Serie A 12/13 (2): Udinese 1-4 JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tak, ale niedawno wznowił treningi i ma być powoli wprowadzany do składu.artur_89 pisze:Isla, już jest w pełni wyleczony?
Mówi się, że od początku na boisku może się pojawić Giovinco, w miejsce Matriego. Reszta potwierdzana, z Chiellinim i Buffonem w składzie, Asamoah zaś na lewej stronie.

- Darek-WLKP
- Juventino
Panowie jak będziecie miec dobry link do meczu, zapodajcie.
Lepiej żeby wyszedł Dzisiaj Matri.. bedzie to jego ostatnia szansa zeby udowodnić że stać go na dobrą i skuteczną gre.
Lepiej żeby wyszedł Dzisiaj Matri.. bedzie to jego ostatnia szansa zeby udowodnić że stać go na dobrą i skuteczną gre.
- pablo1503
- Juventino
Ostatni dzień wakacji, dziś wychodzę ze znajomymi. Niestety, ale moje wyjście pokrywa się z meczem i nie będę wstanie oglądnąć. Mam nadzieję, że ktoś to zrozumie i wyśle mi 2 smsy(w połowie i po ostatnim gwizdku) z wynikami. Byłbym niesamowicie wdzięczny.
530 621 518 - play.
PS. Wygramy to 0:3 Vucinić x2 i Matri/Gio.
530 621 518 - play.

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
To po co Ci ten sms ?pablo1503 pisze:Ostatni dzień wakacji, dziś wychodzę ze znajomymi. Niestety, ale moje wyjście pokrywa się z meczem i nie będę wstanie oglądnąć. Mam nadzieję, że ktoś to zrozumie i wyśle mi 2 smsy(w połowie i po ostatnim gwizdku) z wynikami. Byłbym niesamowicie wdzięczny.
530 621 518 - play.![]()

Będzie ciężki mecz. Stawiam 2:0 Marchisio x2
- koki90
- Juventino
Znajdzie się ktoś na tyle dobry, by wysłać mi sms z wynikiem do przerwy i po skończeniu meczu ?
512 959 274
http://sms.orange.pl/
Co do samego meczu to każdy inny rezultat niż nasze zwycięstwo nie powinien w ogóle wchodzić w grę. Mamy znakomitą pierwszą 11 i bardzo dobrą ławkę jak na Serie A. Rozumiem, że Udinese to niewygodny rywal, ale póki gramy co tydzień, a nie co 3 dni powinniśmy regularnie zgarniać 3 punkty. W końcu "... dla Juve zwycięstwa to jedyne co się liczy".
512 959 274
http://sms.orange.pl/
Co do samego meczu to każdy inny rezultat niż nasze zwycięstwo nie powinien w ogóle wchodzić w grę. Mamy znakomitą pierwszą 11 i bardzo dobrą ławkę jak na Serie A. Rozumiem, że Udinese to niewygodny rywal, ale póki gramy co tydzień, a nie co 3 dni powinniśmy regularnie zgarniać 3 punkty. W końcu "... dla Juve zwycięstwa to jedyne co się liczy".
- Szilgu
- Juventino
:lol: Nie rozumiem. Naprawdę, chyba ponad połowa osób na forum używa tej strony. Co w tym złego? Jakiego bana?cerb pisze:Albo ci sie link pomylil albo powinienes dostac bana za takie zachowanieDante93 pisze: livefotball.ws
Czasem warto poszukać na forum.
Chyba, że chodzi o ruski. To trzeba jeszcze wpaść na to, żeby korzystać z chrome.
@koki90 nie ma sprawy. Abonament mam za wysoki i trzeba jakoś wykorzystac

EDIT: Zwracam honor

Ostatnio zmieniony 02 września 2012, 17:27 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Ja mówię: 1-0 dla Juve, natomiast strzelcem bramki będzie Marchisio.
- cerb
- Juventino
Rozwiązuje te zagadke... oburzacie sie ale zaden nie sprawdzil linka... jest blad .. mialo byc football a nie fotball.ws - pod linkiem z jednym "O" sa tylko reklamy:DSzikit pisze::lol: Nie rozumiem. Naprawdę, chyba ponad połowa osób na forum używa tej strony. Co w tym złego? Jakiego bana?cerb pisze:Albo ci sie link pomylil albo powinienes dostac bana za takie zachowanieDante93 pisze: livefotball.ws
Czasem warto poszukać na forum.
Chyba, że chodzi o ruski. To trzeba jeszcze wpaść na to, żeby korzystać z chrome.