Mecze Juve w TV
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Łap!SKAr7 pisze:Stary dobry wujek google mi orzekł, że w studiu pomeczowym Polska-Mołdawia. Rzucone przez randoma na jakimś forum, wiec niepotwierdzone info.rammstein pisze:a gdzie to powiedzial? hmmm
http://media2.pl/media/95923-Liga-wlosk ... rt-HD.html
Póki co, to wszystko ploty na razie... ja tam N nie mam, więc rypie mię to

- krab13
- Juventino
- bajbek17
- Juventino
A kiedy maja sie połączyć? Czy wtedy będę mógł mieć i canal + sport i nsport na jednej platformie? Będą oba pakiety dostępne czy po prostu będą dwie platformy jak teraz tylko jednego właściciela?@D@$ pisze:Canal + nie chciał, "N"-ka kupi, a potem się połączą
- TheDomin07
- Juventino
Połączą się na pewno podobno w ostatnim kwartale tego roku.
Prawdopodobnie kanały z logiem n zostaną zlikwidowane a prawa przejdą do C+ . Z tym że ta nowa opcja będzie oczywiście droższa wtedy.
To realne jest.
Prawdopodobnie kanały z logiem n zostaną zlikwidowane a prawa przejdą do C+ . Z tym że ta nowa opcja będzie oczywiście droższa wtedy.
To realne jest.
- Mozna
- Juventino
Jeśli chodzi o ludzi z eNki to nie jest z nimi tak źle, mają ze dwóch ogarniętych komentatorów i paru niezłych ekspertów. Oglądam ich co tydzień w poniedziałkowym programie piłkarskim ( coś jak Cafe Futbol itp. ) i na niektóre tematy potrafią się naprawdę ciekawie wypowiedzieć. Utknęło mi zdanie jednego z ekspertów, chyba Jagody, który powiedział że LM będzie w tym sezonie ciekawsza między innymi dlatego, że wraca do niej Juve 

- vieira4
- Juventino
Mnie również pod względem oprawy nie przeszkadza N. Powiem nawet że stację tą bardzo lubie- szczególnie Macieja Terleckiego i Jagode :-D . Jednak jeśli prawdą jest, że mają zlikwidować ten kanał na rzecz Canal+ to nie podoba mi się to za bardzo. W Vectrze mam tylko N- za reszte trzeba bulić..
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Z ciekawości postanowiłem zapytać mailowo może nie u źródła ale całkiem blisko. Przy okazji rozwiązana została zagadka kibicowania Juventusowi.
Michał Pol pisze:nic nie słyszałem, żeby nSport miał kupić Serie A(podobno cena nieadekwatna do jakości produktu), ale bardzo bym się z tego ucieszył. Traktuję Juve z ogromnym sentymentem, ale nie jestem kibicem, równym sentymentem traktuję Milan z Gullitem, van Bastenem i Rijkaardem. Rzadko pisuję o Serie A, bo jakoś tak podzieliliśmy się z Rafałem Stecem, że on pisze o Włochach, ja więcej o Anglikach. Miałem napisać o Conte, ale przeszkodziły mi igrzyska
- filippo
- Juventino
Brak słów. Ja od roku słysze podobne zdania. Połączą sie na chyba na 100%!!!!TheDomin07 pisze:Połączą się na pewno podobno w ostatnim kwartale tego roku.
Mimo wszystko mecze Juve w jakiejkolwiek telewizji to by było coś. Choć z drugiej strony przyzwyczaiłem sie do angielskiego komentarza już ESPN i Al Jazeery. Streamy SKY tez sa fajne
- pan Zambrotta
- Juventino
Jak nie jesteś w temacie, to się nie wypowiadaj, proste. Od samego początku była mowa, że fuzja nastąpi w III/IV kwartale tego roku.filippo pisze:Brak słów. Ja od roku słysze podobne zdania. Połączą sie na chyba na 100%!!!!TheDomin07 pisze:Połączą się na pewno podobno w ostatnim kwartale tego roku.
- filippo
- Juventino
Celebryto JP, jeszcze nic nie jest pewne. Więc pisanie, że połączą się na pewno w III lub IV kwartale jest bez sensu, bo nie masz takiej wiedzy. Może się wogóle nie połącząpan Zambrotta pisze:Jak nie jesteś w temacie, to się nie wypowiadaj, proste. Od samego początku była mowa, że fuzja nastąpi w III/IV kwartale tego roku.filippo pisze:Brak słów. Ja od roku słysze podobne zdania. Połączą sie na chyba na 100%!!!!TheDomin07 pisze:Połączą się na pewno podobno w ostatnim kwartale tego roku.
http://media2.pl/media/94894-Fuzja-n-i- ... -roku.html
proste?
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oficjalnie!!! Serie A w N sport!!!!!

http://media2.pl/media/95985-Liga-wlosk ... ji-TV.html
niestety nie bedzie Juve, bo wykupil tez prawa do MŚ w kolarstwie i akurat w niedzielę w czasie meczu Juve beda.. ale mysle od nastepnych kolejek powinne byc Juventus..

http://media2.pl/media/95985-Liga-wlosk ... ji-TV.html
niestety nie bedzie Juve, bo wykupil tez prawa do MŚ w kolarstwie i akurat w niedzielę w czasie meczu Juve beda.. ale mysle od nastepnych kolejek powinne byc Juventus..