Mecze Juve w TV
- lukasza310
- Juventino
Czy jest jakis serwis podobny do weeb tv który miałby w ofercie kanały sky sport ?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Orientuje się ktos czy u nas w moge lapac Sky włoski?
Mam dekoder , chce kupic karte z abonamentem za 20 euro. Bedzie u nas dzialac?
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- meda11
- Juventino
Było wałkowane już nie raz. SKY nadaje jak większość na HotBirdzie więc nie ma problemu z odbiorem. Pytanie czy masz oryginalny tuner SKY. Ktoś wcześniej wspomniał, że SKY wprowadziło zabezpieczenie polegające na tym, że co miesiąc karta sprawdza "uprawnienia" i możliwe jest to tylko w oryginalnych tunerach SKY. Jeśli karta w takim się nie znajduje to automatycznie zostaje zbanowana. Nie wiem czy to prawda, więc lepiej poszukaj na forum satkuriera.pl bądź hdtv.com.pl.iltalismano pisze:Orientuje się ktos czy u nas w moge lapac Sky włoski?
- Paulo
- Juventino
Myślę, że ogólnie zostaje już tylko oglądanie na necie. Jestem mega wkurzony na canal plus, ale co - biznes is biznes...jeszcze większe ciśnienie dostałem w momencie kiedy usłyszałem że Przemysław Pełka jest w zespole Canalu Plus :shock: gościu ma większe pojęcie o włoskiej piłce niż te memłaki na Canale Plus i byłaby nadzieja na to, że On by komentował mecze Serie A. W Polsacie sprawował się znakomicie zarówno w piłce nożnej jak i hokeju na lodzie. Moim zdaniem najlepszy polski komentator jeżeli chodzi o dykcję, składnię i słownictwo.
- FelekJUVE
- Juventino
http://ligamistrzow.onet.pl/
czy na tej stronce bedzie mozna ogladac mecze LM? I Czy jest tam komentarz czy mecz bez? I ile sie buli za mecz?
czy na tej stronce bedzie mozna ogladac mecze LM? I Czy jest tam komentarz czy mecz bez? I ile sie buli za mecz?
- delarudii
- Juventino
czy w tym sezonie będzie to nie wiem, ale w poprzednich się płaciło ok. 6,7 zł za jeden mecz lub nieco ponad 10 jeśli chciało się mieć dostęp do wszystkich meczy w danym dniu. W niektórych meczach był komentator a w niektórych nie. Ja pamiętam, ze oglądałem mecz BATE Borysów - Juventus właśnie bez komentarza. Całkiem przyjemnie się tak oglądało.FelekJUVE pisze:http://ligamistrzow.onet.pl/
- Montezuma11
- Juventino
@ delarudii
a jak transmisja za szmal wypada w porównaniu z np. popularnym w ostatnim czasie sopcastem po rusku ?
a jak transmisja za szmal wypada w porównaniu z np. popularnym w ostatnim czasie sopcastem po rusku ?
FORZA JUVENTUS !!!
- delarudii
- Juventino
Ja już z dobre dwa lata tam nie oglądałem meczu, dlatego nie wiem jak jest teraz. Na tamte warunki była świetna jakość, ale myślę, że teraz jest porównywalna do tych ruskich streamów. W mojej ocenie na pewno była nieco lepsza od meczy, które na livefootball.ws maja 1600 kbps. Ale jeśli się trafi jakaś transmisja 2500kbps w hd to na pewno nie warto płacić.Montezuma11 pisze:@ delarudii
- daderga
- Juventino
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/liga-mi ... vp/8429336
Mamy transmisje z czelsi.
Dziwne, że pokazują nas a nie fapanie nad Realem i City
Mamy transmisje z czelsi.
Dziwne, że pokazują nas a nie fapanie nad Realem i City

- TenCoSieNibyZna
- Juventino
Bo mogą transmitowac na żywo tylko któreś ze środowych spotkań.
Potęga matematyki polega na pomijaniu wszystkich myśli zbędnych i cudownej oszczędności operacji myślowych.