KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 20:33

zalezy skad jestes, jak kolega wyzej napisal sa juz takie tematy gdzie kibice juventusu umawiaja sie na mecze w calej polsce.

morfeusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 20:47

szczypek -> Może dla ciebie to nie jest elokwentne, ale nie o to tu chodzi, nie mam zamiaru z tobą polemizować, widocznie masz "wyższy level" PS. Juve łączy, nie dzieli.....

morfeusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 20:50

Jeżeli chodzi o pokoje z miastami to za mało osób przychodzi na mecze....można wszystkich zebrać w jedno miejsce, komunikacja jest bardzo dobra na śląsku.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 21:15

Znalazł się mądry i wszystkich chce ustawiać ;) Jakbyś się zainteresował to od kilku lat ludzie się spotykają regularnie. Mało osób? Aż mi Cię szkoda ;)

morfeusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 22:06

Chlodzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 23:06

Makoto pisze:
morfeusz pisze:ktoś sie ustawia na chelsea z Juve w Kato ?
W city pubie ma być na bank, tylko czy kto przyjdzie? ;)
Będę akurat w Kato po wpis, więc jeśli nikt z rybnickiej ekipy się nie zadeklaruje to wpadnę.

juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 23:16

Wielu juz sie zna forum i kontaktuja sie przykladowo telefonicznie, po prostu zaloz temat, z twojej okolicy i czekaj na opowiedzi albo jedz gdzies, a co do forum to zawsze ktos Cie pojedzie, takie juz jest zycie forumowe wielu czeka na jakas gafe czy jeszcze cos.

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 09:16

proponowalbym by tychy zalozyly sobie swoj temat.a katowice by wrocily do katowic.moze by sie znalazly nowe osoby ktore do katowic dojechac moga do tych juz nie. kilka osob z Bytomia bylo chetnych wiec mysle ze to jak najbardziej dobry pomysl.

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 10:12

morfeusz pisze:można wszystkich zebrać w jedno miejsce, komunikacja jest bardzo dobra na śląsku.
Niedługo planujemy wieksze spotkanie ale na skalę Polski, teraz jednak musimy pogodzić się i oglądać w swoich rodzimych miastach. W sumie Ślunsk jest tak rozciągnięty i zarazem gęsty, że nie widzę żadnego problemu w tym abyscie na cos takiego sie ustawili. Sam osobiscie bardzo dobrze wspominam mecz u Was ;)

A co do kolegi to przestancie, bo sami na początku nie byliscie kozakami, każdy tylko patrzył aby gafy na forum nie strzelic. Co złego w tym, ze kolega chce sie spotkac w wiekszym gronie? A jeśli juz napisze cos nie tak to warto poprawić i powiedziec na spokojnie, co on z interu jest, ze na niego tak naskoczyliscie? Bo jesli tak, to sam sie przyłączę :twisted:

juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 10:23

tez mnie to zawsze zastanawialo raz placza ze malo ludzi, rozmyslania ile ludzi przyjdzie jak zobacza nas w lm a jak juz ktos wchodzi to jakis pojazd i to swoj swojemu, dobrze ze nie przyczepili sie do mnie moze dlatego ze ciagl na czacie jestem. JESTEM SZCZESLIWY

Taszen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2012, 01:18

LM i odrazu sie głosy podnoszą...

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2012, 07:16

Oj
Taszen. Nie zrozum mnie źle. Nie że głosy się podnoszą bo zaczelismy grac w LM z chęcią bym
sobie pooglądał meczyk w wspólnym gronie, co widzę robiliśmy w
Katowicach jak Ciebie na forum jeszcze nie było. Fajnie, ciesze się że
macie Słoneczną w Tychach. Na bieżąco śledzę ten temat, no ale nie ma
szans bym się dostał do Tych. Raz - odległość, dwa - wasza odmienna
komunikacja miejska niż w Katowicach, trzy - godzina meczu która jeszcze
bardziej uniemożliwia sprawny powrót, cztery - nie ma jak wrócić, no
chyba że autem którego nie wezmę gdyż każdy piwka chce się napić a poza
tym kawałek do Tych mam i czułbym się jak w pay per view;p Dlatego licze na to ze jakby Katowice wrocily do Katowic to znalazlyby sie osoby do ogladania. A wy byscie zostali w Tychach.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2012, 09:55

Akurat do Ciebie Tanhayi nikt żadnych pretensji nie ma, ale sam widzisz jaka jest sytuacja. Wróciła tylko LM i niektórzy sobie przypomnieli komu kiedyś kibicowali - albo teraz nagle zaczęli. Ja myślę, że jakbyś zagadał z ludźmi z Kato to na bank bylibyście w stanie dojechać raz na jakiś czas do nas. Wystarczy, że jeden się poświęci i nie będzie pił (np na zmianę) :P Też tak obwiniacie komunikację - ja z nią żadnego problemu nigdy nie miałem ani w Tychach, ani w Katowicach (a jeżdżę często z uwagi na treningi zaprzęg ów [ehh cenzura się robi]). No i nie uwierzę, że wolicie oglądać na zacinającym się streamie, w kiepskiej jakości w domu...

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2012, 11:09

mamy
tvp dzisiaj:p no dobrze to czekam na te osoby z kato... jak niedziela
15 to moze tez bym jakos dojechal ale 21 odpada.ostatni bus do mnie z
kato 23.30 wiec o ktorej bym musial z tych wyjechac? no wlasnie... co do komunikacji mam na mysli kzkgop, a nawet jego brak:p

Taszen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2012, 12:49

my do tych Tychów dojeżdżamy bez problemu z Łazisk, Orzesza, Mikołowa czy Śmiłowic, chociaz z Piekar to faktycznie bardzo daleko, jakby tak nie patrzec optymalnie dla calego Śląska bylo by sie spotykać w Rudzie Śląskiej ;)

Zablokowany