TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Ja również potwierdzam swoją obecność, ale poproszę jeszcze raz o wytłumaczenie, jak teraz w LSB się ogląda mecze Juve ?
- God
- Juventino
Na takich prostokątach powieszonych na ścianach. :rotfl:
A na poważnie, to zwyczajnie, leci normalna transmisja sky sport calcio z satelity 8)
PS: "rezerwejszyn" done.
A na poważnie, to zwyczajnie, leci normalna transmisja sky sport calcio z satelity 8)
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Nie śmiechraj i chichraj się :!: , bo kiedyś coś o laptopie opowiadałaś. Jak done to done. I'll be back. (Check pw)God pisze:Na takich prostokątach powieszonych na ścianach. :rotfl:
----
EDYTA-> GOD TO FACET !!! ON mi OPOWIADAŁ :!: , nie opowiadała

- God
- Juventino
No ale czekaliśmy na oficjalne potwierdzenie czy będziesz, tak to tylko plota była...
1. God
2. Brutalo
3. Sysiek
4. Beata
5. mrocznyyy
6. Reaper
7. evilboy
8. Guma
1. God
2. Brutalo
3. Sysiek
4. Beata
5. mrocznyyy
6. Reaper
7. evilboy
8. Guma
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Durtan
- Juventino
coś w tym jest.. żenua jest 16 września, a 3 dni pózniej czelska, więc można by już wcześniej rezerowować obydwa, bo przy okazji żenui za późno będzie na czelską rezerwować.Kubas pisze:Ja nie dam rady dziś wpaść niestety...Panowie, będąc w LSC walnijcie odrazu rezerwację loży na mecz z Chelsi i 19 września wjeżdżamy :!:

- Durtan
- Juventino
czyli na mecz z Chelsea już będziesz?Baku pisze:Odpadam, teraz jestem za Chelsea.
A tak na serio to od połowy września się melduję w trn więc wtedy jak najbardziej.

powoli wypadałoby robić listę na Czelsi, bo z Żenuą, jak z Żenuą, ale na Czelsi trzeba reservation wcześniej ogarnąć.

1. Sysiek
2. ?
PS sorry za 2 posty pod rząd.