Serie A 12/13 (3): Genoa 1-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
sayanjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 19:16

Witam gdzie jest informacja drughi polska bo chce jechac na mecz juve roma :D pozdr i juve juve juve juve goooooooooooooool juve goooooooooool juve gooooooooo oooooooooooo oooooooooooool

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 19:22

sayanjuve pisze:Witam gdzie jest informacja drughi polska bo chce jechac na mecz juve roma :D pozdr i juve juve juve juve goooooooooooooool juve goooooooooool juve gooooooooo oooooooooooo oooooooooooool
Witam trzeba sie bylo najpierw do drughi polska zapisac zeby jechac na mecz juve roma :D pozdr i juve juve juve gooooooooooooool juve gooooooooo

Stadion czy post wszystko jedno
:think:
Jestem taki dziki

sayanjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 19:27

kurcze ;/ a gdzie można sie zapisać ? mozesz jakies namiary dac ? dzieki z góry i : bo juve to jest potega bo juve najlepsze jest bo juve trzeba szanowac bo juve od tego jest :D

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 19:44

sayanjuve pisze:kurcze ;/ a gdzie można sie zapisać ? mozesz jakies namiary dac ? dzieki z góry i : bo juve to jest potega bo juve najlepsze jest bo juve trzeba szanowac bo juve od tego jest :D
Trzeba mieć minimum 16 lat, żeby się zapisać, więc musisz jeszcze te 3-4 lata poczekać.

Obrazek
sayanjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 19:47

a wiecie gdzie można kupic bilety na mecze Juve na Juventus stadium ? dzieki za odpowiedź pozdr :]:D:D:D:D

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 20:02

Jak dla Ciebie, to bilety na mecz mozna kupic w Barcelonie na Camp Nou.

Co wam powiem to wam powiem, ale z Genua bedzie remis. Podobnie jak rok temu, slupki, poprzeczki, ale nic nie wpadnie.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 20:04

sayanjuve pisze:a wiecie gdzie można kupic bilety na mecze Juve na Juventus stadium ? dzieki za odpowiedź pozdr :]:D:D:D:D
W kiosku Ruchu.

Kurde, jak ja nie lubię przerw na eliminacje. Już się nie mogę doczekać tego meczu.
Fajnie by było chociaż przez chwilę zobaczyć Islę. Strasznie jestem ciekaw tego grajka.
Do szczęścia wystarczy mi skromne 1:0, pamietajmy, że na horyzoncie widnieje już arcyciężki pojedynek z Chelsea. Trzeba oszczędzać siły.

sayanjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 20:07

Dokładnie Donnie , możliwe że zagramy lekko rezerwowym squadem aby oszczędzać najlepszych na chelsea... i plan się powiedzie jak będą 3 pkt

POST 2

a do 7 października gramy po dwa mecze na tydzień więc to będzie prawdziwa próba dla Juve .. myślę że pozytywna

Na następny raz polecam zainteresować się opcją "edytuj". Simi

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 20:27

nie ma Grygery, to nie ma komu dobijać tej Genoy :prochno: Ten to lubił im zasadzić bramkę. Tak naprawdę, to nie wiemy jak Juve poradzi sobie z kimś, kto postawi poprzeczkę na jako-tako wysokim poziomie, z Parmą na stojaka, z Udinese to czerwo i karny ustawiły wszystko. Ile razy ich (Genoy) nie widziałem w meczu (a oprócz spotkań z nami to były ze 2-3 razy), to ich największą zaletą była waleczność i brak odpuszczania - i to mi się w nich podoba. No i do tego mają tego Immobile, który radzi sobie naprawdę nieźle w Serie A (podobnie jak Insigne - a tego, że obaj będą się dobrze trzymać, to się nie spodziewałem). Liczę, że uda nam się ugrać te 3 punkty, nie oszukujmy się - Genoa nie jest jakimś kozakiem i takie mecze powinniśmy wygrywać. Dobrze by było się nie naszarpać, bo Chelsea - ale to dopiero 3-5 mecz naszych piłkarzy (licząc reprezentacje) i nie powinni być jakoś straszliwie wypompowani, nawet jak z Genoą mecz nie rozstrzygnie się po 30minutach, tylko trzeba będzie walczyć do końca

