Mercato (2012-2014)
- MoreLL_FTL
- Juventino
Myślę, że Seba jest na drodze do wspaniałej gry w Juve! Pokazało to ostatnie spotkanie z Udine. Może przeciwnik nie postawił nam poprzeczki wysoko, ale widać było, że chłopak walczył o każdą piłkę i nawet w trudnych sytuacjach oddawał strzały. Jestem w szoku, że mimo swojego wzrostu jest w stanie tak ostro walczyć o piłkę. Na prawdę widzę w tym chłopaku potencjał i szczerze w niego wierzę. Cały czas próbowałem się też oszukiwać, że Matri jeszcze coś pokaże, ale pokazał w końcówce ostatniego meczu... że piłka się go boi. Co do Q to nie zamierzam się już powtarzać. Bendtner nie mógł lepiej trafić. Trafił do klubu, który mierzy wysoko i na dodatek ma problem ze słabym atakiem. Mimo, że jest on drzewcem może wepchać się do kadry zmienników i błysnąć od czasu do czasu, a co za tym idzie - wkraść się w serca wielu kibiców:)
- Castiel
- Juventino
Co do Giovinco to mam nadzieję, że to on okaże się TOP'em, a co do Bendtnera to w sumie jest piłkarzem naszego klubu, ale nie sądze by mógł nam cokolwiek zaoferować.MoreLL_FTL pisze:Bendtner nie mógł lepiej trafić. Trafił do klubu, który mierzy wysoko i na dodatek ma problem ze słabym atakiem. Mimo, że jest on drzewcem może wepchać się do kadry zmienników i błysnąć od czasu do czasu, a co za tym idzie - wkraść się w serca wielu kibiców:)
- deszczowy
- Juventino
Generalnie też tak sądzę, ale skoro już u nas jest to go nie skreślajmy na samym starcie.Castiel pisze:Co do Giovinco to mam nadzieję, że to on okaże się TOP'em, a co do Bendtnera to w sumie jest piłkarzem naszego klubu, ale nie sądze by mógł nam cokolwiek zaoferować.
Przyszedł do nas odzyskać wiarę w siebie, zacząć znowu strzelać gole. A w sumie coś tam umie. Może a nuż się odblokuje?
Umówmy się - ja też czuję niedosyt. Ale lepszy on niż Borriello.
- Castiel
- Juventino
Boriello nie miał kompleksu Boga...wydaje mi się, że przygoda Bendtnera w Juve będzie miała podobny przebieg i zakończenie jak Marco sezon temu.deszczowy pisze:Generalnie też tak sądzę, ale skoro już u nas jest to go nie skreślajmy na samym starcie.Castiel pisze:Co do Giovinco to mam nadzieję, że to on okaże się TOP'em, a co do Bendtnera to w sumie jest piłkarzem naszego klubu, ale nie sądze by mógł nam cokolwiek zaoferować.
Przyszedł do nas odzyskać wiarę w siebie, zacząć znowu strzelać gole. A w sumie coś tam umie. Może a nuż się odblokuje?
Umówmy się - ja też czuję niedosyt. Ale lepszy on niż Borriello.
- annihilator1988
- Juventino
W mojej ocenie transfer Bendtnera #### daje, tak jak #### dawało sprowadzenie Traore. Duńczyk to dwumetrowy kloc, operujący jedynie w polu karnym, a przecież "Stara Dama" od samego początku lipca poszukiwała napastnika a'la Cavani. Obejrzałem "20 najlepszych goli Bendtnera" (z pedalską muzyką w tle) :roll: i w tej "20" znajduje się tylko 1 bramka zdobyta z przed pola karnego 

