Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Winner
- Juventino
Jakieś źródło? Jak na ich oficjalnej stronie jest ze pakiet na 3 mecze CL za 999DKK i to jeszce jakieś takie bardziej VIP miejsca. Normalnie pisze że bilet 150 DKK tylko nie wiem czy to CL czy liga Duńska. A bilety na najbliższy mecz z FCN-Sporting CP na trybunę gości kosztują 150DKK.ALEX3p pisze:1800 DKK, to jakieś 950 zł
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- ALEX3p
- Juventino
http://www.viagogo.dk/Sports-Billetter/ ... r/E-481744
Dobra już znalazłem bilety, dzięki za naprowadzenie. Kupie chyba na wszystkie 3 mecze bo w pakietach tylko sprzedają ( na razie). A na Chelsea też pojadę z ciekawości. Tylko jeszcze nie wiem na której trybunie usiąść aby być blisko fanów Juve, jakby ktoś miał info które sektory są dla nich, byłbym wdzięczny.
Dobra już znalazłem bilety, dzięki za naprowadzenie. Kupie chyba na wszystkie 3 mecze bo w pakietach tylko sprzedają ( na razie). A na Chelsea też pojadę z ciekawości. Tylko jeszcze nie wiem na której trybunie usiąść aby być blisko fanów Juve, jakby ktoś miał info które sektory są dla nich, byłbym wdzięczny.
- ostry-andy
- Juventino
Na początek chciałem się przywitać z racji tego że jestem nowy na forum. A więc Witam wszystkich bardzo serdecznie 
Powiem też od razu że przeszukałem trochę forum ale nie znalazłem aktualnego(podobnego) tematu. Jeśli jest to przepraszam i proszę przekierować tam dyskusję.
Noszę się z zamiarem zobaczenia w końcu nowego stadionu najlepiej podczas meczu i pomyślałem że można by się pokusić o organizację wspólnego wyjazdu. Runda wiosenna dlatego że będzie już trochę cieplej no i dajemy sobie trochę czasu żeby wszystko ogarnąć.
Moja wstępna propozycja jest następująca. Ciężko znaleźć połączenie lotnicze z Polski do Turynu które było by bez przesiadki. Pomyślałem więc o wynajęciu autobusu. Wiadomo zdecydowanie wychodzi to wszystko dłużej i męcząca podróż ale i czas na dodatkową integrację przed zwiedzaniem i kibicowaniem
Jak byśmy odpowiednio wcześniej zadziałali w temacie może po mailowych rozmowach z klubem udało by się zaklepać większość część biletów w jednym z sektorów dla całej naszej jadącej grupy. Jeśli napisze się z wyprzedzeniem to nie sądzę by dla klubu był to problem. Wiem że takie wyjazdy na innych forach i fanklubach są organizowane więc u nas też powinno się to udać.
Ja jestem z Wrocławia, jak by było jakieś zainteresowanie w tym temacie to można się spotkać gdzieś przy złotym płynie i dokładnie przedyskutować temat.

Powiem też od razu że przeszukałem trochę forum ale nie znalazłem aktualnego(podobnego) tematu. Jeśli jest to przepraszam i proszę przekierować tam dyskusję.
Noszę się z zamiarem zobaczenia w końcu nowego stadionu najlepiej podczas meczu i pomyślałem że można by się pokusić o organizację wspólnego wyjazdu. Runda wiosenna dlatego że będzie już trochę cieplej no i dajemy sobie trochę czasu żeby wszystko ogarnąć.
Moja wstępna propozycja jest następująca. Ciężko znaleźć połączenie lotnicze z Polski do Turynu które było by bez przesiadki. Pomyślałem więc o wynajęciu autobusu. Wiadomo zdecydowanie wychodzi to wszystko dłużej i męcząca podróż ale i czas na dodatkową integrację przed zwiedzaniem i kibicowaniem

