Jak radzą sobie byli Juventini
- bianconeristy
- Juventino
Oglądałem mecz, też się jemu z ciekawości przyglądałem. Widać, że się bardzo stara i mu bardzo zależy. Hmm no ale jak się od tego zaczyna podsumowanie gry zawodnika, to znaczy, że nie do końca było ok, sami wiecie :roll: Zauważyłem, że ma dużo lepszy kontakt z drużyną, pewnie przez brak bariery językowej.Robaku pisze:EliaEljero w pierwszym składzie na Borussiezobaczymy jak tam się pokaże.
Chłopak nie łapał taktyki Conte bezwątpienia, ale uważam, że jako jeździec bez głowy to radzi sobie całkiem spoko - vide Krasic!
Ale co mnie rozśmieszyło, jak Borek powiedział, że Elia jest ograny w Europie, bo grał w Juventusie
- Qrczak
- Juventino
No też to słyszałembianconeristy pisze:Oglądałem mecz, też się jemu z ciekawości przyglądałem. Widać, że się bardzo stara i mu bardzo zależy. Hmm no ale jak się od tego zaczyna podsumowanie gry zawodnika, to znaczy, że nie do końca było ok, sami wiecie :roll: Zauważyłem, że ma dużo lepszy kontakt z drużyną, pewnie przez brak bariery językowej.Robaku pisze:EliaEljero w pierwszym składzie na Borussiezobaczymy jak tam się pokaże.
Chłopak nie łapał taktyki Conte bezwątpienia, ale uważam, że jako jeździec bez głowy to radzi sobie całkiem spoko - vide Krasic!
Ale co mnie rozśmieszyło, jak Borek powiedział, że Elia jest ograny w Europie, bo grał w Juventusie

Oglądałem też ten mecz. Trzeba dodać, że zmarnował sam sa sam. Grał całkiem przyzwoicie widzać, że brakuje mu ogrania, ale o przyjdzie z czasem

- Mozna
- Juventino
Nie wiem czy już ktoś o tym wspomniał w tym temacie ale Elia zdąrzył również zmarnować doskonałą sytuacje sam na sam trafiając wprost w Weidenfellera co raczej nie wynikało z ogrania w Europie a raczej z jego braku 
EDIT: a wspomniałeś powyżej

EDIT: a wspomniałeś powyżej

- Myzarel
- Juventino
Maresca w Sampdorii!
Piłkarz przeciętny ale tego byczka w derbach to mu nigdy nie zapomnę :-D
Piłkarz przeciętny ale tego byczka w derbach to mu nigdy nie zapomnę :-D
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- dp10
- Juventino
Del Piero w Sydney FC :!: powiem szczerze, że jestem zawiedziony - cóż za ambitny projekt mógł przedstawić zespół z Australii żeby przekonać Alexa do transferu, łatwiej byłoby sledzić jego poczynania w Sionie, Celticu czy MLS.
- fallweiss
- Juventino
W tej chwili jest dementi ze strony brata Del Piero, który wskazuję, że póki co dopiero rozpoczęto rozmowy na ten temat.
- mati888
- Juventino
i Bogu dzięki. Chciałbym go jeszcze pooglądać w akcji, a w Australii mają pewnie te 7 godzin do przodu i mecze będą wypadać w środku naszej nocy. Poza tym, tam są robale większe od naszych psów, to po co tam się pchać? 

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- MoreLL_FTL
- Juventino
Trezeguet dla mnie zawsze będzie mistrzem! 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
On tam grał już kiedys, tam sobie wyrobił nazwisko chyba nawet..Mateo21 pisze:Marco Marchionni ma zagrać w Parmie, pamiętam jak rywalizował z Camorem o miejsce w składzie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Dzium
- Juventino