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 20:36

Buffalo pisze:Jak dla Ciebie, to bilety na mecz mozna kupic w Barcelonie na Camp Nou.
Nie gaście w nim 'zapału'. Jest kibicem Juve, a to już sukces. Dorośnie, zmądrzeje i za kilka lat pojedzie na mecz Juve.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2012, 00:23

Czeka nas ciężki mecz. Jestem tego pewien. Nawet za Conte nie pokonaliśmy Grifonich tylko 2 remisy w tamtym sezonie. Zaniepokoiły mnie też wyniki Squadra Azzurra. Bo trzon tej kadry tworzą nasi Juventini. 2:2 z Bułgarią i takie wymęczone 2:0 z Maltą nie wyglądają najlepiej. Najwięcej też zależy od środka pola naszego. Marchisio Pirlo oraz Vidal. Ci dwaj pierwsi szczególnie już trochę mają spotkań w nogach. Może jednak przydałoby się gdyby w niedzielnym meczu Maestro i Principino zasiedli na ławce. Pogba powinien sobie poradzić w tym meczu, a Isla w miejsce Księcia. Niech Chilijczyk zagrałby chociaż połówkę. A Marrone mógłby zmienić w 2 połowie. Dobrze, że wrócił Chiellini. Giovinco i Vucinić też sobie odpoczęli przynajmniej. To mogliby zagrać niecały meczyk. Albo jeden z nich cały, żeby Matri wszedł chociaż na chwilę. Bendtner jeszcze nie zagra pewnie, niech zrzuca kilogramy dalej :smile: . Obyśmy szybko wypunktowali rywala i mecz wtedy spokojnie kontrolujemy. Bo w innym wypadku murowanie bramki i 1 głupia kontra z powietrza i leżymy. Wtedy Genoa jeszcze większy mur i my jeszcze mocniej w niego walimy. Czyli klasyczny scenariusz meczów z ogórkami. Genoa-->Chelsea--Chievo- Trójkąt Bermudzki jak nic. I jeszcze 1 : Uwaga na Borriello i Immobile.

PS. Hipster powiedział, że jak nam strzeli, to nie będzie się krył z radością. Niech się goni ze względu na to, że wygrał 1 Scudetto w swojej nędznej karierze i zapewne już takiego czegoś nie powtórzy.

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2012, 00:57

Za przeproszeniem, lecz w jakim celu Isla miałby grać w środku pola? Spokojnie Lichsteiner potrzebuje zmiennika, bo biega po flance jak rozpędzona lokomotywa i brakuje mu sił po 75-80 minutach. Zbyt wiele meczy w sezonie, więc Conte będzie rotował zawodnikami w zależności od rywala. Wiadomo, że Lichy lepiej zabezpieczy defensywe, natomiast Isla jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem w ofensywie. Nie wspominając już o tym, że na środku może zagrać Pogba, Giaccherini i ostatnio przestawiony do obrony Marrone.
Z Genuą czeka nas ciężki mecz i pewnie zdają sobie z tego kibice jak i sztab szkoleniowy. Z kązdą kolejną minutą bez strzelonej bramki będzie nerwowo, więc mam nadzieję, że nasze asy zachowają spokój. W innej wypadku pewnie na boisku pojawi się Bendtner i swojej szansy poszukamy po stałych fragmentach.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2012, 09:38

Liczę, że ten mecz będzie wygrany "na stojąco" - jak z Udine, albo jak to robił Milan w zeszłym sezonie. Na mecz z Chelsea, wiadomo, będzie najmocniejsza dostępna jedenastka, a czasy walenia pod siebie ze strachu przed "kiewo" już chyba mamy za sobą, więc tu spokojnie można dać zagrać zmiennikom... ;)

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2012, 09:48

Nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć Pogbę i Marrone. W ogóle najbardziej w to mercato liczyłem napozyskanie Verrattiego, żeby móc w przyszłości obejrzeć tercet Pogba-Verratti-Marrone . Niestety, klapa :x
Isla jeśli wejdzie, to w drugiej połowie. Wątpie by po kontuzji zapierniczał pełne 90 minut.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2012, 10:10

Nevermind pisze:Nie wspominając już o tym, że na środku może zagrać Pogba, Giaccherini i ostatnio przestawiony do obrony Marrone.
Wszystko pięknie i ładnie, ale ostatnią Giaccherini nie ma predyspozycji by grać na środku pomocy. Typuje wynik na 2-1 dla Juve

Zablokowany