Mecze Juve w TV
- Kozak92
- Juventino
Z tego co czytałem do ekspertów na N-ce dołączył A.Boruc, szkoda mi go, ale pamiętam jak bronił w meczu Juve zremisowanym 1-1 dwa sezony temu. A co do komentatorów to G.Kalinowski, W.Jagoda oraz S.Ryczel są chyba najlepsi w tej stacji. Niestety młody Terlecki jest jeszcze mało ogarnięty i mam nadzieję, że meczów Juve nie będzie komentował, bo ma czasem dziecinne komentarze.
- tabo89
- Juventino
Wczoraj miałem okazje zobaczyć końcówkę meczu Milanu na mojej Telwizji na Kartę (tej od 10zł/miesięcznie). Niebawem kończy mi się doładowanie ale poczekam jak się rozwinie sytuacja i mam nadzieję, że mecze będą cały czas na TNK.
Dodam że tuner mam taki: http://telewizjanakarte.pl/instalacja/adb.html (obecnie około 100zł na allegro nówka) i zwykłą antenę satelitarną.
A co do samego meczu to komentarz żywiołowy jakby z zakładu pogrzebowego..
Dodam że tuner mam taki: http://telewizjanakarte.pl/instalacja/adb.html (obecnie około 100zł na allegro nówka) i zwykłą antenę satelitarną.
A co do samego meczu to komentarz żywiołowy jakby z zakładu pogrzebowego..
Ostatnio zmieniony 16 września 2012, 14:39 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ogladalem dzis kawalek powtórki Milan - Atalanta. jestem mile zaskoczony, komentarz mi sie podobal, Kalinowski cos tam sie orientowal. Podobalo mi sie zauwazenei faktu, iż zwyciestwo przed tygodniem Milanu z Bologna bylo raczej przypadkowe, a wynik poszedl w swiat, gdyby wrzucili go do wody o nazwie Serie A i masz komentuj, raczej nie wiedzialby, że Pazzinni zdobyl mega fartownego hattricka no i HD, naprawde to bylo bardzo ladne HD, oby tak dalej..
a co do Milanu, nie spodziewalem się, że ich brak pomyslu na grę już w spotkaniu z Atalantą bedzie tak widoczny i co ciekawe, uwazam ze Atalanta zasluzenei wygrala
a co do Milanu, nie spodziewalem się, że ich brak pomyslu na grę już w spotkaniu z Atalantą bedzie tak widoczny i co ciekawe, uwazam ze Atalanta zasluzenei wygrala
- bendzamin
- Redaktor
Wito Kasettiego bola strasznie nasze karne, kompleksy z niego zaczely wychodzic :lol:
Ogolnie studio i pomeczowy magazyn oceniam pozytywnie. Ten czlowiek z LGDS (nie zlapalem nazwiska, ponoc interista) duzo ogarnia i bardzo fajnie tlumaczy. Widac, ze w nSporcie sie ta liga przejeli i sa jak na razie niezle przygotowani.
Ogolnie studio i pomeczowy magazyn oceniam pozytywnie. Ten czlowiek z LGDS (nie zlapalem nazwiska, ponoc interista) duzo ogarnia i bardzo fajnie tlumaczy. Widac, ze w nSporcie sie ta liga przejeli i sa jak na razie niezle przygotowani.
- D-Rose
- Juventino
Temu łysemu mogli przypomniec to 0:5 z Florencji - usmieszek bankowo by mu z buzki natychmiast zszedł :lol:
Ale ogolnie na plus. Zaskoczyli mnie z tymi skrotami z całej kolejki. Lepiej wyszlismy niz na tym CANAL PLUSie.
Ale ogolnie na plus. Zaskoczyli mnie z tymi skrotami z całej kolejki. Lepiej wyszlismy niz na tym CANAL PLUSie.

- Montezuma11
- Juventino
bardzo sympatycznie ogarnięta ta kolejka, obszerne studio, dużo wypowiedzi, fajni eksperci, ogólnie to zmiana na plus, bo mimo braku komentarza Lipińskiego to duzo fajniej opakowali tą Serie A niż w canal +, a w przyszłym tygodniu pewnie będzie Juve :-D
FORZA JUVENTUS !!!
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
zrozumialem, ze za tydzien 2 mecz w sobote..
Parma - Fiorentina 18.00 dla Vita..
no i Juve- CHievo
studio od 17.45
jesli zle zrozumialem niech mnie ktos poprawi;)
edit: a studio i wszytko inne na plus, jestem zadowolony:)
Parma - Fiorentina 18.00 dla Vita..
no i Juve- CHievo
studio od 17.45
jesli zle zrozumialem niech mnie ktos poprawi;)
edit: a studio i wszytko inne na plus, jestem zadowolony:)
- Montezuma11
- Juventino
@ Marian50 będą dwa spotkania, cudowny sobotni wieczór z calcio się zapowiada ;d na potwierdzenie moich słów http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/nSport?day=5
FORZA JUVENTUS !!!
- binio
- Juventino
Ja wczoraj zamówiłem e'kę na abonament za 39 zeta, ma być jeszcze w tym tygodniu więc sobota już na dużym ekranie 
P.S. Telefonicznie okazało się najtaniej, płacę tylko 90 zł za antenę, tuner mam za free. W rozrachunku rocznym wychodzi to samo jak na kartę, a jednak udostępniają dodatkowe kanały gdy są ciekawe mecze w tym samym czasie, na kartę ponoć nie udostępniają.

P.S. Telefonicznie okazało się najtaniej, płacę tylko 90 zł za antenę, tuner mam za free. W rozrachunku rocznym wychodzi to samo jak na kartę, a jednak udostępniają dodatkowe kanały gdy są ciekawe mecze w tym samym czasie, na kartę ponoć nie udostępniają.

- Adi666666
- Juventino
http://adf.ly/CvMNj lub http://adf.ly/Cuso5Marian50 pisze:ma ktoś może link do ee tego magazynu co omawiają kolejkę?...Obejrzałbym chętnie..
co do Magazynu tak jak mówicie fajnie to wygląda, skróty wszystkich spotkań, w studio ten Vito dużo koloryzuje 3 razy powtarzał, że karnego nie było proponuje mu obejrzeć ostatnią powtórkę zza pleców graczy to może mu się coś rozjaśni , natomiast gość z LGDS ogarnia temat widać że ma wiedzę + dla N-ki , no i w sobotę z Chievo na żywca

p.s ciekawe czy na kolejne kolejki będą inni goście czy cały czas ten Vito...
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dokładnie, mówiłem to już gdy C+ rezygnowało, że nie ma co płakać tylko trzeba mieć nadzieję, żeby kupił to ktoś dla kogo Serie A będzie produktem sztandarowym... liczyłem na Orange, kupiło N i też jest dobrzeit doesn't matter pisze:Lepiej wyszlismy niz na tym CANAL PLUSie.

komentarz może nie stał na najwyższym poziomie ale chłopaki się wgryzają dopiero i spodziewam się, że pod koniec października już będzie lepiej... studio dużo lepsze, widać że koleś z LGDS czy nawet ten Casetti (dziwne, że nie zaprosili tego drugiego, fana interu) wie o lidze więcej niż np Terlecki i nawet jeśli było kilka głupot a'la ostatni Lipiński to i tak było ok, nawet Czachowski wydawał się wiedzieć o czym rozmawia

ps. studia ze skrótami już nie oglądałem więc się nie wypowiem ale dziwne, że nie będzie to stały punkt programu...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?