Transfery w Europie
- meda11
- Juventino
- stahoo
- Juventino
yanquez,
Proponuje, żebys w element 1 dał Vansy a w element 2 Ermaksy. Takie wyróżnienie za szczególne osiągnięcia.
Mam nowego idola na forum, a Falcao podobno dementuje słowa ojca, mówiąc że jest mu dobrze w Atletico. Ciekawe czy mówi prawdę.
Proponuje, żebys w element 1 dał Vansy a w element 2 Ermaksy. Takie wyróżnienie za szczególne osiągnięcia.
Mam nowego idola na forum, a Falcao podobno dementuje słowa ojca, mówiąc że jest mu dobrze w Atletico. Ciekawe czy mówi prawdę.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Miły Elemencie 3 nie krzycz tak dużo, bo Ci się pokarm rozmazuje na buzi...
Nie wiedziałeś, że Roma może tyle wydawać, bo się nie znasz.
Twierdzisz, że Silvestre zagrał fatalnie, bo nie oglądałeś meczu.
Nie wiedziałeś, że w kupie jest białko... a nie, to akurat już wiesz...
Masz tu linki, to przed banem się czegoś nauczysz:
Wydatki Romy
Oceny i staty w meczu tamta drużyna - Roma
Ciekawe jest również to, ze wszystkie te drużyny przebija Juventus, który wydał ponad 150baniek w dwa lata.
@staszku
doskonały pomysł. Samożywiący się troll - świetne!
@Element 2 i 3 down here
No właśnie moim zdaniem te bramki nie obciążały jego konta w największym stopniu. Bardziej odpowiedzialni byli jego koledzy z pomocy (można by też obarczyć winą obrońców, którzy złamali linię spalonego, ale wydaje się to ciut naciągane). Pozdrawiam.
Nie wiedziałeś, że Roma może tyle wydawać, bo się nie znasz.
Twierdzisz, że Silvestre zagrał fatalnie, bo nie oglądałeś meczu.
Nie wiedziałeś, że w kupie jest białko... a nie, to akurat już wiesz...
Masz tu linki, to przed banem się czegoś nauczysz:
Wydatki Romy
Ciekawe jest również to, ze wszystkie te drużyny przebija Juventus, który wydał ponad 150baniek w dwa lata.
@staszku
doskonały pomysł. Samożywiący się troll - świetne!
@Element 2 i 3 down here
No właśnie moim zdaniem te bramki nie obciążały jego konta w największym stopniu. Bardziej odpowiedzialni byli jego koledzy z pomocy (można by też obarczyć winą obrońców, którzy złamali linię spalonego, ale wydaje się to ciut naciągane). Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 06 września 2012, 14:48 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vansy i Ermaksy
- Juventino
Nie wsadzaj mi do ust slow ktorych nie powiedzialem. juz wystarczy, ze wsadzasz mi tam moj wlasny odbyt. ogladalem mecz czlowieczku i to 2 razy bo mam wykupionom al jazere polecam. jakies ciulowate statystyczki i 2 fajne wslizgi nie zmienia tego, ze ten koles <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wynik meczu. rozumiesz idiotoyanquez pisze:Twierdzisz, że Silvestre zagrał fatalnie, bo nie oglądałeś meczu.

CANNAVARO z ms2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- stahoo
- Juventino
Szkoda, że jak moderatorzy przeglądną posty kolegi, to wyleci stąd jeszcze dzisiaj.
Może ogłośmy amnestię dla Vansy i Ermaksy? Kto za?
Silvestre pare razy ładnie odebrał piłkę, ale też kilka razy źle się ustawił (meczu nie widziałem, to się wypowiadam).
Silvestre pare razy ładnie odebrał piłkę, ale też kilka razy źle się ustawił (meczu nie widziałem, to się wypowiadam).
- pan Zambrotta
- Juventino
Ja bym zrobił to tak:
Vansy - element 1
i - element 2
Ermaksy - element 3
koleś szybko stąd zniknie, ale pamiątka pozostanie
Silvestre wypadł średnio. Parę fajnych wślizgów, ale dwie bramy na jego konto. Ale duet z Ranocchią nieźle się tam zapowiada.
Vansy - element 1
i - element 2
Ermaksy - element 3
koleś szybko stąd zniknie, ale pamiątka pozostanie