Ja jestem z Wrocławia, jak by było jakieś zainteresowanie w tym temacie to można się spotkać gdzieś przy złotym płynie i dokładnie przedyskutować temat.
- MaxFromJam_89
- Juventino
Wyjazdy są organizowane na forum przez Drughi Polska, ale tam zapisy są już chyba zakończone. Ja zamierzam udać się na jakiś mecz w rundzie wiosennej, ale raczej wybiorę opcję samolotem. Zresztą jest dobry poradnik jak zorganizować sobie taki wyjazd.
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
- delarudii
- Juventino
U nas tak jeżdżą, ale właśnie z DPL. I ciężko byłoby znaleźć aż tyle ludzi, aby wynajmować autobus. Już ewentualnie w grę moim zdaniem wchodziłby bus (ale mogę się mylić). Ponadto uważam, że obecnie samolot to dużo wygodniejszy sposób, nawet jeśli z Mediolanu do Turynu podróżować pociągiem. Tak jak napisał kolega wyżej - poradnik może się przydać. W każdym bądź razie, jeśli znalazłoby się parę osób na taki wyjazd, a koszty nie były by zbyt wysokie, to można zacząć rozważać taki pomysł. Jeśli byłoby taniej, to przy ok. 10 osobach może i bus by się opłacał.
- Nedved1983
- Juventino
ludzie, można spokojnie polecieć do Bergamo, stamtąd bardzo szybko jedzie się do Mediolanu a stamtąd pociągiem do Turynu się nie jedzie długo. widzę nagły wysyp tematów o wyjeździe, zajrzyjcie najpierw do zbiorczego tematu i poczytajcie co i jak. przeważnie trzeba polować by zdobyć choćby 1 bilet a tu wyskakujecie z autokarem...
wejdźcie do zbiorczego tematu, poczytajcie go od deski do deski, jeśli czegoś nie rozumiecie to napiszcie w tamtym temacie, są tu osoby które już organizowały sobie przelot na mecz, na pewno pomogą. najlepiej zapiszcie się do DPL, ale to dopiero w kolejnym sezonie
wejdźcie do zbiorczego tematu, poczytajcie go od deski do deski, jeśli czegoś nie rozumiecie to napiszcie w tamtym temacie, są tu osoby które już organizowały sobie przelot na mecz, na pewno pomogą. najlepiej zapiszcie się do DPL, ale to dopiero w kolejnym sezonie
- charles
- Juventino
dobreostry-andy pisze:Jak byśmy odpowiednio wcześniej zadziałali w temacie może po mailowych rozmowach z klubem udało by się zaklepać większość część biletów w jednym z sektorów dla całej naszej jadącej grupy. Jeśli napisze się z wyprzedzeniem to nie sądzę by dla klubu był to problem. Wiem że takie wyjazdy na innych forach i fanklubach są organizowane więc u nas też powinno się to udać.

chłopaki oglądają wspólnie mecze może warto zacząć od podbicia do nich.ostry-andy pisze:Ja jestem z Wrocławia
mimo, że JPC/DPL częściej jeździ do Turynu autokarem, dokładnie taką "wycieczkę" już też odbyło. chyba najtańsza i najszybsza opcja.Nedved1983 pisze:ludzie, można spokojnie polecieć do Bergamo, stamtąd bardzo szybko jedzie się do Mediolanu a stamtąd pociągiem do Turynu się nie jedzie długo.
Nedved1983 pisze:widzę nagły wysyp tematów o wyjeździe, zajrzyjcie najpierw do zbiorczego tematu i poczytajcie co i jak.

dokładnie!Nedved1983 pisze:wejdźcie do zbiorczego tematu, poczytajcie go od deski do deski, jeśli czegoś nie rozumiecie to napiszcie w tamtym temacie, są tu osoby które już organizowały sobie przelot na mecz, na pewno pomogą. najlepiej zapiszcie się do DPL, ale to dopiero w kolejnym sezonie
generalnie największy problem to bilety ale pojedynczym osobom udało się je zakupić i pisały o tym już w tym temacie!
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Michael (L)
- Juventino
Próbuje kupić bilet na mecz Juve Chievo ale wyskakuje mi komunikat : "La tua richiesta non può essere soddisfatta: non ci sono al momento posti liberi disponibili nell'area selezionata. Nel caso tu abbia richiesto più di un posto puoi provare a chiederne un numero inferiore". Czy to oznacza brak biletów? Chciałem kupic bilet na curva sud, ale sprawedzałem też inne trybuny i zawsze od kilku dni pojawia się ten komunikat, a zdaje się że dzisiaj kończy się sprzedaż w internecie. 

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I believe I can touch the sky
- Nedved1983
- Juventino
na tribuna est centrale jeszcze można bez problemu kupić. w 1 kolejności schodzą bilety najtańsze. z tego co widzę to nadal trwa sprzedaż zamknięta, jeśli nie masz karty kibica to biletu nie kupisz. po zamknięciu sprzedaży zamkniętej powinna ruszyć otwarta, ale znając życie pozostaną głównie droższe biletyMichael (L) pisze:Próbuje kupić bilet na mecz Juve Chievo ale wyskakuje mi komunikat : "La tua richiesta non può essere soddisfatta: non ci sono al momento posti liberi disponibili nell'area selezionata. Nel caso tu abbia richiesto più di un posto puoi provare a chiederne un numero inferiore". Czy to oznacza brak biletów? Chciałem kupic bilet na curva sud, ale sprawedzałem też inne trybuny i zawsze od kilku dni pojawia się ten komunikat, a zdaje się że dzisiaj kończy się sprzedaż w internecie.