Mecze Juve w TV
- bendzamin
- Redaktor
Tak, u mnie zawsze podczas LM byly te kanaly aktywne - na co dzien nie mam pakietu nPremium, tylko sportowy. Przy przedluzaniu umowy, ze 2 tygodnie temu sie dopytywalem i ma tak zostacwloski pisze:No właśnie jak to jest npremium jest włączane podczas LM? Bo z tego, co czytałem kiedyś na forum enki to tak miałobyć, ale miałem niedawno na nowo podpisaną umowę i cały pakiet npremium miałem darmo. Potem zrobiły się wakacje i teraz nie wiem jak będzie, no oby tak

- Mozna
- Juventino
Również uważam ze Ryczel to bardzo dobry komentator, ten Gleń też jest całkiem niezły za to Kalinowski beznadziejny,zero emocji i poprostu nie nadaje się na komentatora. Co do ekspertów to wiadomo ze Macius Terlecki jest jaki jest ale np. Jagoda jest w porządku , koleś jestBrutalo pisze:Bardzo się cieszę z tej decyzji. Od marca mam w kablówce i pakiet c+ i N (sport premium itp). Po decyzji c+ bardzo się wkurzyłem, ale zamianę na enkę uważam za korzystną. Dużo bardziej trafiają do mnie tamtejsi komentatorzy, a moim osobistym faworytem jest Sergiusz Ryczel.
przygotowany, mądrze gada wiec duet Ryczel-Jagoda do meczow Juve byłby idealny.
- vieira4
- Juventino
Naprawdę nie podoba wam się aż tak bardzo Terlecki? :twisted: Ja tam go bardzo lubię, ale o gustach się nie dyskutuje. Co do Kalinowskiego to pełna zgoda. A co do Jagody- to tego kolesia lubię(co ciekawe odpisuje- lub kiedyś odpisywał- na prawie każdą wiadomość na naszej klasie jak ta była jeszcze popularna ;]) aczkolwiek jest to koleś z którego opiniami według mnie kibice Juve na porządku dziennym nie będą przechodzićMozna pisze: Również uważa ze Ryczel to bardzo dobry komentator, ten Gleń też jest całkiem niezły za to Kalinowski beznadziejny,zero emocji i poprostu nie nadaje się na komentatora. Co do ekspertów to wiadomo ze Macius Terlecki jest jaki jest ale np. Jagoda jest w porządku , koleś jest
przygotowany, mądrze gada wiec duet Ryczel-Jagoda do meczow Juve byłby idealny.
- binio
- Juventino
Dzwoniłem do nki i Pani z handlowego powiedziała mi że fuzja fuzją a wspólna oferta programowa może nastąpić długie miesiące po fuzji, więc za bardzo nie widzę sensu czekania na fuzję. Umowę można podpisać na 12 miesięcy a po nich można będzie zdecydować o przejściu bo pewnie wtedy będzie już taka możliwość.
Ponoć w pakiecie za 39 PLN także udostępniają dodatkowy kanał gdy lecą ciekawe mecze w tym samym czasie, za to premiumy są dodatkowo udostępniane w opcji za 59 PLN.
Ponoć w pakiecie za 39 PLN także udostępniają dodatkowy kanał gdy lecą ciekawe mecze w tym samym czasie, za to premiumy są dodatkowo udostępniane w opcji za 59 PLN.