Silvestre wypadł średnio. Parę fajnych wślizgów, ale dwie bramy na jego konto. Ale duet z Ranocchią nieźle się tam zapowiada.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No ja!stahoo pisze:Szkoda, że jak moderatorzy przeglądną posty kolegi, to wyleci stąd jeszcze dzisiaj.
Wreszcie moje zwierzątko odżyło i zgarniam fejm!
Dokładnie. Dlatego właśnie wszędzie piszę, że nie przypuszczałem, ze stać go na zagrania a'la Cannavaro z MŚ2006 (bo miał takie ze trzy, na granicy ryzyka)stahoo pisze: Silvestre pare razy ładnie odebrał piłkę, ale też kilka razy źle się ustawił (meczu nie widziałem, to się wypowiadam).
- deszczowy
- Juventino
Święta Matko rodzicielko moja, który to tak wulgarnie trolluje i robi multikonta, podające się za tanie obuwie niskiej i średniej jakości? :shock:
PieSżI wydało dużo, a Real kupił Modricia i znowu celuje w mistrzostwo. Sprawdzona informacja.
Amnestię? A niby dlaczego? Jeśli koleś jest na serio takim cymbałem to yanquezowa bestia jest jak najbardziej dla niego. A jeśli to tylko multi pana Zamb... kogoś tam to tym bardziej niech ginie.stahoo pisze: Może ogłośmy amnestię dla Vansy i Ermaksy? Kto za?
Eeee, nie, nie mówiłem o Tobie.MishaAveJuve pisze: deszczu że niby ja? nie no przestań ja mam swoje pomysły, swoje prowokacje, podburzanie tłumu ale robię to w bardziej kulturalny sposób.
PieSżI wydało dużo, a Real kupił Modricia i znowu celuje w mistrzostwo. Sprawdzona informacja.
Ostatnio zmieniony 06 września 2012, 15:02 przez deszczowy, łącznie zmieniany 2 razy.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Powiem tak - można się z kimś niezgadzać, można się kłócić można pisać że wydaliśmy ma Marchisio 0 mln - nie beny?, ale są granice których ekspedient ze sklepu odzieżowego znacząco przekracza (Vansy i ermaksy) - chyba jakaś rodzina z tede - on ma taka piosenka
Ale w sumie jakieś ożywienie i urozmaicenie na forum
Ps. beny nie mogłeś wydać pieniędzy na coś co masz! nie ma 0 nie ma -1 czy nawet - 10 nie! i nie baw się w logiczną grę bo jeszcze nie ten skill
deszczu że niby ja? nie no przestań ja mam swoje pomysły, swoje prowokacje, podburzanie tłumu ale robię to w bardziej kulturalny sposób. A że to Zambro? że ma zły dzień, że się wyżywa - szczwana bestia
Panie ekspedient - tak Roma ma taka kasa bo została wykupiona rok albo dwa lata temu przed pewnego baaardzo bogatego amerykanina, którcyh z pochodzenia jest wlochem Tomasso Di Bendetto czy jako tak
- chłop kase ma, ale pojęcia zero 
Beny nie mów do mnie tak brzydko - mysza - oki? tak mała prośba odemnie

Ale w sumie jakieś ożywienie i urozmaicenie na forum

Ps. beny nie mogłeś wydać pieniędzy na coś co masz! nie ma 0 nie ma -1 czy nawet - 10 nie! i nie baw się w logiczną grę bo jeszcze nie ten skill

deszczu że niby ja? nie no przestań ja mam swoje pomysły, swoje prowokacje, podburzanie tłumu ale robię to w bardziej kulturalny sposób. A że to Zambro? że ma zły dzień, że się wyżywa - szczwana bestia
Panie ekspedient - tak Roma ma taka kasa bo została wykupiona rok albo dwa lata temu przed pewnego baaardzo bogatego amerykanina, którcyh z pochodzenia jest wlochem Tomasso Di Bendetto czy jako tak

Beny nie mów do mnie tak brzydko - mysza - oki? tak mała prośba odemnie
Ostatnio zmieniony 06 września 2012, 15:20 przez MishaAveJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- bendzamin
- Redaktor
:shock:MishaAveJuve pisze: Ps. beny nie mogłeś wydać pieniędzy na coś co masz!
Spoko mysza, nie bede. Obawiam sie, ze Twojego poziomu abstrakcji (bo skillem tego nie nazwe) moge nigdy nie osiagnac.MishaAveJuve pisze:nie baw się w logiczną grę bo jeszcze nie ten skill![]()
E:
Nie przekrecaj mojego nicku, to ja nie bede przekrecal Twojego - deal prostszy, niz sprzedaz Marchisio i Vidala za 60 milionow.MishaAveJuve pisze: Beny nie mów do mnie tak brzydko - mysza - oki? tak mała prośba odemnie
Ostatnio zmieniony 06 września 2012, 16:06 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- De Rossi
- Juventino
Nie tyle przez niego, co przez grupę. Ten pan został prezesem przez pierwszy rok panowania Amerykanów w Rzymie, ale już wybrano następnego. Pojęcia mieć nie musiał żadnego, bo był tylko twarzą.MishaAveJuve pisze:Roma ma taka kasa bo została wykupiona rok albo dwa lata temu przed pewnego baaardzo bogatego amerykanina, którcyh z pochodzenia jest wlochem Tomasso Di Bendetto czy jako tak- chłop kase ma, ale pojęcia zero
Air maxy to nie są tanie buty. Jedynki w Polsce kosztują koło 500 zł, chyba, że ktoś kupuje podróbki z allegro.deszczowy pisze:tanie obuwie niskiej i średniej jakości? :shock:

- stahoo
- Juventino
Amnestie od zbanowania...deszczowy pisze:Amnestię? A niby dlaczego? Jeśli koleś jest na serio takim cymbałem to yanquezowa bestia jest jak najbardziej dla niego.stahoo pisze: Może ogłośmy amnestię dla Vansy i Ermaksy? Kto za?

Niepotwierdzone info o Krysi, City niby daje (choc pewnie nie daje) 120 mln €.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oszczedz sobie takie komentarze, a jezeli chcesz mi cos zarzucic personalnie to zapraszam na priv:) szczepanie, rozwieje wszelkie Twoje watpliwosci. Niestety zgodnie z moim opisem dzialania forum znajdujesz sie z grupie NIE fejmowej, wiec jak widac na zalaczonym cytacie, Twoja konstruktywnosci w wypowiedziach ogranicza sie do tego typu zdan. To I tak duzo- gratuluje . Teraz czekasz ze zniecierpliwieniem az jedna z osob o ktorzy maja cos madrego do powiedzenia nawiaze do Twojej wypowiedzi wtedy bedziesz mogl ... Spropsowac jego wypowiedz ( sprawdz sobie w googlach co to znaczy)szczypek pisze:No i to jest Twój podstawowy błąd - wypowiadasz się.MishaAveJuve pisze:Powiem tak
de rossi dzieki za info nie wiedzialem tego, myslalem ze do Di Bendetto kupil klub jako osoba fizyczna - wydawalo mi sie ze gdzies tak pisali
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS