wczesniejsze posty, nie ma co się oszukiwać, Tychy nie będą przyjezdzać do Katowic bo dobrze się organizuja u siebie, Katowice to totalne dno jeśli chodzi o wspolne ogladanie (350tys mieszkancow i trzeba się prosić, żeby 2 osoby skolowac - wstyd).
Ale gdyby sie w Kato zebralo te 3, 4 osoby, które by co mecz sie spotykaly (ten transmitowany na N) to można by goscinnie wpadać raz na jakiś czas do Tychów autem i zapraszac ich do siebie.
Nie wiem co z Radkiem, Kopeć już od dłużego czasu olal temat, Juverm również, Kouba... nie pamietam zeby wczesniej do Katowic przyjezdzał.
Reasumując: Drodzy Katowiczanie i reszta spolecznosci "nie tyskiej)
Nie przynoście wstydu, jest się gdzie spotykać, jak w knajpie nie poleci można wbić do mieszkania, trzeba się tylko ogarnąć.
Pzdr
Mecze można ogladać w Sportspubie, funpage na fb:
https://www.facebook.com/pages/SPORTS-P ... 8036382649
tylko jak macie mieć słomiany zapał to nie zawracajcie mi w ogole dupy.
W kazdym razie w sobote mecz na Nce wiec jak cos to zapraszam.
W razie czego zostawie kom 510555837
edit:
Poczytalem wczesniejsze posty, nie ma co się oszukiwać, Tychy nie będą przyjezdzać do Katowic bo dobrze się organizuja u siebie, Katowice to totalne dno jeśli chodzi o wspolne ogladanie (350tys mieszkancow i trzeba się prosić, żeby 2 osoby skolowac - wstyd).
Ale gdyby sie w Kato zebralo te 3, 4 osoby, które by co mecz sie spotykaly (ten transmitowany na N) to można by goscinnie wpadać raz na jakiś czas do Tychów autem i zapraszac ich do siebie.
Nie wiem co z Radkiem, Kopeć już od dłużego czasu olal temat, Juverm również, Kouba... nie pamietam zeby wczesniej do Katowic przyjezdzał.
Reasumując: Drodzy Katowiczanie i reszta spolecznosci "nie tyskiej)
Nie przynoście wstydu, jest się gdzie spotykać, jak w knajpie nie poleci można wbić do mieszkania, trzeba się tylko ogarnąć.
Pzdr
- tanhayi
- Juventino
Kuri...jak były meczew Kato to byłem. W kato i nawet we 2 zobaczę z chęcią. Z resztą nie raz oglądaliśmy razem mecz. Ja się pisze na te mecze. Np. Co tychy powiedzą na to by 2 mecz z cHELSEA(:twisted: :twisted: :twisted: ) zobaczyć w Kato?:)
- Bianconero92
- Juventino
Apropos oglądania meczyków, myślę, że Gliwice też mogłyby się zmobilizować i wpaść do was do Kato, bo w Gl coś nie wypala spotykanie się.. A jest też tutaj trochę fanów Juve.
GLIWICE- Ktoś chętny?!
GLIWICE- Ktoś chętny?!
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- drozdi
- Juventino
Narazie nie umiemy nawet się zebrać na wypróbowanie nowej knajpy Renato w Mikołowie. Jeśli jednak drugi mecz będzie dostępny w Kato to pomyślimy napewno o tym, a w sumie być powinien bo 'n'.tanhayi pisze:Np. Co tychy powiedzą na to by 2 mecz z cHELSEA(:twisted: :twisted: :twisted: ) zobaczyć w Kato?:)
- juverm
- Juventino
Hola Hola! juverm żyje i ma się dobrze, a temat Katowicki umarł u każdego śmiercią naturalną lata temu. Z Tychów odpadłem ze względów czysto logistycznych, transportowych, pracy, uczelni i innych pierdół (lenistwo+dekoder cyfry = praise the lordKuri pisze:Kopeć już od dłużego czasu olal temat, Juverm również

- Feli27
- Juventino
Witam wszystkich !!!
Widzę że kolega Kuri już w jakiś sposób zareklamował lokal który prowadzę
Chciałbym wszystkich oczywiście zaprosić już w najbliższy weekend na mecz JUVE - CHIEVO o godz. 20:45 ( oczywiście zapraszam wcześniej na mecze innych lig ).
A we wtorek 25 września zapraszam na spotkanie FIORENTINA - JUVE również od godz. 20:45 !!!
Widzę że kolega Kuri już w jakiś sposób zareklamował lokal który prowadzę

Chciałbym wszystkich oczywiście zaprosić już w najbliższy weekend na mecz JUVE - CHIEVO o godz. 20:45 ( oczywiście zapraszam wcześniej na mecze innych lig ).
A we wtorek 25 września zapraszam na spotkanie FIORENTINA - JUVE również od godz. 20:45 !!!