Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 11:49

Nedved1983 pisze:
Michael (L) pisze:Próbuje kupić bilet na mecz Juve Chievo ale wyskakuje mi komunikat : "La tua richiesta non può essere soddisfatta: non ci sono al momento posti liberi disponibili nell'area selezionata. Nel caso tu abbia richiesto più di un posto puoi provare a chiederne un numero inferiore". Czy to oznacza brak biletów? Chciałem kupic bilet na curva sud, ale sprawedzałem też inne trybuny i zawsze od kilku dni pojawia się ten komunikat, a zdaje się że dzisiaj kończy się sprzedaż w internecie. :(
na tribuna est centrale jeszcze można bez problemu kupić. w 1 kolejności schodzą bilety najtańsze. z tego co widzę to nadal trwa sprzedaż zamknięta, jeśli nie masz karty kibica to biletu nie kupisz. po zamknięciu sprzedaży zamkniętej powinna ruszyć otwarta, ale znając życie pozostaną głównie droższe bilety
Sprawdziłem jeszcze raz i na droższe trybuny jeszcze są bilety. Nie posiadam karty kibica bo zresztą jako że nie jestem Włochem to z tego co wyczytałem w tym temacie, nie moge jej mieć. Ale jak to jest z tą sprzedażą zamkniętą? Czy to oznacza że w tym momencie nie kupię biletu bez bycia członkiem jakiegoś premium club?

I believe I can fly

I believe I can touch the sky
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 12:09

Michael (L) pisze:
Sprawdziłem jeszcze raz i na droższe trybuny jeszcze są bilety. Nie posiadam karty kibica bo zresztą jako że nie jestem Włochem to z tego co wyczytałem w tym temacie, nie moge jej mieć. Ale jak to jest z tą sprzedażą zamkniętą? Czy to oznacza że w tym momencie nie kupię biletu bez bycia członkiem jakiegoś premium club?
jeśli zostaną jakieś bilety to ruszy otwarta. co do zamkniętej:
"If you become a Premium Member, you can benefit from your right of pre-emption for all the Premier League, Italian Football Cup and Champions League matches played at the Juventus Stadium. Premium Members only can buy their tickets before the sales opening.

Premium Members only can buy their tickets before the sales opening. "
http://www.juventusmember.com/login-int ... al#tickets
to że nie jesteś Włochem nie stoi na przeszkodzie, karta international kosztuje 65 euro

Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 12:38

Nedved1983 pisze:
Michael (L) pisze:
jeśli zostaną jakieś bilety to ruszy otwarta. co do zamkniętej:
"If you become a Premium Member, you can benefit from your right of pre-emption for all the Premier League, Italian Football Cup and Champions League matches played at the Juventus Stadium. Premium Members only can buy their tickets before the sales opening.

Premium Members only can buy their tickets before the sales opening. "
http://www.juventusmember.com/login-int ... al#tickets
to że nie jesteś Włochem nie stoi na przeszkodzie, karta international kosztuje 65 euro
Ok, dzięki za wyjaśnienie. Czyli mam rozumieć, że otwarta sprzedaż rusza dopiero dzisiaj o północy i przez stonę listicket.it będę mógł wtedy kupować?

I believe I can fly

I believe I can touch the sky
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 12:59

Michael (L) pisze:
Ok, dzięki za wyjaśnienie. Czyli mam rozumieć, że otwarta sprzedaż rusza dopiero dzisiaj o północy i przez stonę listicket.it będę mógł wtedy kupować?
zaraz po północy pewno nie, prędzej ok.10 jutro rano. w zeszłym sezonie sprzedaż otwarta ruszała wcześniej, praktycznie 2 tyg przed meczem. teraz zamknięta się kończy kilka dni przed meczem. mam nadzieję że to nie będzie stała praktyka bo trudniej będzie zorganizować sobie wyjazd

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 13:39

Mam pytanie, działa wam temat na forum odnosnie organizowanego przez Drughi wyjazdu na mecz Juve - Roma?

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Dravil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 13:50

Buffalo pisze:Mam pytanie, działa wam temat na forum odnosnie organizowanego przez Drughi wyjazdu na mecz Juve - Roma?
Musisz być członkiem żeby mieć dostęp.

Obrazek
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 20:04

A czy jakis 'członek' mogłby napisac tutaj jaki jest szacowany koszt wyjazdu?

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2012, 20:15

Buffalo pisze:A czy jakis 'członek' mogłby napisac tutaj jaki jest szacowany koszt wyjazdu?
Koszt jest zależny głównie od liczby chętnych, ceny za autokar( wynika z pierwszego), dostępności miejsc w hostelach i przebitki na biletach. Cena zamknie się zapewne w granicach 600-1000zł. Patrząc na ostatnie wyjazdy raczej bliżej 1000zł niż 600 zł. Wyjazd na Atalante ostatnio wyniósł nas prawie 1000zł ze względu na wielkie zainteresowanie( w Turynie) i niesprzyjający termin ( drogi nocleg). Gdyby nie to wyjazd byłby tańszy nawet w granicach 200zł.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
janko188

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2012, 23:51

Ponawiam gdzie i kiedy mozna kupić bilety na wyzej wymieniony mecz??

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 00:32

W Czechosłowacji o północy. Potwierdzone info. A czy ktoś orientuje się gdzie i kiedy mogę kupić bilety na Juventus-Porto w przyszłej edycji LM?

A tak na serio - temat biletów był wałkowany miliard razy. Zamiast "ponawiać" poszukaj odpowiedzi na forum.

janko188

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 10:29

Takk szukalem i nic nie moge znalesc chodzi mi tylko o bilety a nie o caly wyjazd .

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 13:27

Jeżeli szukałeś biletów na TEN KONKRETNY mecz to nie dziwota że nie znalazłeś żadnej informacji, bo nikt z takim wyprzedzeniem biletów nie sprzedaje - ale o tym akurat mogłeś przeczytać, chyba nawet w tym wątku.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 21:52

Ok. Czy kupił ktoś w otwartej sprzedaży bilety na Juve - Chievo!?
Jeśli tak to:
o której rozpoczęto otwartą sprzedaż i czy długo trwała - tzn. jak szybko bilety się rozeszły.
- czy można było nabyć te tańsze bilety, czy zostaly same ostatki i same najdrozsze?

Tristan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2012, 03:23

jak jest z biletami na szachtar bo niby są w sprzedaży online a wchodzę i jest jakiś komunikat po włosku czy teraz jest tylko sprzedaż dla Member?
czy już się sprzedały?

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2012, 10:41

Tristan pisze:jak jest z biletami na szachtar bo niby są w sprzedaży online a wchodzę i jest jakiś komunikat po włosku czy teraz jest tylko sprzedaż dla Member?
czy już się sprzedały?
Wystarczy odwiedzić od czasu do czasu oficjalną stronę klubu która jest nawet po angielsku. http://www.juventus.com/juve/en/campo/b ... ria/prezzi

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
ODPOWIEDZ