- Mozna
- Juventino
http://www.meczyki.pl/aktualnosci,11600 ... uro,1.html
Zna ktoś jakieś inne źródło tego newsa? Podobno oferowaliśmy 34-letniemu zawodnikowi 10 baniek za 2 lata gry
Zna ktoś jakieś inne źródło tego newsa? Podobno oferowaliśmy 34-letniemu zawodnikowi 10 baniek za 2 lata gry
- bendzamin
- Redaktor
Szukalismy do napadu '9', kogos od wykonczenia i Bendtnera pod ta definicje mozna podciagnac. Mozna miec oczywiscie zastrzezenia, jesli chodzi o jakosc tego zakupu.annihilator1988 pisze:W mojej ocenie transfer Bendtnera #### daje, tak jak #### dawało sprowadzenie Traore. Duńczyk to dwumetrowy kloc, operujący jedynie w polu karnym, a przecież "Stara Dama" od samego początku lipca poszukiwała napastnika a'la Cavani. Obejrzałem "20 najlepszych goli Bendtnera" (z pedalską muzyką w tle) :roll: i w tej "20" znajduje się tylko 1 bramka zdobyta z przed pola karnego
http://www.football-italia.net/24784/ju ... 2%82%AC10mMozna pisze:http://www.meczyki.pl/aktualnosci,11600 ... uro,1.html
Zrodlo 'wlasciwe' to France Football.
- Tharp
a co za roznica skad pada bramka? gol to gol. Taki Van Nistelrooy tez nie strzelal za czesto zza pola karnego, a klasy odmowic mu nie mozna. Owszem, Bendtner zapowiada sie na kiepsciaka, ale jak mozna oceniac napastnika po tym ze nie strzela zza pola karnego :Vannihilator1988 pisze:W mojej ocenie transfer Bendtnera #### daje, tak jak #### dawało sprowadzenie Traore. Duńczyk to dwumetrowy kloc, operujący jedynie w polu karnym, a przecież "Stara Dama" od samego początku lipca poszukiwała napastnika a'la Cavani. Obejrzałem "20 najlepszych goli Bendtnera" (z pedalską muzyką w tle) :roll: i w tej "20" znajduje się tylko 1 bramka zdobyta z przed pola karnego
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
klasycznie strzela średnio 9 bramek na sezon - klasyczna 9
taki Trezegol był klasyczną 17

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Poszukaj innej, bo ja akurat widziałem kompilację, gdzie było 50% zza pola. Wszystko identycznie - zejście na prawą i taka szmata (czasem kozłująca) w długi rógannihilator1988 pisze:W mojej ocenie transfer Bendtnera #### daje, tak jak #### dawało sprowadzenie Traore. Duńczyk to dwumetrowy kloc, operujący jedynie w polu karnym, a przecież "Stara Dama" od samego początku lipca poszukiwała napastnika a'la Cavani. Obejrzałem "20 najlepszych goli Bendtnera" (z pedalską muzyką w tle) :roll: i w tej "20" znajduje się tylko 1 bramka zdobyta z przed pola karnego

- ewerthon
- Juventino
Nam taki "piłkowpychacz" by się bardzo przydał, miałby kto dobijać te bezpańskie piłki. A Holender jeszcze grał dobrze tyłem do bramki i potrafił świetnie odegrać. Zero dryblingu i siły strzału, ale instynkt na niesamowitym poziomie, co uczyniło go znakomitym snajperem. Niestety Bendtner go średnio przypomina.Tharp pisze: Taki Van Nistelrooy tez nie strzelal za czesto zza pola karnego, a klasy odmowic mu nie mozna. Owszem, Bendtner zapowiada sie na kiepsciaka, ale jak mozna oceniac napastnika po tym ze nie strzela zza pola karnego :V
Tak ja mówiłem wcześniej, technika strzału jak u wypisz, wymaluj Grzegorza Rasiaka. Oby udowodnił, że potrafi jednak trochę więcej, niż były pupilek Janasa.alina pisze:Wszystko identycznie - zejście na prawą i taka szmata (czasem kozłująca) w długi róg
- Castiel
- Juventino
A i owszem,ale Van Nistelrooy chyba nigdy nie strzelił gola spoza pola karnego. To był prawdziwy lis jak kiedyś Inzaghi.Tharp pisze: Taki Van Nistelrooy tez nie strzelal za czesto zza pola karnego, a klasy odmowic mu nie mozna.
A nóż sprowadzimy Lewego bo może nie być szans na kogoś innego...o Cavanim można zapomnieć 60 mln to my na pewno nie damy.
- ewerthon
- Juventino
Strzelił, co najmniej jednego na pewno, grając jeszcze w Manchesterze United. Marzy mi się taki napastnik w Juve, ciekawe czy kiedyś się go doczekamy.Castiel pisze:A i owszem,ale Van Nistelrooy chyba nigdy nie strzelił gola spoza pola karnego.