- mateo369
- Juventino
Kurcze, do czego to doszło. Powiało chwile grozą, że Serie A nie będzie w polskiej tv i teraz nawet czytam pochwały na temat "komentatorów" z N-ki :shock: 
Jak to w końcu jest z tymi pakietami? czy ten za 19 zeta wystarczy by obejrzeć Calcio? Bo jak dla mnie oczywistą oczywistością jest, że kanał N sport i N sport HD powinny nadawać to samo, tylko różnić się jakością obrazu ale czytałem w komentarzach, że tak nie jest :shock:
Jak to w końcu jest z tymi pakietami? czy ten za 19 zeta wystarczy by obejrzeć Calcio? Bo jak dla mnie oczywistą oczywistością jest, że kanał N sport i N sport HD powinny nadawać to samo, tylko różnić się jakością obrazu ale czytałem w komentarzach, że tak nie jest :shock:
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- pan Zambrotta
- Juventino
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
A mi w cyfrze mówili w czerwcu, że Serie A na pewno będzie transmitowana w bieżącym sezonie na C+, fuzja i wspólna oferta programowa to kwestia dni, a ceny nigdy nie wzrosną.binio pisze:Dzwoniłem do nki i Pani z handlowego powiedziała mi że fuzja fuzją a wspólna oferta programowa może nastąpić długie miesiące po fuzji, więc za bardzo nie widzę sensu czekania na fuzję.
Obsługa infolini, zwłaszcza handlowej, rozliczania jest ze sprzedaży. Także nie sugerowałbym się opiniami ludzi tam pracującymi.
- binio
- Juventino
Jak będzie to dowiemy się najwcześniej w listopadzie, ale raczej nie będzie niższych cen bo 39PLN to już minimum jakie jest na rynku. Oferta Cyfry mnie nie interesuje, to co jest w n TV mi wystarczy w zupełności więc po co czekać ?Juras_Senat pisze:A mi w cyfrze mówili w czerwcu, że Serie A na pewno będzie transmitowana w bieżącym sezonie na C+, fuzja i wspólna oferta programowa to kwestia dni, a ceny nigdy nie wzrosną.binio pisze:Dzwoniłem do nki i Pani z handlowego powiedziała mi że fuzja fuzją a wspólna oferta programowa może nastąpić długie miesiące po fuzji, więc za bardzo nie widzę sensu czekania na fuzję.
Obsługa infolini, zwłaszcza handlowej, rozliczania jest ze sprzedaży. Także nie sugerowałbym się opiniami ludzi tam pracującymi.

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
tak bedzie, niedziela 23.00 - Piłka nożna: Liga włoska-skrótySossar pisze:a czy na N są/będą jakieś skróty meczów z całej kolejki tak jak miało to miejsce (i ma dalej) na Canal+, w niedziele wieczorem w programie GOL+ czy jakoś tak ?
- AdiZ
- Juventino
Coś się ruszyło
http://biznes.interia.pl/media/news/uok ... al,1842643
http://biznes.onet.pl/jest-zgoda-na-fuz ... news-detal
Teraz pytanie kiedy będzie wspólna oferta i czy bd trzeba dodatkowo płacić :płaczę:

http://biznes.interia.pl/media/news/uok ... al,1842643
http://biznes.onet.pl/jest-zgoda-na-fuz ... news-detal
Teraz pytanie kiedy będzie wspólna oferta i czy bd trzeba dodatkowo płacić :płaczę:
- pumex
- Juventino
Dla mnie kupno praw do SerieA przez n-kę jest świetną informacją ale również zaskakującą. Naprawdę nie sądziłem, że skuszą się na włoskie podwórko. Bardziej stawiałbym na Eurosport.
Mam to szczęście, że jestem abonentem Multimedia Polska, gdzie mam kanał nSportHD i nie będę musiał rozszerzać mojego pakietu. Fakt, komentatorzy w n-ce nie powalają, ale i tak są po stokroć lepsi od tych z TVP. Fajnie, jakby SerieA komentował Pol, bo wydaje się, że na lidze włoskiej coś tam się zna. Problem w tym, że on chyba do tej pory nie komentował, a jedynie siedział w studiu. Zobaczymy
Mam to szczęście, że jestem abonentem Multimedia Polska, gdzie mam kanał nSportHD i nie będę musiał rozszerzać mojego pakietu. Fakt, komentatorzy w n-ce nie powalają, ale i tak są po stokroć lepsi od tych z TVP. Fajnie, jakby SerieA komentował Pol, bo wydaje się, że na lidze włoskiej coś tam się zna. Problem w tym, że on chyba do tej pory nie komentował, a jedynie siedział w studiu. Zobaczymy

- Arcadio
- Juventino
Heh, na szczęście mam obie platformy- w sensie cyfrę i Nkę 
Tak z ciekawostek :
http://tv.eurosport.com/football/nextge ... duct.shtml
Dwa mecze naszych młodych zebr będą na Eurosporcie

Tak z ciekawostek :
http://tv.eurosport.com/football/nextge ... duct.shtml
Dwa mecze naszych młodych zebr będą na Eurosporcie

Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.